16

Пенсионер

преди 6 години

То хубово ама джихадисти не признават политически решения.Абе там няма добри и лоши. Всички са за трепане.

15

Анонимен

преди 6 години

Жена тръгнала да ти обяснява на военна тематика.. май не остана въпрос по който тая да не се е изказала

14

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам по какъв начин се влошават нещата?Избомбили са военната инфраструктура на Асад. Но тя вече не му и трябва - нали според рубладжиите терористите са победени...

13

Анонимен

преди 6 години

Лидерката на социалистите е категорична, че употребата на химическо оръжие е недопустимо, но такава употреба в Сирия според нея трябва да бъде установена от независимо разследване на ООН....Ако те чуе Путин ще прати патриарха да те шляпка. Та нали Русия налага вето точно на независимото разследване от ООНето.

12

Анонимен

преди 6 години

На какво ,отгоре се изказваш ?!?!?Кой те пита ?!?

11

Тон

преди 6 години

Тя пък Корни само стеня.

10

Чичо бляд

преди 6 години

Тая ако е една к.учка 300 овце ще пази

9

Еднозъб ром

преди 6 години

*** на къса каишка, лае каквото и заръчат кремльовските государи.

8

Анонимен

преди 6 години

Отдавна очакваме подобно изказване веднага премиерски пост 2 ордена и 3 хотела на морето и 4 депутатски мерцедеса.

7

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,Явор Дачков

6

Обективно

преди 6 години

БСП говори така само когато е в опозиция, иначе когато са на власт заемат типичната пуделска позиция.

5

Анонимен

преди 6 години

На всички разумни хора им е ясно, че вчерашната атака срещу Сирия беше абсолютно излишна. Целта беше само да се налее още масло в огъня.

4

Анонимен

преди 6 години

Тази защо се прави на някакъв ментор ние също имаме мнение и нейното не ни интересува, по-добре да каже със какви пари са строени палатите на коалиционните и партнери.

3

Анонимен

преди 6 години

Нали Волен е луд и циркаджия а краварите са едни добри хорица и им строим паметници няма да се учуда ако франсетата са убивали деца със самолета дето Радев го кара във Франция понеже сме супер евроатлантици и едри капиталисти, а не социaлисти.

2

нашия

преди 6 години

Руснаците и асад с мед и сол ли ги печелят, направо ги ликвидират наред по туземски начин, една бомба десетки жертви, тук 100 ракети 3 *** ранени.

1

Анонимен

преди 6 години

Не, проблемът се реши. Вече унищожиха всички виртуални химически оръжия на Сирия. За пореден път ги унищожават. Трябва да им се напомня, че вече са ги унищожили и да се изнасят.