20

123

преди 1 година

От цялата работа разбрах едно нещо, че френската любов е най-сложното нещо въобще и щом го владее някоя, значи е капацитет и по всичко останало. И трябва да слушаме в захлас мъдростите и.

19

Дечо Пора

преди 1 година

Тая руса млада жена само за едно става - цял ден да рине тор в свинарника на бившето ТКЗС.

18

Що е то?

преди 1 година

Плеймейтка??? Какво ще рече това? Я някой да даде определение за тази купешка дума? И откога на прости сливи се казва-плеймейтка? Ако на прости сливи се казва плеймейтка-много плеймейтки има у нас. Ако на грозотии се казва пак така-пак много плеймейтки има у нас...

17

Анонимен

преди 1 година

Вероятно от обща култура е и въпросът „Как се поставя кондом?”. Там ще е отличничка и за време.

16

Анонимен

преди 1 година

Даниел Златков българския Роналдо но Ром или да продължаваме да лъжем че не е Ром , а какъв е?

15

866 г.

преди 1 година

Голямо Рекламиране на българизираните/побългарени Роми те всъщност са Християнизирани но у нас се крие за да нама Конфликти на Етносите , дали преди 866 г. по Византия са имали точно тези Роми български имена , едвали , абе прчетете за Борис I да ви стане ясно кой какъв е бил ТОГАВА и какъв е сега по Народност и Религия

14

...

преди 1 година

Не знам ама знам, че по бай Тошово време децата се учеха! Не знам дал изаради времето или поради това, че телевизия имаше по 5-6 часа на ден! Или понеже учителите се уважаваха и на училището се гледаше с друго око, но сега като гледам тия родени след 1990 и едно 70-80% от тях не могат да кажат дори кой е основал България да не говорим за това кога! Географията пък им е нещо като ахилесова пета ама на 10-та степен! Ми доно това да се дължи на ДСМ-мите щото инак мноооооооооооого зле!!!!

13

това,

преди 1 година

Даниел Петканов, Даниел Златков, Мариана Маринова, Благой Георгиев,албанската ромка Джулка изобщо никого не интересуват.Медийте които ги натрапват са антибългарски.

12

Анонимен

преди 1 година

Тоз джендър не го показвайте дори в профил. Отврат е!

11

Анонимен

преди 1 година

Гани е галено от Ганьо, така ли ?

10

Krom

преди 1 година

Гани IQ - чист оксиморон. Не се хабете.

9

Анонимен

преди 1 година

То и Азис е по висок и умен от Путин

8

Димитров

преди 1 година

Само дето IQ -то няма нищо общо с общата култура. IQ-то е възможността да решаваме логичешки проблеми без да сме запознати с условието, като това е фиксирано на генетично ниво и не се променя без значение от образованието, освен че след 24-тата година почва да се понижава. Ако имаш IQ 120 дори да учиш 20 години и да станеш професор в Харвард, IQ -то ти ще остане 120... но общата култура ще е вече 100 пъти по висока, но IQ-то ще си е същото.

7

Анонимен

преди 1 година

ей, с тоз младеж сме учили в едно училище :) браво на него

6

Анонимен

преди 1 година

Я една проба
Сега е 11 30 редакторчето да одговори кой е основателя на харватско то кралство до 11 33 въпрос за 12 годишни

5

Анонимен

преди 1 година

Той и Иво Хридтов отговори само на 3 от 5 въпроса за четвърто класници ма ко да ги правиш *** ...

4

ВЪРХОВНА !!!!!!!!!!!

преди 1 година

коя партия е свалена от власт през 1989 г., но Гани го парира - "Чак толкова не съм запозната, мен ми е по-силна част ми е историята,

3

Анонимен

преди 1 година

Планетата на маймуните 2

2

Анонимен

преди 1 година

Таз е толкова грозна, че няма значение колко големи гърди си направи....

1

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да се изпитват пред камерите. Достатъчно е да се проведат 2-3 разговора с даскалите на въпросните персони в прогимназиалния и гимназиалния курс. Също да се прегледат 1-2 контролни работи пак от тогава и правописът също няма да е загадка. Това малко прилича на Кристиано Роналдо, който непрекъснато се опитва да докаже, че е по-добър от Меси.