11

плашим-се

преди 6 години

направо от страх изтръпнах. Ужас ... ! Тъкмо се бях натокал да напаля тоз трабан и ... ти да видиш ! Ау ...

10

Пустиняко

преди 6 години

Казаха че ще има акция...сега да кажат и местата на които ще е акцията и предупредителни знаци да сложат...хохохо милиционери

9

Той

преди 6 години

Абсурдистан кво очаквате .

8

Анонимен

преди 6 години

Добре де, не се ли ползва оборудването нон-стоп? Как така ще снимат само 1 седмица? И защо съобщават по медиите. Аз ако съм наумил да хвана някой в издънка, няма да го предупредя да внимава.....

7

МиВиРи

преди 6 години

след неделя PR акцията приключва и започва отчитането на постигнатите големи успехи по телевизии и сайтове. Отличниците опазили камерите от кражби ще бъдат наградени от IQ-- то преди банкета.Очаквайте ни отново и евентуално след година.

6

Анонимен

преди 6 години

Обикновено когато КАТ провеждат акции, се наблюдава нарастване броя на загиналите в катастрофи, между три и седем пъти,за периода на акцията. Сега едва ли ще е по-различно.

5

Анонимен

преди 6 години

А след неделя?

4

Анонимен

преди 6 години

Защо акции и защо ги съобщават? Преди около 2 часа един джип Ровър поне със 160км.ч. на Околовръстното минаваше на зиг заг межу колите при РИНГ МОЛ в посока Перник!!!! Знае, че нищо няма да му се случи. Дори и да го снимат записа ще бъде изтрит.

3

цирк мвр

преди 6 години

По пътищата касапница а в КАТ спокойствие и няма наказани и уволнени,сега се правят че работят с поредната пиар акция,а след това?

2

пепе

преди 6 години

И какво значи това няма да се правят други проверки!!! Полицейска му работа.Веднъж минах на чисто червено (гледам никога да не го правя, но се случи).Отсреща ми маха палката, спират ме и ми казват "Добър ден, проверка за зимни гуми?!?".Гумите бяха на една седмица и ми пожелаха приятен път фуражките....На фона на ежедневната кaсапница по пътя, пак симулиране на дейност.Отвртителна работа.

1

Анонимен

преди 6 години

Че тези от КАТ не трябва ли постоянно да правят това? Нали това им е работата, защо е новина правенето на акция? Кьорав катаджия не се вижда по улиците. Ами те (от кат) се крият по-добре от престъпниците. Предлагам акция "Намери катаджия!" - така ще падне голямо търсене. Само да се помисли за подобаваща награда.