44

Анонимен

преди 6 години

да ама тези избранници не ти идват в дома да крадат и да те заплашват с нож или секира или да ти изнасилят бабата!...Да, не идват лично. Те ти пращат онези които идват.

43

Анонимен

преди 6 години

12 - И ако смея да попитам - Какво ще са ползите за селото, ако адреса на фирмата, в която всеки си бачка отвкъши е на село ? И ако се наложи да имат физическа среща, дали ще е по лесно, да събереш 20 програмиста, 20 дизайнера, 15 мартекинг специалиста, 3-4 финансиста и 3 мениджъра от София или от "околията", която и да е тя, защото не вярвам, много хора да искат да пътуват на по 190 километра, защото там и ако евтино село...А за живти на село - Хаййайайайайаййахахха ...

42

до 40

преди 6 години

да ама тези избранници не ти идват в дома да крадат и да те заплашват с нож или секира или да ти изнасилят бабата!

41

Анонимен

преди 6 години

Ми ако не Искам?...Ако не искаш- никой не те кара.Не е като едно време- искаш, не искаш под строй на манифестация да демонстрираме единство пред империализма. Пазиш ли си плакатчетата със Ленин и Сталин?

40

Анонимен

преди 6 години

Минават скоро през Новозагорските и Сливенските села повечето са само от етноса все едно си в Индия

39

Анонимен

преди 6 години

Статията е провокативна и антибългарска!...С истината е така, не е угодна на всички.

38

анонимен

преди 6 години

бьлг дядови кьщи са опоскани до тухла всичко е задигнато и парите отгермания отиват за пиене в крьчмата

37

Анонимен

преди 6 години

Всички роми на куп за цял живот не могат да крадат колкото една шепа от 240 избранници за един мандат.

36

Discovery

преди 6 години

Доста кофти статия и още по-кофти интерпретация от коментиращите тук. Българите винаги се хващаме за най-малкото и в случая за 10% от статията, където се споменава по-доброто финансово състояние на ромите в сравнение с българите. Другото тотален игнор. Немците работата ще си я свършат, ама не знаят, че на българина му трябва малко, че да оплюва цялата истина, както е в случая с пустите роми. Даже повечето не са и прочели статията докрай. Вината е двустранна, както на държавата така и на живущите

35

соца ТКЗС

преди 6 години

Винаги от службата на еднодневен бригади си пълнехме колите с продукти."Какви хубави времена"

34

Анонимен

преди 6 години

OGROMNITE PROCYFTQVASCHTI ZEMEDELSKI FIRMI SE ZNAE NA KOI FEODALI SA OSTANALOTO E LESCH

33

Анонимен

преди 6 години

Истината е че се учредява ромска партия и целта е на следващите избори да влезе в парламента....Ами нормално е някой да ги представлява в парламента. Омръзнало им е само да им купуват гласовете и да ги лъжат.

32

Анонимен

преди 6 години

Райска градина, върху която изсипаха Чернобил...Какви марули имаше в лятото след аварията, леле :)

31

Анонимен

преди 6 години

Статията е провокативна и антибългарска!

30

Пейте:

преди 6 години

Времето е НАШЕ !Времето е НАШЕ !45 години стигат ?!

29

в Монтана

преди 6 години

Това проучване е повече с политическа цел,отколкото като статистика.Истината е че се учредява ромска партия и целта е на следващите избори да влезе в парламента.Финансирането идва точно от такива организации на запад в който членува и професора Егберт!

28

Анонимен

преди 6 години

Селата с роми просперират?Ами да, нали това е политиката на държавата, която отдавна не е наша, а на западните им ментори.Целта е да се наложи геноцид на коренното население - българите, като се направи всичко възможнно, за да се развие малцинствената група до такава степен, че да предизвика национална криза.Тогава западните "мъдреци" ще имат основание да ни се бъркат постоянно.

27

Анонимен

преди 6 години

То май и в Индия няма замрели села и навсякъде кипи жиовт.

26

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Днес са селата, утре и градовете ...Руснаците бяха направили от България райска градина.Американците я превърнаха в Мордор.Днес няма БЪЛГАРИЯ.

25

Анонимен

преди 6 години

16,ако се привлекат инвестиции и в други направления на сектора,защото много фирми имат изнесено в чужбина производство,то тогава-да. Щом може в Китай да се сглобява техника,защо не и БГ?.....Отворят ли се такива производства,да мотивират млади хора със заплати,предполагам,че ще има приток към региона.....Само Ай Тй фирми няма да се случат нещата....Тласъкът трябва да е по-мащабен