16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Да да много си прав да да, ъъъъъъъъъъ да да.

15

Анонимен

преди 6 години

Човекът на труда възприема актьорите като интелектуалци, защото многократно повтарят от сцената умни мисли на писатели, драматурзи и сценаристи. Когато обаче им дедеш думата, за да изкажат лично мнениние, често биваш безкрайно разочарован.

14

Анонимен

преди 6 години

Актьори , певци , художници --най-добре е да си гледатезанаятите и да не се правитена разбирачи на геополитика .

13

Политически пророк

преди 6 години

Каква е гаранцията,че газовата атака в Сирия ,не еизвършена от джихадистите или от Ердоганя.??????

12

123

преди 6 години

Ебаларката Вальо Танов е супер. А как играеше в "Швейк", направо разбива. Това което казва е абсолютно вярно де. Най-големият проблем е, че света се управлява от най-долната си и жалка пасмина. Какви резултати очаквате тогава.

11

Анонимен

преди 6 години

Леле, простата блондинка какви *** въпроси задава и пишман-интелектуалецът какви глупости говори. Това ли е интелектуалният елит на България!

10

Поручик Ржевски

преди 6 години

Тея всичките творци и ентелектуалци са така - понеже са на държавна издръжка и гледат винаги да имат мнение което съвпада с това на управляващите.На управляващите мнението съвпада с ръкодните държави на България.Едно време артистите бяха успоредни на априлската линия, сега на атлантическата.Тоя дедак не може ли да помисли каква е ползата на лошия диктатор Асад да си трови дечицата със хим. оръжие?Иска да подлуди народа си, иска да го бомбардират САЩ ли? Какво точно иска лошия диктатор?

9

Анонимен

преди 6 години

Горкият бездарник!! Геополитиката му пречи да ,,прави култура''! Но пък извънземните му говорят в главата и Той Знае кой какви ги върши в Сирия :-)

8

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми посочи друга алтернатива на диктаторите освен шариата при мохамеданите. И да ми обясни защо шариатът е по-добрата алтернатива.

7

Да

преди 6 години

Напълно съм съгласен. С кого всъщност се бият диктаторите. Кого убиват? Всички те се крият в бункери и командват от там. Джуджи, Асад и т.н. Тези, които умират са хлебари, художници, учители, шлосери, инженери, лекари, войници само не и диктаторите, чиито деца са на сигурно място в Европа и Щатите. Огромния проблем на човека е слепотата му и робската му психика, както и егоцентризма и себелюбието, които затварят очите му. Неуважението към Истината води човека в лапите на врага му.

6

"-"

преди 6 години

Ако това е Лицето на българската интелигенция и инелектуална общност - тежко и горко на Бг.!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Като му чета изказзванията на този и осъзнавам, че "висшата" класа в България страда от силна липса на морал и реализъм. Освен това са и нагли, безочливи лъжци. За съжаление, те са еманация на българския народ. Наистина, ниско качество проиизвеждаме. А тези са съвременните активни борци, дето се борят за разбиването на нацията и държавата. Нагаждачи срещу заплащане. Сигурно и жените и дъщерите си продават за пари. За майките е сигурно, защото на същия принцип продават България.

4

Анонимен

преди 6 години

Добре де, всички повтарят за жертви на хим атака, но имало ли е жертви, имало ли е такава атака, Кой е извършил ПРЕДПОЛАГАЕМАТА атака... подробности, но важни, на които трябва да се отговори.Или по презумпция обвиняваме който са ни наредили силните на деня. Но тогава тази жалба е не искрена, фалшива.

3

noFreeman

преди 6 години

Вальо... Вальо... и ти си един актьор. Видя ли с очите доказателството за отравянето в Сирия та дрънкаш бе грозник. Иначе ти харесва ония демократи хамерика и другите две джендърски държави да бомбят и избиват невинни... ***... поне не се изказвай, че се излагаш и ще те гледат още по малко отколкото въобще те гледат!

2

Пешо

преди 6 години

И на този парички му броиха.

1

ГАДОРЯН

преди 6 години

И пренаселеност. От нея произлизат и другите три проблема. Хахаха