160

Не разбрал.

преди 6 години

Имаше ли химическа атака или какво ? Всеки, който може да произведе най - обикновена белина може да инсценира и хим. атака. Доверяваме се на някакви клипчета в Тубата, това не е сериозно.....

159

Анонимен

преди 6 години

Руснаците дойдоха в Сирия като аслани, а май ще си тръгнат наср***ни. Няма ли пак да форсират Ефрат, че САЩ са им приготвили дървените одежди.

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174Интересно, а сащо трябва и Русия в този случай да се намесва, сирийците я виж колко добре се справят!!!!!!!! Или вие какво искате, трета световна???? Очаквах, че сегашното поколение, което само може да си играе на игрички в нета е безакълно, но чак пък толкоз.................

157

Анонимен

преди 6 години

Нали Русия щеше да стреля по установките от където са изстреляни ракети? Какво стана, защо се разбягаха гимийте от Тартус? Слава, вечна слава на Русия...хахахахахахаха

156

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 177Всичко е точно...........ударени са 71, а 5 са паднали...............КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА???? Ако не можеш да смяташ, има едно учебно заведение, УЧИЛИЩЕ му викат, крайно време е да го посетиш!!!

155

Анонимен

преди 6 години

Жал да ти стане за Русия. Толкова жалка и безпомощна, а нямеше пиленца да прехвърчат над Сирия, щяха да отговарят с асиметричен удар, щяха да потапят кораби....

154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 168Ооооооооо да, че те сега, със задна пражка може да кажат, че въобще са били само 5-6 ракети!!!! АБЕ, ТИ НА ИЗПЕЧЕНИ ЛЪЖЦИ ОЩЕ ЛИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ИМ СЕ ВРЪЗВАШ!!!! Лелееееее, колко сте наивни!!! И чек да ви удари по главата, пак ще пеете, че манна роса пада!!! Хи-хи...........че то се оказва, че сирийците са били още по ефективни, защото именно 5-6 ракети са паднали на земята, а ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е УДАРЕНО! Извинявай, но английски репортьор е снимал как ги целят и го показаха, не ру

153

Анонимен

преди 6 години

Последно колко ракети са свалени, тъй като официалните данни вече са за изстреляни 76 ракети. 71 ли са свалени или 2000 :) за един лъжец питам

152

ей пиндоси

преди 6 години

До Анонимен 171Истината в школи не се учи тя е истина,не знам защо я мразите толкова?

151

Анонимен

преди 6 години

До 173Има, има...и анимции има :))))) Ама виж асиметрични отговори няма :))))))))))) Може би ще спрат руснаците износа на *** за запада :)

150

Анонимен

преди 6 години

Вие какво очаквате, Русия да си признае, че беше направена за пореден път за смях ли и да каже на Асад извинявай ама съм безпомощна да те защитавам.

149

охох

преди 6 години

До АнонименСпоко истината не боли приемете я 2-3 път се свиква не боли вече....има свалени ракети има виждате ли не боли.

148

Анонимен

преди 6 години

До 170Има многократни потвърждения на тези две организации за използване на химическо оръжие от Асад. Интересувай се.

147

Анонимен

преди 6 години

Санк петербурската тролова школа клон Позитано се активизирала, но няма кой да им актуализира опорните точки.

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 157НЯМЯ ВЕЧЕ ТАКИВА ОРГАНИЗАЦИИ като ООН и ОЗХО!!! Щом позволиха да се извърши варварски акт на бомбардировка БЕЗ ТЯХНО СЪГЛАСИЕ, или по-точно НИКОЙ НЕ ГИ БРЪСНА ЗА СЛИВА...............това е краят им! НИТО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ НЕ Е ПЪТВЪРДИЛА ИЗПОЛЗВАНЕТО ОТ АСАД НА химически оръжия! Чиста инсцинировка, подобна на тази през 2003, преди войната в Ирак!!! ГАДОВЕТЕ СИ ОСТАВАТ ГАДОВЕ! Добре, че Русия НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА ДЕРИБЕЙСТВАТЕ!!!!!

145

да ама не

преди 6 години

Вия какво очаквате страните агресори да си признаят че скъпите им ракети са свалени от стари съветски оръжия и са похарчили милиони за една провалена агресия!?

144

Анонимен

преди 6 години

До 165Хахахаха :)Ти разбра ли че са изтреляни 76 ракети, а не 103 :)))))))))))))))) Лъжата със свалените 71 е разбита на пух и прах :)))))))))) Смешни сте :))))))

143

Анонимен

преди 6 години

Няма нито една свалена ракета :) Пълен провал за пво на Сирия и още повече за смешниоте C-400 :))))

142

Анонимен

преди 6 години

Отново Русия е на колене пред световния хегемон. Гледа отстрани и квичии като бито псее :)

141

само така

преди 6 години

От 103 свалени 71 ракети и то с стари пво системи,браво на Сирийската армия,защити достойно своята страна от фашистката агресия.