24

Анонимен

преди 6 години

ООН заседава в САЩ, главният спонсор е САЩ. Още въпроси?

23

е ми

преди 6 години

ООН-то е за да служи послушно на агресорите

22

Ястреб Ефенди

преди 6 години

И е крайно време Путин да проумее, че за разбойници закони и правила не важат! Те разбират само от сила! Ако можеш, ще си събереш куража и ще им набиеш и ти един-два шамара, ако не можеш, няма да квичиш по ООН'ето за международно право и правила. Живеем във времена, където важат законите на джунглата - колкото по-голяма ти е тоягата си толкова по-прав!И ако искате бързо решение на сирийския роблем - дай на Асад дестина ядрени ракети и виж как всичко мирясва за 24 часа!

21

(-_-)

преди 6 години

Преди известно време един лидер от Северна Африка им обясни на ООН-то.. Час и половина говори и право в очите ги нарече лицемери и негодници.. Година и нещо след това го убиха. Вярно, че беше малко луд, но казваше истината! Сега народа му мизератва и страната е в руини.

20

Трол

преди 6 години

Както по-рано днес писах, това беше ясно че ще се случи! Единствения шанс ООН да може да реши някой проблем е този: Проблемите трябва да се гласуват от обикновено събрание на страните участнички и никой да няма право на вето иначе за всички е ясно, че няма как САЩ, Великобритания и Франция в този случай да си отрежат клона и да гласуват "ЗА" предложението!

19

Анонимен

преди 6 години

Гьотверени

18

Ястреб Ефенди

преди 6 години

Сега разбирате ли какво е имал предвид Ердоан, когато преди 5-6 години в речта си в ООН каза, че: "светът е по-голям от 5!" и че структурата на тази организация трябва да се преразгледа и ревизира, защото цялата организация е заложница на само пет страни - САЩ, Русия, Китай, Франция и Великобритания?! Имайки предвид, че евреите са в пълен контрол на САЩ, Франция и Великобритания, и Китай частично под еврейско влияние! положението става още по плачевно.

17

Анонимен

преди 6 години

пРосия е изолирана като бясно куче....

16

Анонимен

преди 6 години

Русия се опозори , предаде съюзника си Сирия .. Никой не обича предателите и опозорените..

15

Анонимен

преди 6 години

"Текстът бе предварително обречен на провал. Трите западни сили, които нанесоха ударите по Сирия - САЩ, Великобритания и Франция - имат право на вето."Иронията в случая е, че общото население на тези 3 държави е 460 милиона, а общото население на подкрепилите руската резолюция, тоест Русия, Китай и Боливия се равнява на 1,55 милиарда.

14

Анонимен

преди 6 години

ООН-то никога не е успяло да реши какъвто и да е било световен проблем. За какво въобще им е на руснаците да се занимават с резолюции, още вчера трябваше поставят американците на мястото им, сега вече е късно. Излагацията е пълна! Путин е или някакъв наивник, или ***, или има на ум някакви ходове, за които не знаем. Иначе е нереално просто цялата тая офанзива срещу Русия в последно време, а той да си трае.

13

Анонимен

преди 6 години

ПОКАЗАТЕЛНО Е И ТОВА, ЧЕ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ИМА И КИТАЙСКИ ВОЕННИ КОРАБИ.ТРЕТОПОЛОВИТЕ АТЛАНТИЦИ НИЩО НЕ НАПРАВИХА, ЯЗЪК ЗА БАРУТА.

12

Анонимен

преди 6 години

Който одобрява действията на САЩ и "коалицията на желаещите", трябва да разбира, че подобни действия могат да бъдат извършени и срещу неговата страна. Измислен повод и една, или няколко страни-бандити бомбардират която си пожелаят страна в света. Това е Световният ред на Америка.Някой учудва ли се, че Русия и Китай, искат друг Световен ред?

11

сигурно

преди 6 години

САЩ ще е виновна за унищожаването на планетата земя !!!

10

Анонимен

преди 6 години

И к`во сега.Ударихме един склад за пластмасови бидони и една празна работлница за безалкохолни и сме много щастливи.Асад си го премести в другия крачол.

9

Анонимен

преди 6 години

ДОфък оф Рф----------------Направи си сега една че,кия от кеф.

8

K

преди 6 години

Много показателно е, че представителят на Китай не е гласувал "въздържал се", а е подкрепил проекторезолюцията.

7

Анонимен

преди 6 години

"Само Китай и Боливия гласуваха за предложението на Москва"Да... само милиард и половина от световното население е подкрепило Москва.

6

Анонимен

преди 6 години

Пилците се броят на есен.

5

фък оф Рф

преди 6 години

ХAХAХAХAAAAAAAAAA ГЕЙРУСНЯЦИТЕ ГИ ЧУКAТ НAВСЯКЪДЕ, СНОЩИ В СИРИЯ, ДНЕСКA В ООН- ТО! КЪДЕ СИ РЪГНAЛ БЕ ***-ИН? A СЕГA НAПAДНИ ПAК УКРAЙНA, ТA ВСУ ДA ТИ ДО-НAБИЕ .......