172

Анонимен

преди 6 години

Квиченето на Герберските слуги показва едно, истината е казал Радев, истината! Бил такъв или онакъв, излагал България? А Банкянския Бабуин не излага България, интелигентен, говорещ Западни езици, образован, патриот, обичан от народа? Му-ха-ха, такава излагация и при Бай Тошо нямаше.Бабуина ни е направи за смях пи цвл свят, неук, тъ//п като г;;з, крадлив, страхлив и лъжлив, ограбващ народа безмилостни!Вижте му само охраната, защо толкова голяма? Толкова е омазан в мръсотии, че е отврати България

171

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Темата е сложна за ниско интелегентните и проста за умните!Защото темата е изчерпана , само с едно изречение!ПОДБОР , ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА НАИ-УМНОТО ОТ НАЦИЯТА НИ!!!!Толкова !Нищо повече или по-малко!Другото си е плявата

170

321

преди 6 години

Моля ви г-н президент не разсъждавайте на глас, че ставате за смях и е доста жалко и тъжно такъв измислен тип да се изказва по теми, за които не е компетентен.

169

Boneff

преди 6 години

Срамота е това нещо да бъде президент на България!!

168

Чочо

преди 6 години

С такъв смачкан президент със смачкано мислене няма как да се просперира. Ще се радвам да си замине скоро и да не ни мъчи толкова много години!

167

Фактолог

преди 6 години

Радев е за импийчмънт заради това, че е марионетка на Нинова.

166

Део

преди 6 години

Отново наизустени и кухи фрази ........

165

ПЕНСИОНЕР

преди 6 години

Проби това навярно че сме ограбени и окрадени но никой доброволно не ще говърне ако не се извърши трета национализация .Казвам трета защото след всеки преход се ограбва .Втората беше рЕСТИТУЦИЯ КОЯТО ПО СЕ РАЗЛИЧИ ЧЕ РАЗГРАБЕНОТО ОТИДЕ В ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ .При първата всичко стана общонародно и нямаше бедни и богати .При реституцияга и прехода се случи че се очертаха много богати икрайно бедни .Затова трета национализация и съд за който се уплашиха и обвиниха Жаблянов но той беше много прав .

164

probi

преди 6 години

С уважение към Вас, Г-н Президент, нека Ви отговоря как.Родината ни е ограбвана години наред. По най-различни начини.Ако крадците върнат всичко, с лихвите, то ще станем една от най-богатите страни в ЕС.

163

Анонимен

преди 6 години

Разсъждава за разлика от анимационния герой !

162

КОЛОБЪР

преди 6 години

Прав си Румене! Така е! Най-сетне се намери един да каже "Царя е гол"! До тук бяхте всички онези подлизурковци и слуги на Запада,които разграбихте Родината ни и унищожихте всичко! А тези мър.лячи недорасли,дето са тръгнали да пишат врели-некипели в коментарите си против този човек - вървете си в дупките о,откъдето сте се пръкнали! Не сте българи,щом ви харесва тази разруха в която е България сега! Но ние помним каква беше нашата България преди 30 години,построена с труда на родителите ни!

161

П.Петров

преди 6 години

8 от 10 инвеститори предпочитат Румъния пред България, защото рушветът, който им се иска в България на най-високо политическо ниво, за да могат да развиват дейност е колкото стойността на цялата инвестиция в Румъния! ФАКТ! Журналята да идат да питат инвеститорите в Румъни, защо са я предпочели пред България!

160

Анонимен

преди 6 години

Тъмно е там, където стават далаверите, но на светло са и дупките и несъбраните данъци, падащата оградка, все по-охранените политици, все по-недоучените "експерти", родата в общините! Само Темида спи, здраво окопана зад завързаните си очи! Точно там е тъмнината, добре платена и "независима"!

159

Анонимен

преди 6 години

Тоя спуснатия с парашут и повикан по телефона за Резидент на Кремъл в София има ли представа КОЛКО ОТ "ЛОШИТЕ"ВСЪЩНОСТ СА ДРУГАРИ??Ако ги осветли направо ДРУГАРЮ ГАДЕВ ШСЕ ПОЛУЧИ ЕКСПЛОЗИЯ ОТ СВЕТЛИНИ,КОЙ ЗАГРАБИ ПОЛОВИНВЕКОВНО БОГАТСТВО ОТ БЪЛГАРИТЕ БЕ.да не съм аз и такива като мен??ВСИЧКИ КОМУНЯРИ ДЕЦА НА "БЕДНИ СЕЛСКИ И РАБОТНИЧЕСКИ СЕМЕЙСТВА"АМА ВИЖТЕ КАК КОМУНЯРСКИЯТ РЕЖИМ ИМ ПОМОГНАЛ ДА СТАНАТ"ДЕМОКРАТИЧНИ БИЗНЕСМЕНЕ"начело с другарката Корна и свинара!!Леле кръвното ми се вдига от тоя!!

158

П.Петров

преди 6 години

ОБЩИ ПРИКАЗКИ!Проблемът е ясен-КОРУПЦИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ!Докато Висшия Съдебен Съвет се кадрува от политиците, това означава, че се кадрува цялата съдебна система политически,това моментално спира борбата с корупцията по високите и средни етажи на властта!НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА,ОТГОВОРНОСТ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР,РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА ПО ВИСОКИТЕ И СРЕДНИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА, КАЧЕСТВЕНО МАСОВО ОБРАЗОВАНИЕ!БКП_ДС=ГЕРБ,БСП и ДПС можеха да направят тези промени, но НЕ ИСКАТ, защото ще пречи да крадат!

157

Много Моля

преди 6 години

Спестете ни глупостите, които Радев изговаря !!!

156

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Беден и неук народ лесно се управлява.

155

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересен Чичката от Банкя. Като заприказва, какво ни е дал, какво направил, как пътуваме до Гърция всеки уикенд, как сме забогатяли, а все сме си най-бедни в ЕС. Той ли ни лаже или некой от ЕС? И не сано най-бедни а и най-изчезващи. Цели райони са ужасно бедни и изоставени, пълно с шведчани, които където минат трева не никне. Но си получават деЦките и помощите, да не се хванат на работа и уморяват. Така им остават сили за репродукция, всяко дете удар срещу ***. Нема такава дър

154

Иван

преди 6 години

До ИванИване за какво ти е свестно *** което нищо не маже да направи

153

Хан български

преди 6 години

Пази Боже България да участва във военни действия с този плачко малокомандващ: нямам армия, техника, на вън е тъмно, страх ме е.