57

м..да

преди 6 години

Защо пишете ,че Австрия одобрява. По надолу четем ,,че се отнася с разбиране''-а това е многозначно.Може да означава-,,Разбираме ,че сте разтревожени ,защото изтървахте Сирия и сега други играчи имат влияние там,та се налага да правите спешни изсценировки,за да се намесите,макар и със закъснение''

56

Yoan

преди 6 години

Това е живота! По-силните и по-големите винаги бият по-слабия и по-дребния!

55

тъпанари

преди 6 години

Подкрепяйте,те утре краварите и вас ще бомбардират

54

Анонимен

преди 6 години

Доста писахте за другите държави,мисля че е време и България да се произнесе по случаят.Подкрепя,или не подкрепя атаката ? Все едно в тази държава няма Министър На Отбраната .Имаше само едно изказване от него,че нямало опасност за България,понеже се случвало в Сирия.Ха,Ха,Ха шегувам се разбира се.......пак старата позната история от последните войни.България до последно не знае от кой отбор играе,никой и не ни бръсне за слива тук.

53

Анонимен

преди 6 години

Литнала, Летва и Стенения са пълни с фашутки

52

Готина мацка

преди 6 години

Тази нощ още ракети, ама този път поне 2-3 в резиденцията на Асад.

51

ЩОМ ОБИЧАТ САЩ

преди 6 години

Всички козяци да направят един доброволчески батальон и да вървят в Сирия да защитават атлантическите ценности.

50

КОРБИН ИДВА

преди 6 години

ОПОЗИЦИЯТА ВИКА В ПОНЕДЕЛНИК СТАРАТА ЧАНТА ТЕРЕЗА ЗМЕЙ В ПАРЛАМЕНТА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ, ЗАЩО Е УЧАСТВАЛА ВЪВ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ БЕЗ РЕШЕНИЕ НА КАМАРАТА. ТЕХНИЯТ ПАРЛАМЕНТ НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ ГНИЛИ КРУШИ КАТО НАШИЯТ. ТАМ РАБОТАТА Е ДЕБЕЛА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ЖЕНИЦАТА ИМА ЕДНО ТАНТЕЛЕНО МНОЗИНСТВО.

49

Анонимен

преди 6 години

До Наивитетне защото народите им са по-работливи, по-кадърни и по-интелигентни, а защото същите тези държави векове наред са паразитирали над останалите като са правили войни?----------------Ще ти се...За да водиш успешни войни трябва да си умен, работлив, упорит, патриот, всичко.Войната е най-върховното усилие за един народ. Само умните, кадърните и дисциплинираните побеждават.

48

Илия - Варна

преди 6 години

Поредните празноглави дупелизци.

47

Анонимен

преди 6 години

Абе всички знаем, че тия половината са евреи другата поовина извратени гейове евреи да не искате да застанат на страната на Иран и Сирия подкрепяли били да сте виждали еврейн миньор.Погледнете ушите на тоя и на Нетянаху. Как туй момченце без образование е лидер на голяма партия кой го финансира Саркози още го съдят задето Либия го е финансирала

46

Наивитет

преди 6 години

Не раазбрахте ли, че някои държави са по-богати от останалите не защото народите им са по-работливи, по-кадърни и по-интелигентни, а защото същите тези държави векове наред са паразитирали над останалите като са правили войни?Нищо не се е променило в настоящето, само че причните за войните се формулират за пред останалите и за пред оскотелия народ като "война за демокрация"и тем подобни измишльотини.

45

До 43:

преди 6 години

Една поправка - войната в Ирак основана на фалшиви доказателства показвани в ООН от Колин Пауъл не доведе до хиляди жертви както пишеш ти, а там загинаха над 1 милион жени и деца след наадението на краварите. Да напомним, че войната в Ирак бе наречена "Война срещу терора", а 86% от краварите и досега вярват, че Саддам Хюсеин е организирал атентатите от 9/11.

44

Анонимен

преди 6 години

АМИ ЕСТОНИЯ КАКВО СЕ МОТАЕ?

43

Гост+

преди 6 години

Светът, ако беше свободен и демократичен трябваше в един глас да осъди това военно престъпление в нарушение на всички международни спогодби. Фактът, че това не се случва пиказва, че диктатурата на Новия Световен Ред вече значително е напреднала в насилственото си утвърждаване.

42

Анонимен

преди 6 години

Тони Блеър се извини...нямало химическо оръжие и хиляди невинни били убити поради грешка в информацията.

41

Анонимен

преди 6 години

много интересно е становището на италия , те се разграничават от ударите и не дават свой база за използване на ударите като коментират че утре те може да са на мястото на сирия , какво мислите за изказването

40

Анонимен

преди 6 години

Не се съмняваме, че колониите одобряват и хоро играят.

39

Гост+

преди 6 години

Какъв е смисълът да се коментира, че покорните васали от Европа и света одобряват удара. По-важното в случая е, че държава като Китай е абсолютно е против това.

38

Анонимен

преди 6 години

И от Турция.