351

Анонимен

преди 6 години

Боби моето момиче нещо не виждам 60 годишни руски по скоро ссср пво специалисти да обикалят из сирия .Самите сирици могат да учат 20.30 годишните рашките как да се ползва тази военна архиология.Ясно е че нищо не са постигноли и понеже мамашистан си мълча кат мишка измисли поредната си глупост как с 42 пуска се свалят 71 ракети .. толкова за великото сириско пво .руската пропаганда заби нов връх на тъпотията ..бетер глупостите с памфиловците на времето

350

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ СИЛНА РУСИЯ! САМО РУСИЯ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА СИРИЯ!СМЪРТ ЗА САЩ! САЩ И ЕС СА УБИЙЦИ!

349

Боби

преди 6 години

До некой 3571. Операцията в Либия е КОМБИНИРАНА - Самолети РЕБ, Антирадарни ракети + Томахавки които да унищожат целите2. Операцията в Сирия - САМО Томахавки/Сторм Шадоу които да унищожат целите тихомълкум2а Само че в небето има Руски Ауакс А-50у който проследява ракетите от техния пуск и предупреждава ПВО комплексите2б Сирийските ПВО комплекси са ремонтирани, модернизирани и е проведено обучение от руски инструктори и най-важното свързани в единна система2в ПР подборка на целите не военна

348

анал либераст

преди 6 години

До Русия се уплаши - ти кога за последно ходи в Русия та викаш е изостанала ? Случайно да си пътувал из САЩ, особенно средния запад и юга? Такава мизерия има само в мангаллските квартали у нас. Нека говорят само хора, които имат факти и са видели и двете страни на медала а не разни 4укундури, които от село не са излизали и избиват комплекси във форумите.

347

пророка Олег

преди 6 години

До Striker - колко ли трябва да си *** за да плещиш такива глупости............ужасПарадоксът е ,че т ъпанарите се мислят за капацитети и от това страдат умните хора.

346

Striker

преди 6 години

Е то не е трудно да унижиш Мужикистан. То няма сфера, в която да стават за нещо. Ама те са и свикнали де.:)

345

много интересно?

преди 6 години

От фойерверките на Нова Година загива повече хора отколкото от 100 томахавки (за 150 милиона долара)?

344

BetriebssicherheitsV

преди 6 години

Леле майко,една кофа мастило са изписали у тая статия...и всичко това само за едни оакани ***.Не би било зле,ако руснаците просто замълчат за известно време.Щото иначе станалото става все по трагикомично.

343

Мен

преди 6 години

До 350 как са свален и ракети без пуснат радар и то със с200 предполагам е имало поне пасивен радар.

342

некой

преди 6 години

2011 година Америка (и коалиция) пусна 119 крилати ракети по Либия - и дефакто унищожи противовъздушната отврана и инфраструктурата на страната. Сега в Сирия виждаме две атаки с по стотина 'томахавки' - които навредиха(не унищожиха !) две изоставени летища и някакъв предполагаем научен център. Коментарите оставям на "специалистите".

341

Боби

преди 6 години

До Анонимен 348 350За пореден път да ОБРАЗОВАМ НЕВЕРНИЦИНа разстояние под 50 км СТЕЛТ не СТЕЛТ все тая засечен синали се сещате че съвременните далекобойни ракети имат обсег стотици километриНисковисочинна цел като крилата ракети летяща под 50м височина но над 20м(дървета, електро стълбове ...) се засича трудно от ЗРК, но засече ли се е свалена - Крилатите ракети не маневрират летят по оптимизиран маршрут(почти права линия)Още по-лесно се прихващат с външно насочване от АУАКС(А-50У ;-))

340

Анонимен

преди 6 години

Великите Трампо Рижата, лейди Змей и Напалеоне Микроне запълниха екраните и вестникарските страници с неистов пписък. Император Путин Велики дори не ги удостои с отговор. Всеки чуек заслужава да го погледнеш, но някои не заслужават да говориш с тях.

339

Анонимен

преди 6 години

" България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе - народ. "Това са глупости -- видяхме за последните 29години колко е велика . Кой ви тъпче главитес подобни глупости .

338

Анонимен

преди 6 години

Тръмп се срина . Толкова страхливонападение може да предисвика само смях .

337

Тръмп Велики

преди 6 години

Каквото си искаКремълския клепар няма думата, както се вижда. Тоз път сме на правилната страна ;)

336

Русия се уплаши

преди 6 години

Изостаналата путинова Русия се уплаши и не посмя да отвърне на удара...

335

Анонимен

преди 6 години

Руските анализатори са съвсем изперкали хора. Русия се била отказала да защитава АСАД. Абе аланкооловци не разбрахте ли че вашата Русия не е в състояние да пази себе си камо ли Асад. Ако се беше опитала да го пази със сигурност Русия щеше да остане без С400 и без всякаква ПВО техника. Американците са майстори на унищожаването на противниковото ПВО. В конкретният случай, дори е нямало и един включен радар от Сирия в противен случай щеше веднага да бъде унищожен.

334

Анонимен

преди 6 години

До SharkТази опорна точка за "здравия разум" на Путин беше изтъкната седмица преди ударите. От русофилството се изисква само да я повтаря по стотина пъти на ден.

333

Анонимен

преди 6 години

За руските военни екперти, задоволителна подготовка на сирийското ПВО се нарича реакцията до 10-15 минути след като е ударила целта и последната томахавка. След това сирийското ПВО изстрелва 40 ракети, а руското МО рапортува за свалени над 70 вражески ракети със съветска техника от 60-те год на миналия век. Странна работа същото сирийско ПВО за 40 години успя да свали един израелски самолет за ракети да не говорим, а сега с 40 изстрела сваля 70 стелт ракети. Това може да направи само руското МО.

332

Shark

преди 6 години

благодарете на Путин че запази здравия разум и Русия не отговори. Вие можете ли да си представите какво щеше да стане ако Русия беше отвърнала, а!! Или само знаете дежурно да плюете против Русия. Поне плащането заслужава ли си?