51

ей

преди 6 години

Е и защо се публикуват подобни статии всички знаем сега тази човешка трагедия ще се използва за плюене по Путин,и разни конспирации,жалки сте.....

50

Анонимен

преди 6 години

НЯКОЙ ИЗОБЩО ВЯРВА ЛИ НА РУСКАТА ПОЛИЦИЯ СЛУГА НА РЕЖИМА !--------НО ТОЗИ САМ СИ Е ВИНОВЕН!!!! КОГАТО ПИШЕШ ПРОТИВ РЕЖИМА ТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕЖИМА! ОСОБЕНО СЛЕД КАТО УБИХА НЕМЦОВ!

49

Боби

преди 6 години

До тваУмнико аз имам достъп до есграон базата данни - едно от забавленията ни с колегите е да вадим странни имена на Български Граждани (Пъдпъдък Зайков Примерно)(не е истинско името)Твоето писание ми изглежда точно по този начин. Забележи нито лични имена, нито Бащино, Само фамилияПри около 8 милиона водещи се живи БГ граждани има 119719 уникални лични именаВ Русия живеят 148 милиона човека

48

Анонимен

преди 6 години

Слочаенос? Не мисла!

47

Анонимен

преди 6 години

Бързо и лесно няма полоний няма новичоци евала товориш Путин ашколсун както казват твойте ново приятели

46

Историк

преди 6 години

"П.Хлебников и през Политковская,Листев,Кашин и т.н та до последният Бородин, загиват"точно така, всички платени западни ***, след като си приберат хонорара, а работата им е неефективна стават храна за рибите, какъвто е случаят с Литвиненко, Немцов и много други, които мислиха, че са под закрилата на МИ5 и МИ6. Отнесоха със себе си много долари, несбъднати западни цели и миражът, че двойният агент е нужен някому.Първо се избиват предателите, те не залсужават доверие!

45

анонимен

преди 6 години

в бьлгария масово се изтриват коментари така че е невьзможно да пишешкакво мислиш няма такава цензура в ес

44

Дезинфо

преди 6 години

На вниманието на българските *** - предстои повсеместна газификация.И Бибитко не мож ви спаси.

43

Анонимен

преди 6 години

Руски медии цитират полицията, че вратата на апартамента била заключена отвътре.---------------------------Всеки ключар ще ви каже, че няма никакъв проблем да се отключи, когато ключът е поставен отвътре.

42

Боби

преди 6 години

До Анонимен 39Де да беше вярно - тогава в Русия нямаше да има корупция - разстреляй 1000 човека останалите сами ще спрат да взимат подкупи - когато изборът е подкуп или смърт ...

41

тва

преди 6 години

Над 70 руски публични личности са починали при странни обстоятелства от 2014г. досега. Комплексирано и отмъстително човече е.Nemtzov ErovinkinKrivovKarlovMalaninChandelonPolshikovChurkinOrlovOronovTyulpanovSmithYoungBerezovsky PerepilichnyyPatarkatsishviliGolubevCurtisCastleEllichaoffMossLitvinenkoLesinGlushkovBorodin......................

40

Боби

преди 6 години

До Анонимен 37Айдее пак неразбрал Навални преди години е ОСЪДЕН за ФИНАНСОВИ МАШИНАЦИИМиналата година Пусна филма ДЕМОН Един от Ако щете Олигарси ако щете Бизнесмени споменати във филма го осъди за КЛЕВЕТАСъда постанови да се изреже въпросния пасаж от филма или да се спре ФилмаНавални: "Няма да се подчиня на решението на съда" - Ако някой каже нещо подобно на запад и наистина не се подчини - ВЛИЗА ДИРЕКТНО ВЪВ ЗАТВОРА не по бързата не по експресната ПО АВТОМАТИЧНАТА ПРОЦЕДУРА за ** години

39

Анонимен

преди 6 години

Един друг диктатор бе казал: Есть человека, есть проблема... От тогава не се е променило много.

38

Анонимен

преди 6 години

А онзи който пусна фалшивата новина за стотици жертви в Кемерово беше зверски пребит. Това заслужават фалшификаторите на новини!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Като се започне с П.Хлебников и през Политковская,Листев,Кашин и т.н та до последният Бородин, загиват,,странно и нито едно от тези десетки престъпления не е разкрито.Всичките са разследващи журналисти с/У нередностите във власта.В Русия така се затварят усти.Кога ли и А.Навални ще ,,изчезне".Арестуват го и го съдят за протест и след това ЦИК не разрешава кандидатурата му тъй като .......е бил съден.Цинизъм,пред очите на цял свят. А такива като теб 21 са срам за всяка една нация.

36

Коце кмета

преди 6 години

Я да видим - в условията на повсеместен терор в Русия журналист си позволява да пише,загивапри странни обстоятелства. В демократична България, член на ЕС, такива неща не се случват, защото никой не смее да пише срещу нашия по-демократичен режим и по-демократичния ни диктатор.

35

Боби

преди 6 години

ХОРА ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ СЪЩНОСТТА НА ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕВземете една концертна зала за сега най-опасното БОВ е VX създадено от САЩ 60те години на миналия век. Новичок или както е истинското име е кодово име на ПРОТОТИПИ на БОВЗа да отровим Зала 1 на НДК ни трябват примерно 100 капкиЗа да убием 1 човек - 100 капЗа да убием 100 човека - 100 капЗа да убием пълния капацитет на залата - 100 капХим оръжие убива при определена концентрация на определена площПолзване на 1 бомба е ТЕРОРИЗЪМ !!!

34

Анонимен

преди 6 години

В Русия е лошо да пишеш, че някой е загинал. Тихо трябва, че да не се изложим и да не рухне легендата за непобедимостта.

33

Анонимен

преди 6 години

Доказателства няма. За каквото и да е било. В Русия всичко е случайности и плод на чужди диверсии!

32

До 29

преди 6 години

И как точно е наранил нечии чувства? Какво точно е написал? Не си наясно нали! Мирише на т-ролове!