187

ДекриминализациКоноп

преди 6 години

Драги сънародници 20.04.2018 в 16:20 ще се проведе марш Свобода за Конопа 16:20 пред народното събрание с минимум един фас у джоба!

186

Зоро

преди 6 години

Войната в Сирия е от 2011 и не е започната от Русия. За да твърдиш че Русия дестабилизира Сирия поради някакви цели означава че или си неинформиран или си *** или си с празно канче, но това вече не е мой проблем.

185

Анонимен

преди 6 години

Присъствието на Русия в Сирия усложнява хуманитарната катастрофа.Целта на Путин е да се засили бежанската вълна към ЕС,за да го дестабилизира.Русия подкрепя терористите и диктаторите,за борба срещу запада.

184

????

преди 6 години

.... то от САЩ, Русия, Сирия, Северна Корея.... не ни остава време да си обърнем внимание на нас самите. Много сме заети, да ги "оправяме" нашите нови и стари "приятели".

183

????

преди 6 години

И едните и другите си гледат интересите... Ама в България пълно с тяхни "фенове". Голяма "любов" Ви гони по чужденците!Кога най-накрая ще се обърне внимание на "дребните" неща, като обезлюдяването, образованието, здравеопазването, пътищата в собствената ни държава!

182

А

преди 6 години

ПО УМНИЯ СИ ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТРИ , ЗНАЕ ЗАЩОПО УМНИЯТ ОТСТЪПВА,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КЛАТИ ПО АКЪЛА НА НЕЧЕСТНИТЕ,НЕПРАВДИВИТЕ,ЛЪЖЛИВИТЕ,ТЪЪРСЕЩИ ПОВОДИ ЗА ВОЙНА,ЦЕЛИЯСВЯТ РАЗБРА ЧЕ ТОВА СА ПОСТАНОВКИ,ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО НЯКОЙ КЛАДЕНЕЦ,ТО НЕ БЯХА ОТРОВИ КАКВИ ЛИ НЕ,ААМИ ЗАЩО НЕ ВИДЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГАЩИИЗБИХА ХИЛЯДИ В ИРАК,ЛИБИЯ И СИРИЯ ЧРЕЗ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,ПРОСТО ТУКА НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ ЕГОИЗМА НА КОЛОНИАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ,ОСТАНАХА С ПРЪСТ В ОТВОРА.ПУТИН Е РАЗУМЕН,НО НЕ Е БАЛАМА ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯ КАТО НЯКОИ,

181

Така е

преди 6 години

Казах ли ви аз, че Путин няма да гъкне.Дали от железни нерви , дали от страх, кой знае?

180

Андрей

преди 6 години

Един нормален с/у цяла коалиция алчни Западни ненормалници няма как за надделее.

179

Жужето е посрано

преди 6 години

Очаква се сериозен отговор от страна на Русия.Той ще се изразява преди всичко в застрашително скърцане на зъби от дтрана на Лавров, Путин и те.хните говорители.Кво стана, не можафте да прихванете нито една ракета -- с тези оръжия скоро ще можете да застрашавате страни само като Грузия.

178

жеко

преди 6 години

путин се оказа страхливец, въпреки че залагах много на него съм тотално разочарован, особенно след изказванията че ще отвъщат с унищожение на тези които посмеят да удрят Сирия, жалко, света никога няма да се отърве от фашизма налаган от сащ, а те ще отпуснат властта само ако има война с тях, явно путин иска да си доживее дните спокойно наслаждавайки се на вилите си пушейки пура в басейна

177

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Жужанка пак лъже!Как усложняват хуманитарната ситуация след като няма загинали? Лъже и за химическите атаки, защото за да кажеш, че не било използвано химическо оръжие от Асад - е все едно да кажеш, че Хитлер не е имал концентрационни лагери!

176

Анонимен

преди 6 години

Русия както винаги предаде съюзника си.. Затова никой не няма да иска да стане съюзник на Русия .. Ще бъде натикана в ъгъла и отхвърлена от всички..

175

Анонимен

преди 6 години

Путин избра позора , и ще получи и войната и позора.

174

Анонимен

преди 6 години

Путин в случая е по-умния и отстъпва, защото сбият ли се САЩ и Русия било то и на чужда територия, смятайте го за прелюдия към трета световна война. Иначе новата студена война вече е безспорен факт.

173

Анонимен

преди 6 години

До "Слава на Русия и Путин" И на Владимир Илич, и на другаря Сталин ... И на вся остальная свлочь

172

sopolev

преди 6 години

ти що се радваш, че сащ наритали чибурашките. мислиш, че нас ни имат за нещо повече от руснаците ли ???

171

Анонимен

преди 6 години

Средна пенсия в Ряшка - 8000 рубли - 128 лева

170

Путин

преди 6 години

САЩ усложняват работата на руснаците в Сирия! Русия защо толкова време нищо не направи за решаване на конфликта! Руските тронове тука, спрете да вижте на умряло, за да могат да се изкажат и нормалните хора!

169

Анонимен

преди 6 години

Русия няма смелостта и възможностите да се изправи срещу държава срещу САЩ.Американците предупредиха русия ,че ще ударят Сирия и руснаците си преместиха цялата военна техника.Това е положението батко ,САЩ кажат ли ,ставаш и се омиташ.

168

Ряшки бомжи

преди 6 години

В тубата е пълно с видеа как ряшките се учат един друг да оцеляват с 10 рубли (25 стотинки) на ден