152

случаен

преди 6 години

най-после някой да каже защо не върви футболът в България-хубаво г-н Президент,но когато правомощията ви стигат само за да констатирате,каква е ползата.....?

151

БРАВО

преди 6 години

Адмирации за РАДЕВ .Да включим ПРОЖЕКТОРИТЕ ?Какво значи - Мафията в Политиката в Централния Затвор в София ?

150

Анонимен

преди 6 години

Браво на Радев! Разбра, че бедността е най- големия ни проблем и, че никъде няма да влезнем- нито в еврото нито в шенгеня докато сме така бедни! Покрили сме критериите... а за бедността? Бедността в ЕС е непростим порок и главна причина да ни режат. Бате още се прави на луд, че уж не разбира за какво става дума.

149

Анонимен

преди 6 години

Много герберопедерасти са напъплили тук да се фърлят на амбразурата и защитават Гепача от Банкя. Я ми кажете шушумиги, кой и с колко забогатя от нас? Само тези на които Гепача от Банкя подхвърля жълти стинки. И като го издуха оня от Вашингтон, кой ще ви плаща? Цецо Рапоня ли? И той ще бъде шунтиран, щото е десен тестис на Величеството на мисълта. Да ви се таковам на партията и ръководителите й, Ентелектуалец до Ентелектуалец, цял народ ви мрази и псува.

148

Starija hush

преди 6 години

Emigrantite ot 4uzbina nema da se varnat i da ba4kat bez pari na novite 4orbadzii.Ulovi emigranti ot Afrika samo te 6te ba4kat za edna 4orba na den.Investici nikoi nema da pravi dokato nema elementarni zakoni za teh.Kak moze na nekoi da mu prodadat biznesa bez toi da znae i sada se pravi na ja6 mi ga ZA.Tova e djungla a ne dargava razberi go nai posle.

147

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

146

Иван

преди 6 години

Най-после имаме свестен чевек за президент. Дано успее нещо да промени ! !

145

Анонимен

преди 6 години

До vot42Е, и? Какво станало?Пред църквата ли трябваше да пушат трите дами?

144

Оксиморон

преди 6 години

Военен мисли

143

Анонимен

преди 6 години

Щял да подари на *** кебапчета!

142

Анонимен

преди 6 години

Радева както е засмукала и дърпа тая цигара зад боклукчийския контейнера в Чикаго, къде ли изпуска дима, какво ли обдухва, кой й плаща командировките на тая *** и чий го дири в Чикаго???

141

предатели много

преди 6 години

На това му се казва : 30 години тъпчене на едно място и назад в килията като затворниците....демокрация, демагогия ,връзки под и над масата...фашизъм и антикултура.

140

"-"

преди 6 години

Радев разсъждава: Как да станем богати като сме най-бедни в ЕС?---------Абе, той и Тодор Колев се опита да намери решение на този проблем в "дискусионното" ТВ предаване "Как да ги стигнем американците", но, уви, така и не успя!!!!!!-))))

139

Анонимен

преди 6 години

Тъмно е! Тъмно е в главата ви гусин преьидент, тъмно е защото 40 год са ви промивали мозъка. Тъмно е и тъмно ще си остане. Жална ни майка България...

138

Анонимен

преди 6 години

радев е просто руска марионетка, яде български хляб, а снася на руснаците, обикновен предател

137

Yakov

преди 6 години

Causa perdidit! Това е България

136

Анонимен

преди 6 години

радев просто не ти се отдава брат, просто не ти се отдава!

135

Анонимен

преди 6 години

Гимнастика Радев и Христов Петков пискащата червеноармейка са СРАМ за майка България

134

vot42

преди 6 години

Ето какво написа във Фейсбук журналистката Ваня Влашка, която от години живее в Чикаго: "Преди две седмици президентът Радев беше в Чикаго. Въпреки че това не е моят президент, отидох на срещата в българската църква. Просто слушах, записвах разговора и снимах малко. Не беше нищо особено. След срещата обаче, когато си тръгвах, забелязах, че "първата дама" се е скрила зад едни контейнери за *** в двора на църквата и пуши, придружавана от две дами.Служител на американската "Сикрет сървиз" ги охраняваше, застанал с гръб. Снимах ги... Две седмици разсъждавах върху това дали да пусна сним

133

Димитар Стефанов

преди 6 години

Още Ботев и Левски са казали, че трябва да вървим по Европейски път, защото сме Европейска държава, даже НАЙ-СТАРАТА!!!Защото Русия не е приятел, а империя, която не ни мисли доброто!!! Това са техни думи!!!Колкото по-далеч от Русия по-добре са казали.... за справка питайте Чехия, Полша, Унгария, те помнят нападението с танковете!!! Които също са славянски държави!!! :)