120

Анонимен

преди 6 години

някой бил квичал, а Крим е руски, Асад си е на власт.... рипайте скачайте, факт кскто казва Антон Тодоров .... :)

119

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ СТАТИЯ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН КВИЧЕНЕ НА КУПЕНИ ОТ ЦИОН *** И ШПИОНИ.

118

Мутев

преди 6 години

Асад днес ще издаде заповед ба бъде бомбардиран Вашингтон.

117

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с асиметричния удар? ахахахахахаха

116

Анонимен

преди 6 години

Пореден удар и три дена азиатско квичене :) Няма нищо по хубаво от това да слушаш как кутевската сбирщина реве :)

115

Анонимен

преди 6 години

Ударът си беше чиста гавра с Русия. Показаха и за пореден път кой командва парада и че Русия е никоя. Унижението за Кремъл е огромно.

114

Без лютеница остават

преди 6 години

Варненци затварят склада за лютеница преди Воля да почне да внася от Дамаск хуманитарна лютеница и то благодарение на роднини те с пропуск и достъп до системата за въздушни удъри в посолството на САЩ в София. Малко накратко но ясно спонсори туристите със случайно наядени с лютеница и оставени на пътя без нищо освен със задължение да хранят на същите схемите докога те срещите на Меркел и Ердоган няма да спрът.

113

калашников

преди 6 години

на умряло куче нож вадят...и кучето ги нахапало...

112

САЩ-освободители

преди 6 години

Руските бомби разрушават болници и жилищни постройки пълни с деца и жени. Никъде не видях сирийския народ да посреща "руските освободители" с хляб и сол.Напротив. Сирийските бойци стрелят срещу руските окупатори.

111

Анонимен

преди 6 години

От кометарите се вижда, че нещата са трагични - масова психария.

110

Анонимен

преди 6 години

Само ГЕРБ.

109

ЗАПАДНЯК

преди 6 години

Аз съм квинт-сексуален и обичам разнообразния сексуален начин на живот. Ето какво точно: (подрени по желание):1. Чикии2. На сън (мокри сънища)3. Гумени кукли4. Жени 5. Трaверси6. Роботи (Сири, Алекси)7. Цигaнки8. Клошарки9. Мъже

108

Алчен д-р Енчев

преди 6 години

До съвременните жени.Елате при мен и ще ви сложа чурки. Аз така дам си направих пуси.

107

Съвременна Жена [EU]

преди 6 години

Здравейте.Аз съм съвременна европейска жена. От скоро имам инстаграм и виждам че има доста травеpcи. Тези пeнgели в инстаграм са доста по-красиви от мен - жената. Моля да ми кажете какво да правя, защото с приятелките ми не можем да вземем решение.Питахме един ДОКТУР как да си инсталираме пишoни, за да ни харесват повече снимките, ама той каза че прави самоЦИЦKИ И ДУПEHЦА

106

KOMUNIST

преди 6 години

През социализма нямаше инстаграм и пичкитe нямаха Alessa да си купуват парцали. Тогава жените миришеха и се държаха като ИСТИНСКИ ЖЕНИ. Такива ме дъpвят все още - истинските жени. Тези които могат да мислят.Останалите кифльоци - ако съм пиян и в настроение може и да ги изчyкaм

105

Трол

преди 6 години

Аре и аз да кажа нещо, господина с москвича от 1973 г. що не изнамери една западна бричка, която да е още в движение? А ако случайно попадне на някой колекционер, нека се повози и да усети "огрооомния" лукс на прехвалената возия на западните таратайки от същата година. Едва ли ще е много очарован, защото си бяха почти същите шумни, ръмжащи тенекии с малко коне като руските, но с доста по-тънки и гниещи ламарини!

104

До 145

преди 6 години

На такъв му казват не полу, а пълен и. д. и. о. т!

103

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтига говори глупости,бе,че се смея с цяло сърце!Какви резервни части за западни коли,като ние изобщо не използвахме западни коли,а само тези от СИВ производство!Личи си,че не си живял през соц-а,а само говориш.

102

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 6 години

ДА НАПРАВИМ СРАВНЕНИЕBitCoinПОКУПНА ЦЕНА(Ян.2018): $20000 / за бр. ПРОДАЖНА ЦЕНА(Мар.2018): $6000 / за брЯйцаПОКУПНА ЦЕНА(комунизъм): 0.6лв/ за бр. ПРОДАЖНА ЦЕНА(капитализъм): 8.99лв / за брНЕЩО ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ?

101

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков и социализма когато бяхме с Русия липсваха резервни части за западни коли, а при демокрацията и ЕС във всеки сервиз има резервни части за западни коли!