71

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

70

Анонимен

преди 6 години

Кремълското джудже е много злопаметно

69

Боби

преди 6 години

До юбералес 65Само ми отговори на един въпрос в САЩ кой съд има по-големи права - Федерален съд Северна Дакота или Съда в Страсбург - БЛАГОДАРЯ НЯМАМ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИСледва се светлия демократичен пример на най-демократичната страна на света.

68

xy

преди 6 години

в империята на злото оглавявана от фюрера путин е така.лошото е че глупаците в България са твърде много и при някои предстоящи избори, могат отново да докарат на власт путинските подгъ зурници.при всички *** отщини които са нормални за тази сатрапия, да не дава Господ, отново да им станем колония каквато бяхме.

67

мазепа

преди 6 години

Разбира се че е паднал от балкона. Сорос го е бутнал. Човекът не е искал да стане петоколонник/предател/***/фашист/пиндос и агент на упадащия запад и ЦРУ го е убило.

66

Анонимен

преди 6 години

Колко хора убиха днес в България по магистралите с яките нови западни коли?

65

Анонимен

преди 6 години

Ума висока увереност, че с голяма вероятност хайли лайкли балконът от който е паднал журналистът писал за смъpтта на руски наемцници в Сирия е бил произведен от фирма собсвеност на жената на руски олигарх от обркъжението на Владимир Путин а панталоните в чиито джоб се е намирал ключът са били руско производство. Следователно няма съмнение, че журналистът койото е писал за смъpтта на руските наемници в Сирия е бил убит по нареждане лично на Владимир Путин.

64

маде ин Булгари

преди 6 години

Причината, поради която той е паднал от балкона на жилището си на петия етаж, е гравитацията. Гравитацията не е съветско изобретение. Нютон я е измислил. А Нютон е англичанин. Значи англичаните са виновни за смъртта на журналиста!

63

Боби

преди 6 години

До Анонимен 58"Версията вратата е заключена от вътре е непроверяема. Така че това си е чисто политическо убийство."Лично монтирах на брат ми 3 точкова брава за врата. От вътре си има нека го кажа еквивалент на резе - писнеш ли го край само с разбиване на вратата се отваря.а 5 точковите или 7 точкови брави с всички екстри?

62

До Историк

преди 6 години

Но ти си жив. Явно има изключения от правилото!

61

дедо Ташунко

преди 6 години

Ударил е няколко стакана водка човека и е решил да литне, като осъществи мечтите си. Намериха нова тема сред Скрипал. Повръща ми се от мърсотията, с която ни заливат. Без коментар, по-натам, мила госпожо Василева. Напишете някоя хубава новина, за да зарадвате хората. Журналиста да почива в мир.

60

юбералес

преди 6 години

До БобиБоби, за да осъдят Навални за ''финансово престъпление'' извършено преди 6г., руската дума първо промени закона, така че Навални да може да бъде осъден. В момента на ''престъплението'' Навални е действал законно. След като Навални обжалва и спечели същото дело в Страсбург, Думата прие втори закон с който сложи решението на върховния съд на РФ над това на съда в Страсбург. Цирк.

59

Анонимен

преди 6 години

ДО ТОЯ "БОБИ'АБЕ ВОВА НА ТЕБЕ ПАСОЛЯ ЛИ ТИ ПЛАЩА БЕ??ОТ СУТРИН РАНО ДО КЪСНО ВЕЧЕР ПО ТЕМА ПРОСИЯ СИ НА АМБРАЗУРАТА ИЛИ СТЕ НЯКОЛКО ТРОЛА??Или си си природно заоблен?

58

Анонимен

преди 6 години

19-годишен ученик изключен от гимназията уби 17 и рани 11 във Флорида при масова стрелба в училището!

57

До 58

преди 6 години

Тази версия направо чупи ***! Нямало ключ отвътре, той бил в джоба му! Кой стои вкъщи с ключ от входната врата в панталона?

56

Боби

преди 6 години

До Анонимен 43Старите Български ключове и ключалки - Бих се съгласил, Но ако човека си е монтирал някоя по-сериозна система, А според мен го е направил все пак ровил е за "кирливите ризи" на разни хора ...Тогава ???На 11 до блока му е имало учение на ФСБ - обадил се е на свой приятел че той е мишената но скоро пак се е обадил че е сбъркал и това е учениена 13 е намерен полумъртъв след падане от 5 етаж и на 15 е починал в болницатанаскоро е писал за ВПК Вагнер - 5 етаж за тези командоси ;-)

55

Анонимен

преди 6 години

"Така се случват нещата в Русия , така са се случвали, случваха и ще се случват .Там е така"Не само там е така. Поразрови се да видиш около Клинтънови например какъв мор е. Килим от тела. А познай смее ли някой да вдигне врява.

54

Анонимен

преди 6 години

Брейй два часа от новината а ранобудните каскети и кутевите *** още не са напраскали 1000 коментара,дали са гузни?Иначе типично по руски,"паднал от балкона"!

53

Анонимен

преди 6 години

КАЗАЛИ СА ПОЛИЦИЯ ОТВОРЕТЕ ВРАТАТА!!!УБИЛИ СА ГО И СА СИ ИЗЛЕЗНАЛИ И ЗАКЛЮЧИЛИ ВРАТАТА ОТВЪН!----------------В РУСИЯ РЕЖИМА УПРАВЛЯВА И СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА!!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Да много хора паднаха от балкони след като паднаха в очите на кремълския гном. Иначе в страната на Бояришника всичко цъфти, диктатура няма, репресии няма, хора благоденстват и искренно се кланят на великия вожд.