4

Анонимен

преди 5 години

Руските сайтове са пълни с оферти за български имоти ... странно защо ли след като в България е толкова зле.това е бъдещето на България - руснаци и роми.

3

Анонимен

преди 5 години

Едните карат на сто Евро пенсия, а другите са на соцял и фалшиви телкове. Като за вторите всеки ден е празник, кражби, бране, далавери и кючек. Като и двете групи не работят, защото няма работа.

2

Анонимен

преди 5 години

Ще мине конференцията и всичко ще си продължи да се движи както е практика в БГ-по наклонената плоскост,по инерция. Държавата в лицето на управляващите през последните 30г. доказа,че приоритет са корупцията (добила колосални размери), и точенето на средства от където дойде-ЕС,държавни ресурси,държавни заеми,държавни поръчки.....Засега в Северозапада,а по-късно и в цяла БГ! Ще останат с държавата няколко градове ,в които има развитие,а останалото ще е джунглата на примитивите.....

1

Анонимен

преди 5 години

Едно селище просперира, когато в него същестуват икономически активни млади хора. В България това са някои райони на София, Черноморието, а също и села с преобладаващо младо население в близост до по-големи градове. Друг е въпросът каква е тази икономическа активност, как е постигната и какви са данъчните, законови и морални задължения към държавата на тези хора. Държавата сме всички останали, поне тези които вярваме, че я представляваме, докато не ни натикат в миша дупка като северозападняците.