112

Анонимен

преди 6 години

Или крадлив бесепар например!

111

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

За пореден път се питам: КОЙ УПРАВЛЯВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ? Не може да има такова разминаване във вижданията между народа и властващите от негово име, без наличието на СКРИТИ СИЛИ работещи срещу държавата и командващи парада.

110

проблем

преди 6 години

Интересно какво "работят" "работливите",като няма икономика.Пари се изкарват сега не с работа,а с кумови назначения на държавна "работа",обществени подръчки,еврофондове,разпределяни от 3 /трима/чиляка...и крадене.Яко и безнаказано крадене.Спрат ли еврофондовете и падне ли правителството,жална ни майкя.

109

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, кой управлява от 10 години бе шушумиги? Радев ли ви вдигна цените на храни, горива, лекарства, тока, парното? Кой удари инвалидите онзи ден, а болните деца, а пенсионерите? Сикаджията бе хора, казва се Бойко Методиев Борисов. На 18 години приет в БКП, после станал агент на ДС, след това на БОП, после Сикаджия, обслужвал Маджо, Маргините, Пашата. Арестуван за крадени коли в Унгария, докаран под стража. Смаза Малкия и Среден бизнес, всеки му плаща за да работи. И как да сме богати?

108

Демократ

преди 6 години

До :)забравих за pомите и за робството, разбира се и те са виновни наред с другото!Демокрацията е най-съвършената система, не е виновна, никой не е измислил по-донра система.

107

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България е, че комунизмът превърна хората в готованци и мързеливци. Днес при капитализма работливите и кадърните живеем добре, а готованците и мързеливците са бедни и мизерстват.

106

предложение

преди 6 години

Да разрежем тиквите на малки парчета и да нахраним гладните.

105

Анонимен

преди 6 години

По соц. времето мотото беше Учи, за да не работиш, а след 89'та година - Влез в ЕС, за да получаваш......и от тогава всичките усилия на Андрешко са съсредоточени в ЧАКАНЕ (което в България е прието за работа), а ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си ги решава с - bал съм му мамата

104

Умен

преди 6 години

Много лесно бе, господин генерал.Излизаме от ЕС където сме най-бедни и влизаме в Евразийския съюз където с 510лв минимална заплата ще сме най-богати.

103

:)

преди 6 години

До ДемократНе са това причините. Питай патриотите тук във форума- виновни са р.о.мите и 500г. турско робство.

102

Анонимен

преди 6 години

До ЕС ще помогнеТериторията на Кремиковци ще стане нова индустриална зона.Нямаш идея какво пишеш.

101

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 81Колкото и да оправяме инфраструктурата, колкото и инвестиции да влизат, еврофондове, производство, търговия, туризъм, парите пак ще отиват в едни и същи хора. Хората пак ще са бедни. Схемата е такава.

99

Българин

преди 6 години

До ДемократСведи вариантите само до изостанала мафиотска Русия и слугите й в България.Не е нужно да търсияш други фактори.Всички страни, които бяха под руско робство и теглиха майната на Русия вече са много по-добре от нас.Толкова е просто!

98

Анонимен

преди 6 години

Плюенето и квиченето от Цвъковите слуги по Радев показва едно, колко прав е Радев! Човека ви казва истината, платените на Цвък плюят??? Защо, кое не е верно? Най-бедни и корумпирани сме в ЕС, най-умиращи и намаляващи, никаква икономика и селско стопанство. Само внасяме, изнасяме суровини. Рапона създаде условия за ужасна корупция, пазарува избори, жените растат с всеки ден, образованието е трагедия и здравето вече е за богатите. Предал ни е и ни е продал на САЩ и ЕС, за да властва. Пътник е!

97

Олег

преди 6 години

Радев, почиташ празника на Кирил БЕЗ Методий. Празника на Кирил Гундяев дето те направи на русенско варено на националния ти празник!!Трябваше да си в Рим където е гроба на Кирил.Да не забравяме за Македонските земи...или викаш кат идеш там тая година азбуката ще дойде от тракисйките земи? Догодина като иде Вучич от чии земи ще е азбуката?

96

генерал-смешно е

преди 6 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент(прецедент) генерал.

95

Демократ

преди 6 години

Не е виновна демокрацията, нещо друго е виновно, има много други виновни:- Путин- Русия- комунистите- русофилите- съдебната система- административната система- избирателната система- здравната система- образователната система- някоя друга система- българите са пpоcти и не разбират демокрацията - червените капиталисти- 45 години комунизъм- 29 години посткомунизъм- комунистите ГЕРБ- комунистите БСП- сектите- веганите- корупциятаА демокрацията на е виновна, демокрацията е най-съ

94

Aman

преди 6 години

До Анонимен Кой те управлява 12 години бре? Радев ли? Пази боже..

93

Тъмно му било

преди 6 години

То бива, бива, ама такива глупотевини е наговорил гимнастика, стига слуша Христов Петков бе, ало, президент ли си или дупка в полето