13

Честито, инатливци !

преди 5 години

Истината е, че София дърпа нагоре Скопие и му помага безкосристно по всички линии. Ако Скопие откликваше на тази помощ с 20% честност и добронамереност към България, щеше отдавна да е изпреварило Черна Гора и Сърбия по пътя към ЕС ! За жалост менталното увреждане на мнозинството им е толкова голямо, че то не е в състояние да се раздели с лъжата за "македонската идентичност" на българските им възрожденци и ВМРО дейци от географска област "Македония".

12

Анонимен

преди 6 години

Оо да и още ще се напънат да вкарат в еврокочинката ами нали англия се маха кой ще им плаща на червените бо.клуци в съюза.

11

Анонимен

преди 6 години

Едната дори не е държава, другата - мафиотска организация известна в цял свят като център на търговията с органи... Значи това няма нищо общо с ЕС....

10

Анонимен

преди 6 години

Скоро и станалият свят, ако е останоло още нещо за колонизация.

9

Анонимен

преди 6 години

Русофилите все още могат емигрират в Босна и Косово, защото скоро няма бъдат приети в НАТО и ЕС, но ще са все още в Европа...ако искат !

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Хи-хи-хи...........да не забравят Сомали и Кот-ди воар........

7

Анонимен

преди 6 години

До Пламен 4Явно СКОРО НЕ БЯХ ВИЖДАЛ тооолкова **-у-м-н-и-ц-и на едно място!!! Тази нещастна "демокрация" има същия ефект като върху Римската империя - изражда се сивото вещество у хората; слободията води до пороци, грехове и позор; относителното материално "задоволяване" (един телефон, стара кола-бракма, ама на 4 колела и "върви", банани и тоалетна хартия, чалга и порно) - всичко това води до интелектуална деградация, мързел и оскотяване!!! Никакво уважение, за чест и съвест да не говорим

6

Анонимен

преди 6 години

До ХА,ХА,ХА,Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи...............на никого не му трябва това буре с барут!!! И ако краварската и конярската банда се интересува от нас, това е само за да подклажда огънчето, като от време на време полива отгоре бензинче! А вие си чешете езиците и глупавите кратуни и си въобразявате че сте хванали бика за рогата! Не разбиреш ли, ***, че еуропката я подготвят за ПОРЕДНАТА ВОЙНА? На конярите им пече на гъ...а и СРОЧНО ИМ ТРЯБВА "войничка"......БЪРЗАТ, ЗАЩОТО НЯМА ВРЕМЕ!!!

5

ХА,ХА,ХА,

преди 6 години

ДЖУДЖИ , ШЕ СЕ СЦЕПИ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ....ХА,ХА,ХАААААААААААКРАЙ --НА ХЕГЕМОНИЯТА НА *** НА БАЛКАНИТЕ!ЕВРОПА--ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Пламен

преди 6 години

Това са наши, добре ще е

3

Анонимен

преди 6 години

Две незначителни държавици......................командвани от албанската мафия, заедно с Косово!!!!

2

Зозо

преди 6 години

Поредния тупаник в мръсната муцуна на гладната мечка и гигантът Жужин :))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 6 години

Няма да е зле ако поканят Бурунди и Зимбабве