188

до 218

преди 6 години

Имаш право, но и това един ден ще плати! НКВД-КГБ олигарсите, за които говориш кръв ще храчат!!!

187

До Do289

преди 6 години

Вярвай в каквото искаш.Някой,вярват в Бог, други в Алах,а ти в САЩ. При толкова много ракети които според САЩ са стигнали невредими само двама ранени май нещо има гнило

186

Анонимен

преди 6 години

До Доктор Сър ПичукБе не знам , но на острова дето живея всеки ден кацат по 5-6 самолета с бедни руски туристи , самолет с богати български туристи още не съм видял да каца

185

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Българските русо-филистици са срам за родината ни. Русофилията е точно като сифилиса, поредната срамна болест. Другари гнус ме е от вас, изнасяйте се в москва, петербург или донбас щом толкова ви харесва джуджето и неговите клоуни като лавров. Ама не забравайте, че в момента в москва средната заплата е 400$ или 600 лева, сравнено с близо 1300 лв във София, а москва е най-богатия град в русия, а София най-бедната столица в целия ЕС.

184

Анонимен

преди 6 години

Русия спаси Сирия от разпад, както се случи с Ирак и Либия!

183

до 199

преди 6 години

Нямаш представа за истинските цели ! Руснаците и генералитетът им са напълно парализирани! Светът видя истинското лице на руските военни, лице изразяващо безпомощност!

182

До 200

преди 6 години

Та кое точно и е великото на бедна Русия би ли пояснил? Обещаваха, заплашваха и се заканваха, че всеки дръзнал да нападне съюзника им Сирия ще получи твърд отговр! Всяка платформа изстреляла ракет срещу Сирия щяла да бъде унищожена! И какво стана накрая? Изпокриха се и се смълчаха като мишки? Какъв е тоя съюзник дето теб те бият, а той стои отстрани и гледа? Толкова по въпроса колко е велика Русия.

181

Анонимен

преди 6 години

Пилците се броят на есен.

180

Анонимен

преди 6 години

Вероломното нападение ще бъде осъдено от всички честни хора по света!

179

Анонимен

преди 6 години

Тази нощ около 04.00 ч беше премиерата на новата холивудска пародия Голо Оръжие 103/71 , коопродукция на САЩВеликобритания и Франция.Продуцент и изпълнител на главната роля- Доналд Трумп.Според гилдията на кинокритиците , актьора майсторски се превъплатил в образа на некъдърния лейтенант Дребин.На въпрос от публикат Да очакваме ли появата на руски актьори в новите серий Продуцента отговори Нашите оръжия са прекалено умни , така , че по скоро НЕ.

178

Анонимен

преди 6 години

Русия избра позора .. отказа да се бие , показа страхливост и липса на воля. .. За какво е в Сирия да пази небето на Сирия..

177

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Българските *** са срам за родината ни. Русофилията е точно като сифилиса, поредната срамна болест. Другари гнус ме е от вас, изнасяйте се в москва, петербург или донбас щом толкова ви харесва джуджето и неговите клоуни като лавров. Ама не забравайте, че в момента в москва средната заплата е 400$ или 600 лева, сравнено с близо 1300 лв във София, а москва е най-богатия град в русия, а София най-бедната столица в целия Европейски съюз.

176

Анонимен

преди 6 години

Мей, бабоебко и тръмпи - на съд за агресия!

175

Анонимен

преди 6 години

Звучен шамар зад вратлето на путин и животното! Браво на Тръм, Мей и Макрон!

174

Анонимен

преди 6 години

Русия остава велика държава! Проблем?

173

Анонимен

преди 6 години

Интересно кой завод за химическо оръжие са ударили? Доколкото си спомням един руски генерал каза ще стрелят по носителите / самолети,кораби/ ,АКО стрелят по руските бази и воени. Явно затова американците с гордост заявиха че ударите са били прицизни и не са засегнали руски военни.

172

Анонимен

преди 6 години

Има клипове в нета, как летящи манарчета падат като гнили круши.

171

Светът срещу Русия

преди 6 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

170

Анонимен

преди 6 години

Русия избра позора , и ще получите и позора и войната

169

Do 189

преди 6 години

На кого да вярвям? Руснаците казват, че свалили 71 ракети, а министерството на отбраната на САЩ обяви на първата пресконференция след ударите, че сирийската армия не е успяла да свали нито една ракета! Ами при положение, че руснаците непрекъснато лъжат, в случая вярвам на САЩ!