180

обикновен Бг

преди 6 години

Като чета тези коментари и си мисля ,че професора ще излезе МНОГО ПРАВ.Толкова платени *** НЕ МОЖЕ ДА ИМА, но като видя мислите на масовите коментари РАЗБИРАМ ЧЕ Е ПРАВ - 80% ***.НЕ МОЖЕ ДА НАХЛУЕШ В ЧУЖДА СТРАНА И ДА Я БОНБАНДИРАШ И ДА НЕ СИ АГРЕСОР, НАШЕСТВЕНИК..АЛООО *** ,ВИЕ НА ТОВА ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ ЛИ КАЗВАТЕ.САЩ НАПАДНАХА НЕЗАВИСИМА И СУЕВЕРНА СТРАНА НАГЛО, КАКТО ХИТЛЕР НАПАДНАЛ ПОЛША.СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ..МИСЛЕТЕ , ПОНЕ МАЛКО САМОСТОЯТЕЛНО, СТИГА С ТЕЗИ ПЛАТЕНИ КОМЕНТАРИ, СТИГА.

179

Така е

преди 6 години

До 2018 186 И аз се чудя защо не ударят директно Русия. При една конвенционална война Русия си отива.Руските войски ще закусът , но за обяд пари нема.При ядрена война живота на Земята си отива .За това без война е най добре.

178

Дядо Соци

преди 6 години

Удар в нищото , ама Путин замръзна от страх. Шансът му да се опълчи на световната цивилизация е нулев и го разбра по трудния начин.

177

Анонимен

преди 6 години

До 185, Стига си ревал с тая църква бе ***! На фона на америкооснанският тероризъм направо даже не си интересен!!! Само преди месец чествахме 30 000 запалителби бомби и взривените детски бългсрски ръчики от взривни писалки!!! Америкоанглийски тррористи!

176

2018

преди 6 години

Тия кравари,защо удрят Сирия, а не ударят С.Корея?Защо ли?Защото ги е страааах!!!Ония имат големи ракети, а сирийците нямат.Това е простата логика!Но, това ли е "морал и ценност" - да удряш паднал човек!

175

Анонимен

преди 6 години

По уставите на ООН Русия е терористична държава.Преди 93 години на днешната дата със заповед от Москва е направен най-големия атентат в историята ни в църквата Света Неделя. Убити повече от 130 българи. Това е лицето на тази кочиина.

174

Анонимен

преди 6 години

Истината е съвсем проста. За пореден път запада се подигра със смешна, жалка и беззащитна Русия. Всичко, което направи "велика" Русия бе да скрие гимийте се. Пълна подигравка. Ще има и още.

173

Анонимен

преди 6 години

По Устава на ООН, САЩ, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ СА АГРЕСОРИ. Много пъти в нарушение на този устав те се подиграваха с международния правов ред, нарушават всеки ден принципа на ненамеса във вътрешните работи на сто и петдесет страни, справка Маккейн и спрения газопровод изнесен в Турция. Сега ги е яд, че Русия почва да прави като тях. Късно е либе за китка.

172

А

преди 6 години

ЗАЩО НЕ ОСТАВЯТ ТОЗИ НАРОД, А И ДРУГИТЕ НАРОДИ САМИ ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ РАЗВИТИЕ,ЗАЩО ПОСТОЯННО ЕДНИ И СЪЩИ БАТКОВЦИ КОЛОНИЗАТОРИ СЕ МЕШАТ ЕДИ КЪДЕ СИ И ВСЕ ТЕ ЩЕ ОПРАВЯТ НАРОДИТЕ,ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА, КАКВО ЩЕ СТАВА С МОЯ НАРОД,ТОВА Е НОВО РОБСТВО,АМИ ОСТАВЕТЕ НИ НАЙ ПОСЛЕ,ЕДНИ СА ПОКАНЕНИ ЗАЩОТО ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ ЛЪЖИЦАТА ОТ УСТАТА,ДРУГИТЕ КАКВО ПРАВЯТ ТАМ,И ТЕ ИСКАТ И ТЕ ЛАПАТ,ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЛЪЖИ,ЛЪЖИ,ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ГЛУПОСТИ,ВСИЧКИ ПОВТОРЯТ ЕДНО.

171

Анонимен

преди 6 години

типично за Дойчо Блее - много прани приказки.САЩ и техните дружки ислямите загубиха войната в Сирия. Всяка война се решава на полето на боя - там Сирия, Иран и Хизбула смачкаха натовските марионетки. Сега малко пушилка за авторитет.Виетнамската епопея още държи влага на краварите.

170

Анонимен

преди 6 години

След ултиматума на Тръмп и контраултиматума на Русия, срока за атака от два дни изтече. Предвид символичните удари по празен склад и ненамесата на Русия е ясно, че имат задкулисна договорка - ние атакуваме фиктивно и за последно, а вие не стреляте по нас. Така че не знам как Русия е на загуба от това нещо.

169

Анонимен

преди 6 години

Американски журналисти питат военните, ама като ударихте склада за химически оръжия, нали се е разлетял отровен химически облак, къде са пострадалите, военния въртя-*** и накрая изплю камъчето, че складът е ПРАЗЕН. Празен откакто Асад си е унищожил оръжията. Срам и позор, в името на удовлетворяване на оръжейните компании, за американската върхушка са без значение живота на собствените им деца и това, че системно агресират спрямо набедени от тях държави като Сирия. Ако не се бяха мешали там,съси

168

Анонимен

преди 6 години

Не може първо да се лъже, а после да се бомби. Човек от освободения град Дума твърди, че лъжата за химическата атака е скалъпена не от местни хора а от вносни, и казва, ако е истина, аз съм съсед на мястото, защо ми няма нищо? Децата заснети, също разказват за инсценировкта. Така наречените бели каски всъщност са организация на подчинение на САЩ и Британия и са получили над 100 милиона финансиране от тях. Сега са се разплатили за дадените им на вятъра пари.

167

Анонимен

преди 6 години

до 182Руска оруспио, га мазахте дръжката с новичок ни рива, а? :)

166

рускиня до 177

преди 6 години

Твоя постинг е поредно доказателство ,колко жалък си ти. Дребен, нищожен *** на задни части на господарите си. Говедари и компания бомбардират независимата държава, а плебса аплодира. Нищожество

165

Анонимен

преди 6 години

Няма нито една свалена ракета. Показаните клипчета били фалшифи. Всичко това беше опровергано. Троловете не са си обновили опорните точки.

164

Анонимен

преди 6 години

По последна информация екипажите на разбягалите се гимии от Тартус отказват да се върнат. Страха е голямо нещо.

163

Логос

преди 6 години

За ч*футската соросодня било(нямало) свалени американски ракети,ама катарската телевизия Ал Джазира вчера показа колко много ракети са свалени от сирийското ПВО въоръжени със старите руски системи С-175 и С- 200.Ал Джазира нарече удара по Сирия -голям провал за САЩ и съюзниците му..Това е истината която само дрогираните еврейчета и русофоби- гейчета още не могат да приемат

162

Анонимен

преди 6 години

За брекзита ни дума вече- англичаните да не се измъкнат така тихичко без да си платят дълговете към ЕС, че са милиарди. Ако има как и ние да направим една патаклама и тихомълком да влезем в шенген

161

Анонимен

преди 6 години

Поредно доказателство колко е жалка Русия, неспособна да защитит Сирия, както не защитит Сърбия.