24

Анонимен

преди 6 години

Много яко, този като депутат и едновременно с това футболен съдия- каква ли сума си калкулира на месец. Пък има държавни служители, на които изришно е забранено да работят на друго място, а парите, дето получават, особено пък за София са мизерни.

23

муспи

преди 6 години

А депутатите са все хора на Партият. Нищо не се е изменило, това си е същата власт от времето на Божков и Колев. Доказателства? Ето най голямото: - българите за четвърт век са преполовени, страната е на последно място в Европа, заплатите са по малки и от африканските. Всеобщата умраза към Партията е безсмислена, тъй като еврейския окупатор си обявява който си иска за Победител. А и в избори могат да участват само партийци. При здравия комунизъм си имаха удоволствието ЦДНВ, сега ЦСКА - еволюция.

22

Анонимен

преди 6 години

Стига плачене бе мача е в сряда и ако още един път покажеш среден пръст на съдията изчезваш до края на сезона от играта.

21

МОМИРОВ

преди 6 години

СЕГА ЩЕ ГО ВИДИМ ДЕПУТАТА КОЛКО СТРУВА КАТО СЪДИЯ ИЛИ ЩЕ ПОМАГА НА ЛЮБИМИЯ СИ ЛЕВСКИ!

20

????

преди 6 години

Не им ли стигна ТАМ,и във футбола ли се намесиха???? А,после се чудим,защо ИСТИНАТА за ДАЛАВЕРАТА наречена ФАЛИТ на ЦСКА,продължава да се КРИЕ!? Защо ли? НАРОДЕ????

19

Snorky

преди 6 години

Най-долните професии във Вулгаристан са таксиметров шофьор, депутат и футболен съдия. Този господин владее двете...

18

Анонимен

преди 6 години

искам Боко да свири мача

17

scott

преди 6 години

ми, той, литеска, вече си провали сезона.даде купата у ръцете на лефскито. тоз мач, напрао може дан се играе. БЕЗМИСЛЕН Е.

16

1914

преди 6 години

Напред Сини Лъвове...

15

Анонимен

преди 6 години

Колко хубаво беше до 1950г в София нямаше и един чорбар фут. КЛУБ - централ спортен КЛУБ на нещо си винаги без име периодично фалира и от селата изплуват заблудени офце преименувани в ***. Клуб на клубчетата литекс етрополе и затова Европа ги прие.

14

Анонимен

преди 6 години

Ей това е синчето на симитлийския кмет, ако знаете баща му-л*бовникът на Бойко Борисов колко хиляди е платил, за да стане депутат, свят ще ви се завие.

13

Анонимен

преди 6 години

Е тоя е ГЕРБавия депутат на Домусчиев.

12

Анонимен

преди 6 години

Двете най-омразни неща са футболен съдия и депутат, а тоя е и двете! Също и левскар и гербаджия.

11

До няма вече

преди 6 години

Не няма вече - още ще ви порим докато изчезнете. И умрял ЦСКА 10-1 победи на сините ***.доноснически(срамите името на героя). А и като не е ЦСКА защо идвате 10 хил на мача. С *** бразилско румънски клуб 500 само! Така че млъкни и стига пейства.

10

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ СА НАЯСНО В СИМИТЛИ ЧЕ КМЕТА И СИНА МУ, ДЕПУТАТА СА ЛЕВСКАРИ ! КАК МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ ДА Е СЪДИЯ НА ТОЗИ МАЧ?

9

Цска умря

преди 6 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

8

Няма вече дерби

преди 6 години

Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

7

Анонимен

преди 6 години

Двете най-омразни неща са футболен съдия и депутат, а тоя е и двете!

6

vlady

преди 6 години

Дано Апостолов покаже ярко самобитно творческо съдийство с много интуиция и въображение, което е правил неведнъж.

5

ЛУДОГОРЕЦ

преди 6 години

ФК ,,Литекс,, -ФК ,,Лафчис,, 1992...