331

Анонимен

преди 6 години

"САЩ изразходваха в Сирия сравнително малка част от ударния си потенциал в региона, а експерти посочват задоволителната подготовка на сирийската противовъздушна отбрана, отбелязва "Известия"Писането на опашати лъжи в руските медии единствено доказва, че нито експертите им са експерти нито медиите им медии.

330

До 343

преди 6 години

*** се радват на бомбите! Защо си въобразяваш, че англичани и французи са ***?

329

joro

преди 6 години

Тръмп удари с " умни и красиви" ракетки, спомняте ли си кои спонтанно протестиращи " умни и красиви" свалиха законно правителство в България, за да върнат една продажна мутра на власт. така че да ви е наълно ясно чия губерня сме и какво ще ни обясняват "политиците".

328

ангел

преди 6 години

Британски медий : 1/4 от англичаните са подкрепили участието на великобритания , 3/4 са против. Французите са още по-категорично против участието на Франция и били потресени след като разбрали !

327

Боби

преди 6 години

До Анонимен 336Мой колега страшно умно момче замина за САЩ като носеше в джоба си 17 активни сертификата на Майкрософт - Този човек нает от коя да е фирма прави фирмата Златен партньор на МайкрософтДве години живя при сестра си(омъжена за Американец) докато си взе Шофьорска Книжка, САТ, Приравнителни изпити по еди кои си предмети, Изпит по Английски и История задължителен за потвърждаване на зелена картаПрез това време сертификатите на МС изтекоха - разнасяше пицаоще година и си намери работ

326

България е велика

преди 6 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе - народ.

325

Анонимен

преди 6 години

Je Руснаците май още колелото не са открили-та се напъват да се мерят с американци-а още пият одеколон по улиците

324

Анонимен

преди 6 години

Боби, аз съм живял в Америка. Имай предвид, че там бедните живеят на мотел и имат една обща кола (ама не си представяй някоя малолитражка като тука) жената и мъжа и това се смята за крачка назад. Ти колко време можеш да живееш в мотел с твоята заплатка?

323

Анонимен

преди 6 години

рускиня, само дето българите се връщаха от бригади, докато твоите съотечественички оставаха... Хващаха който им падне, само за да вземат citizenship.

322

Боби

преди 6 години

До Анонимен 332Напиши в тубето следното Poverty in America bbc 2017Ще ти излезе ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТАЛЕН(нарочно големи букви) ФИЛМ на BBC за точно най-най-бедните в САЩ.а ако се загледаш и в десетките други НЕОФИЦИАЛНИ филми може и да разбереш.

321

Анонимен

преди 6 години

малко факти,Да говориш за глад в Америка е все едно да говориш за социално слаби в Кувейт. Отдавна не съм се смял така.

320

Боби

преди 6 години

До Анонимен"Хахаха руските *** ме забавляват супер много. Обясняват колко било зле в САЩ и западна европа, а всички деца и богаташи от РУСИЯ отиват да учат и живеят там"Ано Умни кажи ми САЩ, Япония и ЕС(старите страни) от кои университети признават дипломи? Само от своите. Дипломи на техните университети признават ли се на всякъде по света и то НАЛАГАНО ДОРИ С ДИПЛОМАЦИЯ И СИЛА - ДАОписах ти първо ЗАЩООтносно Русия - Мафията(криминална не политическа) е много силнаСИГУРНОСТ второ ЗАЩО

319

аа, бъркаш са

преди 6 години

До Анонимен 327 Последната държава окупирала България е САЩ / справка последните 29 години /

318

HELL

преди 6 години

До ВангаДа се подиграваш с това име и да си измисляш предсказание, много лошо направи. Огромния казан те чака за лъжите ти!!!!"ТОВА КОЕТО СЕ ОБЕДИНЯВАЛО ДО РУСИЯ КЕ СЕ РАЗПАДНЕ""ЩЕ ИМА НОВ СЪЮЗ, БАЛКАНСКИ СЪЮЗ. ПЪРВО НЯМА ДА СТАНЕ, НО ПОСЛЕ НАСИЛА ЩЕ СТАНЕ ТОЗ СЪЮЗ". Реални неща казани от ВАНГА!

317

малко факти

преди 6 години

До Анонимен 322Това е от 2013"Всеки седми американец живее под границата на бедността. А след като държавата оряза драстично програмата за изхранване с купони, мнозина са изправени пред нищото, осъдени да се борят за физическо оцеляване." В началото на ноември обаче средствата по програмата бяха съкратени в рамките на правителствените усилия за икономии - годишно трябва да бъдат икономисани 5 милиарда долара. Това решение има и друго измерение: 47 милиона са обречени на глад "

316

Анонимен

преди 6 години

Хахаха руските *** ме забавляват супер много. Обясняват колко било зле в САЩ и западна европа, а всички деца и богаташи от РУСИЯ отиват да учат и живеят там?? Защо, бре? Тролета ? Ако Русия беше тооолкова хубаво нещо, защо ние 89-та скачахме по площадите? Нали бяхме част от "прогресиращия СССР" ? Защо всички страни, които са имали някаква връзка с СССР и Русия в момента са на 50-100 години от развитите държави?Последната държава окупирала България е РУСИЯ! Нищо добро не сме видели от тях

315

Анонимен

преди 6 години

На рижавия Тромпет май в момента вече му кроят шапката .Уолстрийт Джърнъл излезе днес с информация ,че Доналд Тръмп е издал заповед да се ударят в Сирия руските бази и да се удари Иран,но тази заповед не е била изпълнена от ръководството на пентагона и така военните на САЩ са предотвратили световна ядрена война.//С една дума Тръмп ще обере калая за външнополитическите и военни провали на САЩ

314

Анонимен

преди 6 години

До Как се прави БВПЧак до там не са стигнали (засега), но има друг трик: Имаш детегледачка, плащаш и 3000$ месечно. Добавят ги към БВП. Нямаш детегледачка, сам си гледаш децата, значи си свършил работа за 3000$. Добавят ги към БВП. Това за САЩ е факт, не знам, за кои европейски държави също.

313

Боби

преди 6 години

До Русия е в 19 векАйде още един ТРОЛТРОЛЕ ЩЕ ТИ КАЖА ЗАЩО СЕЛЯНИТЕ НА СЕВЕР И ТО НЕ САМО в РУСИЯ ЖИВЕЯТ ДАЖЕ НЕ В ДЪРВЕНИ КЪЩИ А НАПРАВО В ЗЕМЛЯНКИЗамръзналия слой почва е около 1,5м след това започва температурата да се покачва на 2,5-3 метра температурата на почвата е около 15 градуса целзииТова означава че там може да се оцелява дори и без сериозно отопление през по-голямата част от годината.Съвременна къща постигаща това ПОСТИЖЕНИЕ ще ми намериш ли?

312

982356

преди 6 години

До Ванганоооо казано е също " Ке дойде време , кога американците , ще просят рубли по улиците , за да могат да се нахранят