15

Анонимен

преди 6 години

Ти не знаеш ли че радиото е изобретено от руснак?Така ни учеха преди петдесет години.После се оказа лъжа.Така беше.Къде и що някой създаде,те казваха,изобретено от руснак.Вервайте ми!На 60 години съм. За кога да ви лъжа?

14

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 8 От тая конярска пасмина имаш ток, кола , телевизор , смарт фон и всичко друго което палзваш в ежедневието си. Я кажи с какво Русия подобри живота ти? С нищо, но от сърце.Разликата между Русия и САЩ е има , няма 100 г.От Русия човечеството няма никаква полза.Природни богатства има и другаде, не само там.

13

Така е

преди 6 години

В Мир да ,но обединени никога.Никой не е успял да обедини дърво със желязо и да направи изкуствено злато.

12

Ники

преди 6 години

Америка е велика държава!

11

факт

преди 6 години

Има три велики сили-Великобритания,Франция и САЩ.Всичко друго е развиващи се държави.Който не слуша и се прави на император или каубой ще яде томахавки и санкции.Който иска да се развива и да гради мир,ще получи подкрепа.

10

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

преди соц медиите се смееха на простия каубоец рейгън дето станал президент и как брежнев бил големата работа. резултата е, че падна берлинската стена и сив и варшавския договор банкрутираха. сега яндексовци и прочие подконтролни на роскомнадзора осмиват с цената на всичко тръмп, и им става от ракети и самолети, а резултат се очаква да е обединена корея като ядрена държава ... некак си шаблонно.

9

Анонимен

преди 6 години

Тръмп излезе скрит гросмайстор. Не се поддаде на блъфовете на шишко и изпрати армията около острова. После отиде да говори с Китай да го изолира малко , увеличи и санкциите .....ии край СК е на колене. Без пари, без приятели и само с един вариант ....омекванее. Което ще доведе до 2-3 години до свалянето на Ким от народа му.Браво на Тръмп и екипа му.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ха-ха...щуротии на търкалета!!!Е, може да се каже че донякъде допринася за обединението на двете Кореи, но това е ИМЕННО защото реши, че ще фърля ракети по Северната, а то взе, че се изплаши всичко живо наоколо.......Южна Корея, Япония, Китай, че и Русия! На всички им е ясно какво ще стане......втора Сирия! Затова корейчетата решиха САМИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА, докато тоя клоун не е оплескал нещата!!! Той(че и цялата конярска пасмина) , освен гадости, друго не може да измисли!

7

До 6

преди 6 години

Баце ти прочел ли си изобщо какви глупости си написал. Първо тоя льольо изобщо не е причината двете кореи да стиснат ръцете. На севера им е през оня работа какво му е мне ието на рижия паток. Второ да кажеш, че е спрял продажбата на оръжие на арабелите, при положение, че сключи многомилиардна сделка със САрабия за всякакви оръжия е доста т.по.

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя дето всички го плюха, май единствен от американските президенти ще успее да уреди мир в Корея. Спря и далаверите на американските фирми, които продаваха оръжие на арабите. Затова толкова го мразят така наречените "демократи". Направо ще ги сложи в задния си джоб предишните президенти.

5

Анонимен

преди 6 години

Забележете, че Тръмпела иска двустранно споразумение, а ЕС се стреми към забрана на двустранни споразумения на страните-членки с трети страни. Брюксел иска да решава тоталитарно, диктаторски.

4

ХХХ

преди 6 години

Защо не бомбардира Северна Корея ? Да я възпреш от ядрената си програма ? Виж викаш при Асад по лесно ...няма ядрени оръжия а ? При Ким май не мина номера старче !?

3

Трол

преди 6 години

Господин Тръмп, Първо си заживейте в мир в вашите си щати, преди да мислите за други народи.. Единственото което знаете е да убивате от страх, страхувате се от всичко.. Въоръжени сте до зъби, пълните памперсите дори от слухове.

2

Анонимен

преди 6 години

Там, където вие участвате, нещата могат да бъдат успешни за вас, но не и за света.

1

Анонимен

преди 6 години

Надявал се...Ако зависеше от тези, целия свят щеше да е в кръв!