84

ООН - о, не не...

преди 6 години

Много ясно, Съветът за НЕсигурност се помещава в сащ. Някой да е очаквал друго?

83

до всички малоумници

преди 6 години

Самият факт, че всекидневно се вихри обидна за интелекта пропаганда срещу Русия Е доказателство, че МНОГО им бърка сметките на западняците :) Всъщност ако Русия наистина беше слаба отдавна вече да са си намерили повод да влязат в нея с военна сила както направиха в много други страни. Като Путин е диктатор защо не влязат със сила да го свалят както направиха в Либия, Ирак? Щото не ИМ СТИСКА. :)

82

т50

преди 6 години

ООН трябва да се забрани,тези за нищо не стават,слуги на Америка!Хайде народе по света,да смачкаме Америка завинаги,вън всички бази!Ако утре в Америка някой подхвърли химич.оръжие значи Русия спокойно може да я бомбардира и да я изпепели нали,ООН тогава нека пак да си мълчи!

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 97Русия ще я докарат до положението сама да си унищожава ядреното оръжие за хляб. С такъв вожд като Путин това е неизбежно.

80

Анонимен

преди 6 години

Много смешни :)) уж мразят запада, а играят на европейско и световно и олимпиади. Уж мразят запада, а участват във всички организации . Винаги са против общите решения , обаче искат и подкрепа за техните.Не знам да се смея ли, да плача ли....то такъв лицемерен цирк, като на руситее няма.

79

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНО ЯВНО РУСИЯ ОСВЕН ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НЯМА НИЩО ДРУГО!А защо и е друго?

78

Анонимен

преди 6 години

САМО ЖАЛКИЯ ПУТИНОФИЛ ПЛАШИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!!!САЩ ИМА РЕСУРС ДА СЕ СПРАВИ СЪС РУСИЯ И БЕЗ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!!НО ЯВНО РУСИЯ ОСВЕН ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НЯМА НИЩО ДРУГО!

77

Анонимен

преди 6 години

Сибирското дзуджи стана за смях.По добре дс не съ показва вече.

76

Анонимен

преди 6 години

ООН в старата си форма подкрепяше Хитлер и одобряваше всички проекти на райха. Като аншлуса с Австрия, поделянето на Чехия-------------------------Мало умник, Германия е изключена от Обществото на народите заради Чехословакия, след това и СССР заради Финландия.

75

Анонимен

преди 6 години

За възрастта си Путин изглежда перфектно - никакви сланини, активно спортуващ...---------------------Да, на снимките отпреди 10 години.Тръмп е с 5 години по-стар.Путин като стане на 72, тогава ще го видим.

74

Анонимен

преди 6 години

До ДаркоКакъв според теб беше другият вариант? Русия да потопи някой и друг американски кораб и следващата стъпка беше ракети с ядрени глави да полетят по цял свят?--------------------------------Ми нали така бяха обещали.За какво тогава са в Сирия?Само да удължават войната?

73

Анонимен

преди 6 години

Като те унижат публично поне трябва да замълчиш. Но май на руснаците и за това не им стига акъла

72

до87

преди 6 години

хаха то пък украинците са едни трезвеници..... от слама водка правят...

71

Анонимен

преди 6 години

До гогогого, предоверяваш се на руските алкохолици. Това е народ от некадърници който сам не е в състояние да направи нищо.

70

Анонимен

преди 6 години

една групичка има няма 4,5 калпака Иво Инджевски отрочета цвъкат едни войнствени коментарчета и акъл не им стига да осмислят че ако Путин им се беше вързал на провокацията да удари кораб на САЩ , днес щяха да си пращат мейлите и шизоидните коментари с пищенски гълъби ама без криле, опърлени ходещи пеш ...

69

Анонимен

преди 6 години

Русия е в положението на спукан презерватив. Използвана брутално от вожда Путин до спукване и след това захвърлена от него в няколко безсмислени от всяка гледна точка войни. Който твърди че руския народ няма вина в тази драма прави много голяма грешка. Ако имаше достоен руски народ самозванеца Путин отдавна щеше да е в затвора или на гробищата.

68

гого

преди 6 години

дано оня шемет Порошенко сега не си повярва, щото ще бъде изринат за три дни до Киев, тръгне ли да вкарва войска в Донбас..

67

Анонимен

преди 6 години

Маските падат, само слепец може да не види, че русия е едно нищо.

66

ПУТИН Е ВЕЧЕ ...

преди 6 години

..ГОСПОДИН --"НИКОЙ"!!!ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО РАЗБРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Путин и Гундяев ( Негодяев) и двамата са треторазредни сесесере- йски милиционери. ПОД ФУРАЖКА акъл не вирее, това още по Неребейско време се говореше от народа! И факт е, че случката от снощи натри нослето на другаря Путин, даже от днешните му коментари ясно личи че има един вид катарзис у него тъй да се каже)))))) примирен, тих, подтиснат, унизен не на последно място, та така