168

С 400, С500...

преди 6 години

С n(-1)=(O абсолютна 0)х0! Русия и техните кресльовци са с езици в ампула ректи! Пълна руска клоуниада!

167

Еееее

преди 6 години

Eeeeee аре стига с тия 71 свалени ракети.... *** ли сте беее четете... па гледайте ...теее....гати малоумщината...

166

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Да живее виликата слънчева Американска Империя, долу студения руски гнусен тоталитар. Следващия път ракетите ще бъдат изстреляни срещу москва и петербург, а не срещу Дамаск. Браво Доналд, само така срещу джуджето...

165

Анонимен

преди 6 години

НАТО СЕ УТВЪРДИ КАТО СВЕТОВНА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ. РАЗБИРАСЕ ЧЕ ДАВАТ ГЛЪТКА ВЪЗДУХ НА ЕКСТРЕМИСТИТЕ НАЛИ ТЕ СА ГИ СЪЗДАЛИ ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ.

164

До Ха ха

преди 6 години

Системите С-300, и С-400 изобщо не са били активирани. Но явно и старите системи ги бива след като от 103 изстреляни ракети свалиха 71.

163

Анонимен

преди 6 години

Трима ранени. Това е резултата от ракетната атака. Бутафория на 1000на степен. През това време ние дадохме 9 жертви само на Магистралата.

162

хаха

преди 6 години

Много утрепани тука руските *** днес. Давайте по-смело, тавариши! Масква е със нас. И със Сирия де - нищо, че малко ги поизостави по тъча. С какво отговори Рашата? С нъцки.

161

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да ни каже кой е стоял на пултове за управление на ракетите от ПВО на сирийска армия.

160

Ахааа

преди 6 години

До Анонимен И ти си назад с информацията като руските ти колеги :D:D:D:D

159

Епилог

преди 6 години

Край на митовете за рушкото оръжие!Даже и за русоробите е ясно че матушката им не може да се Мери с Белият човек

158

Ахааа

преди 6 години

А какво ги боли екстремистите, че удариха хим завод на Асад?

157

Къде е онзи рушки

преди 6 години

Смешен генерал дето щеше да стреля по американските кораби?Май е напълнил памперса ;))

156

men

преди 6 години

путинков, плюнчиш се и се обясняваш като ощипана госпожица. ако наистина беше алтернативе на циокукличките в ЕС-истан, инглистан и американистан щеше да изравниш тел авив със земята и да оставиш хизбула и иранците да им върнат на богоизсраните за последните 70 години. да ама не. и ти си малко чучелце на рокшилдови. тежко и горко на белите хора по света.

155

Анонимен

преди 6 години

А зелените човечета в Украйна които избиват украинци вече три години какви са.А руските терористи които окупираха Крим какви са другари?

154

Ха ха

преди 6 години

За пореден път прехвалените С-400 се оказаха безполезниАко имаха Туитър руските бойци щяха да са по добре информирани за предстоящата атака... мдаа

153

до 169

преди 6 години

Явно комунистическата шизофрения е остро заразно заболяване! Да представяш несъществуващото за реалност е психиатрична болест, която задължително се лекува!

152

Рушките мишоци

преди 6 години

Се крият и не смеят да си покажат носовете в Сирия ;)Нали бяха победили?!

151

Анонимен

преди 6 години

На сирийците не им пука за "ударите" по химическото им оръжие. Все едно аз да ти ударя мерцедеса, а ти да нямаш мерцедес и да се притесниш за него... ;))) Те затова сирийците днес празнуват и обявиха деня за национален празник на ПВО войските си ;)))

150

Тръмп е сенсей!

преди 6 години

Наритва жирафчон и кремълския плъх, а те рИват и се оправдаватЗа да воюваш с американската армия трябват оръжия които нито жирафче нито плъхчо иматВенсеремос :)

149

Анонимен

преди 6 години

Сирийците съобщиха за свалени 134 ракети още в началото на удара. Другите още не бяха се подложили на ПВО защитата им ;)))