104

1111

преди 6 години

До АнонименАко Русия е едно нищо нямаше да и скачат ,щяха да си кротуват ястребите

103

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 98 Ха , ха .Много ми хареса. С едно изречение каза всичко.

102

edin

преди 6 години

"Само Русия, Китай и Боливия подкрепиха текста" без да се съобщава останалите гласували е пример за манипулативно представяне на иформация достойно за предоядисано "Работническо дело". Това е нивото на съвремената Бг журналистика.

101

edin

преди 6 години

Като погледнем кои държави са в СС на ООН може лесно да се обясни резултата. Тази резолюция няма никакъв шанс тъй като е срещу 3 държави с право на вето. Останалите държави като Полша, Кувейт, Холандия, Екваториална Гвинея, Етиопия, Бряг на слоновата кост, ... не биха рискували да си развалят отношенията с отмъстителния Тръмп и то за обречен документ. Така или иначе повечето от тез държави са марионетки на САЩ.

100

Таварищть Путкин

преди 6 години

Съветските болни най болните болни в света

99

Чичо

преди 6 години

Не подценявайте Русия-Преди 200 и кусур години законното население на сев.Америка воюваше срещу нашествениците с лъкове и стрели,но разказаха играта на прословутия генерал Къстър при Литъл биг хорн.

98

Боби

преди 6 години

До Анонимен 110Русия и недоимък на Ресурси ???НИЩИЧКО НЕ СИ РАЗБРАЛ - Русия има недостиг на ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ ТЕХНОЛОГИИПример Геоложко проучване на терен за полезни изкопаеми - Със СССР/СНГ произведени сонди за сезон(4 месеца) могат да се направят 20 сондажаС модерни Германски сонди ако са по-експедитивни мога да достигнат и 50 сондажа за сезонМогат да се справят и със старите си технологии но за по-дълго време и на по-висока относителна цена

97

Анонимен

преди 6 години

До до всички малоумнициМного сте ограничени бе хора! Нали целта не е война, а вие във всичко я търсите за да я започнете.Както и самата Русия е навсякъде където има проблем и тя милата "Дева Мария" все иска да спасява нации в неравностойно положение.А защо? Защото, всико се случва в замяна на някакви блага не добрите намерения на Путин. Защо не си стои мирно в държавицата и да се опита да си тласне икономиката напред? Но, няма как да го направи тъй като е изпаднала в недоимък на ресурси.

96

Анонимен

преди 6 години

До Джукър105Ха-ха-ха...........светът го е имало и 5000 години преди твоя скапан холивуд и неговите бози, светът се е обличал с царски дрехи извезани със злато и скъпоценни камъни и преди твоите съдрани дънки на конярите, и светът е изобретил всичко на което са продължили да се развиват следващите поколения..............ако сега тия затлъстели плюскачи на хамбурги трябваше да измислят космически кораби, то ВЕЧНО ЩЯХА ДА СИ СТОЯТ В ОБОРА ПРИ КОНЕТЕ СИ!!!Това е мързеливо и крадливо племе!!!!!!

95

аз

преди 6 години

до 114 забрави за 4-тата държава Израел

94

Shark

преди 6 години

А какво очаквахте? Те същите като НАТО - агресори!

93

А

преди 6 години

ЗАЩО НЕ РАЗИКВАТ АГРЕСИИТ В КОНГО,ВИЕТНАМ,ЛАОС,ЧИЛИ,ИРАК,ЛИБИЯ,СИРИЯ И РЕДИЦА ДРУГА РЕГИОНАЛНИ КОНФЛИКТИ,КЪДЕТО НЕ МОЖЕ БЕЗ КАЛОНИАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ,АМИ САМО СЕ ЗАЯЖДАТЕ С РУСИЯ ЩОТО СИ ПАЗИ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ,ТЯ НЕ КАТО БЪЛГАРИЯ ДА Я ДЕЛЯТ НА ПЕТ ЧАСТИ И ДА СИ МЪЛЧИ,ТЯ ИМА ОРЪЖИЕ И МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ,ЗАТОВА СЕ ВЪОРЪЖАВА,ДАЩОТО ВЪЛЦИТЕ СА МНОГО,АКО НЕ Е ТЯ,КОЛОНИЗАТОРИТЕ ЩЕ СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ,ЮГОСЛАВИЯ,СИРИЯ ,ЛИБИЯ,ЕГИПЕТИ К.Н.

92

Анонимен

преди 6 години

три държави са обречени и е въпрос на време да истчезнат от картата на света....

91

Анонимен

преди 6 години

Ако на някой са му спуснали текст за ""оръжия, изпаряващи кораби и държави"" най-вероятно го считат за ***.от! Ако имаше подобни съоръжения досега да са използвани поне срещу рубарска лодка. Ей така - за демонстрация на сила. Истината е, че до съвременен самолетоносач просто не можеш да припариш! Трябва голяма доза късмет и много ракети. Толкова много, че и американците нямат толкова:)

90

българина

преди 6 години

единодушно целия свят видя че оон и нато са агресори и терористи, ухилени до уши

89

има

преди 6 години

Има едно решение срещу наглостта и без мозъчието на западните лицемери. Путин да даде модерни оръжия и ядрени на Асад за да може да защити родината си и тогава ще гледаме как се изпаряват терористични кораби и самолетоносачи , че и някои държави....

88

Анонимен

преди 6 години

.....ТЕРОРИСТИ......

87

Анонимен

преди 6 години

Русофилите задават ли си въпроса, защо никой не иска да има вземане-даване с руския Гулаг и ако не са природните богатства на заграбената от нея територия, никой нямаше да се сеща за нея !?

86

Джукър

преди 6 години

Много мразят запада. Все контра на цивилизацията. Но всичко от модерната история им е копирано от запада. ВСИЧКО КОПИРАТ И КРАДАТ некадърниците. И филмите им гледат, и дрехите им носят, и колите им карат и там емигрират, и децата си пращат там...каквото се сетиш. Но пак мразят. Пак ревЪт. Най-добрите им приятели са от осмия свят. На това му се вика И3РOД. Е това е да си спирачка на еволюцията. А нашите ***. Русофилчетата кухи. А те? Още по-зле. Аре лек ден

85

Анонимен

преди 6 години

Русия - боксовата круша на Запада !