147

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Един от Северозападае нали до обед беха французите дето снасят на русняците? сега кабинета на тръмп. днеска опорните точки май не са ви силната страна...ама карай, както биха казали шефовете, "и так сойдет"

146

Го4о

преди 6 години

Путин не знае ли, че съвета за сигурност ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ!?!?!?

145

Един

преди 6 години

До Български Българин Ако аз съм по-силен от тебе, това дава ли ми правото да вляза довечера по тъмно у вас, да те пребия от бой, да "опъна" жена ти, и след това да прибера всичко ценно от къщата ти? Точно това правят американците последните години, навсякъде, от където са минали...

144

руски статистик

преди 6 години

От 110 изстреляни американски ракети, руското ПВО е свалило 112.

143

Анонимен

преди 6 години

Русия и Иран са във война срещу всички европейски държави,САЩ,Канада,Австралия,Нова Зеландия,Турция,СА,Израел и НАТО.Русия е под санкции,руснака обеднява и гонен от всякъде като прокажен.Нищожната никономика на Русия е изправена пред разпад.Какво се опитва да направи Путин.Заплашва света с ядрена война и Европа с бежанци.Този човек напълно ли полудя.

142

Един от Северозапада

преди 6 години

До Български Българин Има голямо информационно затъмнение у нашите медии. Сутринта дадоха Асад, как отива на работа, в правителствена сграда в Дамаск. Дадоха и демонстрация на хората в Дамаск. Дадоха и демонстрация на протетиращи пред Белия дом.Дадоха пресконференцията и на Тръмп, и на неговия военен съветник, който казва, че лично са предупредили Русия за ударите, и са избягвали руски цели.

141

Български Българин

преди 6 години

Един от Северозапада. Силата дава правото и разрешението. Окей?

140

Форумен Трол

преди 6 години

До Путин. България можеше да стане "16-та република" още когато беше част от Варшавския договор. По инициатива на Тодор Живков. Но от Москва отказват

139

Един от Северозапада

преди 6 години

До Изгрърбич Задвратян Колкото и да пишеш с пяна на устана, резултатът е 103 на 71.При това, свалени с техника от времето на СССР, Аналогова. Британските ракети-свалени до една.Другия въпрос, който ти съзнателно избягваш, е, кой разреши на САЩ да стреля по суверенна държава?ООН? Кой им разреши да стрелят по Белград едно време? ООН? Кой им разреши избиването на около 2 милиона иракчани за годините в които са там? ООН? Или не ти се говори за това, Путин бил лошия...Колко държави расипаха САЩ?

138

Български Българин

преди 6 години

+ че Асад реално никакъв не е в Сирия. Иран и Русия командват какво ще се случва в Сирия.

137

Български Българин

преди 6 години

+ Изгрърбич Задвратян. Имало хора из интернет пространството които мислят да го... Много точно и правилмо казано 143

136

Анонимен

преди 6 години

До тонката 141Напълно съм съгласен с теб. Този непослушко за пореден път опъна нервите на Путин и даде повод западът да го компроментира по дипломатически и най-вече по военен път, което е най-болезнено за руснаците, които искат да минат за голяма военна сила. Путин няма да търпи повече Асад на власт.

135

Български Българин

преди 6 години

До тонката. Асад 10 години вече го свалят от власт ама на ти тез руснаци. Взеха да упорстват и инатят и показаха на САЩ и Запада, че са държава с която трябва да се съобразяват.

134

Изгрърбич Задвратян

преди 6 години

До никойпонеже само ти не си разбрал. боя е да не мине тръба от киргистан и арабетата за природен газ до европа. никой му не дреме дали на работа е ассад или бай иван.

133

никой

преди 6 години

абе то умствено ограничен ли си? като падне асад, кво ще стане, заживяли мирно и щастливо. Аз пък ти гарантирам, че 1 месец след Асад ислямска държава, на чиято ръководният орган е във вашингтон, ще владее 90% от сирия, другите 10% са си вече в турски владения

132

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

официално, руснаците твърдят че са прехванали един милион ракети, но е стреляно по предварителна уговорка, за да не пострада имиджа на тръмп. айхде сега да смятаме. при положение че мишените са били фалшиви, тоест няма никаква щета, защо им е трябвало да прехващат и да свалят? или просто днес ще се бълват версии за да не си мислят хората, че с това полезно действие, ако беше тактическо ядрено, сирия да е направена на геран вече.

131

Анонимен

преди 6 години

Прав е Путин.

130

Анонимен

преди 6 години

Статистиката никой не интересува .. Русия получи огромен пропаганден тукат , в лицето.. Путин избра позора , пое пътя на предателя..

129

ОПОРНИ ТОЧКИ

преди 6 години

1. Путин е най-мъдрия и миролюбив лидер на света;2. Русия е богата и просперираща държава, а запада тъне в разруха и мизерия;3. Коварния запад иска да завладее ресурсите на велика Русия, но няма да успее, защото на запад всички са гейове.4. Зад всичко това стои световна еврейска конспирация, а според непотвърдени информации дори извънземни рептилии

128

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Един от Северозапададаже са свалили 800 ракети, половината от които са били в процес на асемблиране. не ставай смешен, русские пво обосралис. много звучаха а им нашиха манарчетата в задния двор практически безответно