37

Иван

преди 6 години

Понеже разследващите са толкова компетентни, колкото цялата ни управленческа ***, никога няма да научим истината. Единственото, което знаем е че са се намерили двама шофьора, които не е трябвало да се срещат, това е.

36

Анонимен

преди 6 години

Хубаво ще е да проверят дали някой от шофьорите не е говорел по телефона когато е станала катастрофата. Доколкото съм виждал автобусните шофьори, те почти през цялото време си приказват с някого по телефона. За мен вината за загиналите (не като причина за катастрофата) е на 90% на шофьора на автобуса и 10% на тази с реното.

35

Driver

преди 6 години

Реното, реното, реното... А няма ли да чуем и гледната точка на жената зад волана на това рено? Няма ли да чуем и пътниците от автобуса? Дали край Сливен са се сменили водачите на автобуса или водачът е един и същ и само е "врътнал" картите? И къде е бил вторият водач по време на катастрофата? Или е дал картата на колегата и междувременно е джиткал на някой дърт рейс с тахошайба? А, забравих. Фирмите на властта никога не са виновни за нищо...

34

Анонимен

преди 6 години

До До 9 kjhhhkjДържа да Ви осведомя,че по правило покрай всеки път би трябвало да има канавка.Иначе къде ще се отича водата при дъжд?

33

инж. пътно строител.

преди 6 години

Питам защо няма мантинела в този участък след ката извън пътя има скат с обратен наклон .

32

вероятно

преди 6 години

По време на задминаване на автобуса, жената чува шум от мотора, вероятно пука предна дясна гума. При това реното се допира до автобуса около предната лява гума на автобуса. Чува се силен шум, защото гумата на автобуса се трие в платмасите на реното. Абтобусния шофьор се стряска тъй като всичко става на сантиметри от него и завива надясно за да избегне ужасния шум, който го плаши. Обаче колата се е лепнала за автобуса заради спуканата гума, жената от реното е в паника и не е адекватна.

31

Сашо

преди 6 години

Някои от Вас са просто лош материал! Значи чалгарката блъска рейса, обаче тук обвинявате шофьора на рейса. Не сте с всичкия си хора! Никой не знае как се е почувствал удара и защо рейса не е могъл да бъде овладян, но да оправдаваш шофьорката - това вече граничи с малоумие!

30

Друго мнение

преди 6 години

По-виновен е шофьора на автобуса. Невнимание и лоша реакция. Проверете как се издават професионални книжки.

29

Анонимен

преди 6 години

Не може да си каташ по магистралата и някаква провинциална кифла да се блъска в теб и цялата *** по сайтовете да те изкара виновен, че кукувицата те е блъснала! Стига, дразните! ***!

28

Анонимен

преди 6 години

Все още продължават тъпите манипулативни коментари... ударила е автобуса, точка. Трябвало ли е да блъска автобуса - не! Нарушила е всички закони! Къде е блеяла само тя си знае, но нека да седи в затвора, че адидас батките ще я потрошат на вън.

27

Анонимен

преди 6 години

Реното е със зимни гуми

26

Анонимен

преди 6 години

до 26,Ами колата не се е ударила в багажното. Има репортаж/и - гледай го. Удар не е имало, няма вдлъбнатина, само малко синя боя. Нещо намирисва цялата работа

25

Мнение

преди 6 години

До АнонименНе си ме разбрал/а. Колата се ударила точно в багажното, за което говорят и сините следи от боя по автобуса, но причината за загуба на управление и обръщането в канавката е по причините, които описах по-долу...

24

Папарак.

преди 6 години

Покажете, моля, снимка на колата откъм ударената страна. Може и снимки на автобуса, ако има такива. Иначе само гадаем, благодаря!

23

Анонимен

преди 6 години

до 22:Ако колата се беше ударила в задна лява гума на автобуса, то нямаше да има следи от синя боя от лявата част на автобуса върху капаците на багажното отделение. Тези следи се видяха много добре от репортажа, всеки може да види видеото.

22

Анонимен

преди 6 години

До 1234Някой, който не е преценил, че магистралите са за коли, а не за лодки, всеки път, когато завали дъжд...

21

Мнение

преди 6 години

Не съм съм експерт и не претендирам че съм прав, но според мен при удара, задната лява гума на автобуса е застъпила предна дясна гума на колата, което е довело да "подскачане" на автобуса и загуба на управление от страна на шофьора му. На снимките колата е със смлян калник и спукано предно стъкло, което не отговарят на видимите щети по автобуса - няколкото сини следи по лявата му страната. 100 процентова вина на шофьорката.

20

Анонимен

преди 6 години

Ако рейса беше настъпил реното, то предна дясна гума на реното щеше да е спукана. Станало е нещо друго. Смятам, че присъствието на няколко души от фирмата на превозвача на местопрестъплението е недопустимо. Ако жената си наеме добър адвокат ще разбие обвинението на пух и прах

19

Анонимен

преди 6 години

18 - Братовчед мине адвокат - при тях студена вода няма. Или ще е 20 годишно уйкси, за утеха, или ще са поливат с 5 литрова бутилка Don Perignon.Уж хонорара винаги е равен, ама се дават под масата едни пари, ако има спечелено дело.

18

Анонимен

преди 6 години

В правилника нали пишеше, че когато те изпреварват трябва да не натискаш газта. Мисля, че в този случай е станало точно това. Реното изпреварва, водача на автобуса дава газ, неопитната водчака на реното не преценява траекторията и се опира в автобуса. Най-вероятно реното се опира в предната гума на автобуса, при тази скорост огромата гума на автобуса започва да "яде" реното, хвърчат стъкла, пластмаса и чаркове, водачката крие лицето си и губи контрол, водача на автобуса прави грешна маневра