110

РАД

преди 6 години

За феновете, които се подмокрят от това, че нямало убити след удара, което видите ли показвало колко е велика сирийската ПВО и колко са неефективни ракетите на САЩ и компания е поясня: ЦЕЛТА НЕ БЕШЕ ДА СЕ ИЗБИВАТ ХОРА, А ДА СЕ ИЗПРАТИ ЗНАК, ЧЕ САЩ И КОМПАНИЯ НЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ДА ПРИСЪСТВАТ ТАМ. Това е . Нали никой не си прави илюзии, че ако някой искаше да смаже Дамаск, щеше да го смаже? Никой не иска 3-та световна. Тези удари бяха политическо послание.

109

Отлично постижение

преди 6 години

Трима ранени от 130 ракети. Средно по 50 000 000 $ на ранен.Качество и ефективност, ефективност и качество.

108

Анонимен

преди 6 години

103 ракети изстреляни, 71 унищожени от дирийската ПВО, 20 ракети безследно изчезнали (паднали сами) и 22 ракети успешно поразили химическите лаборатории на Асад. В следствие унищожените хими. лаборатории и складове, не се наблюдава никакво замърсяване на въздуха в района на зривовете. Излиза, че ракетите наистина са умни, не само, че унищожават хим. оръжие, но и поглъщат отровите отделяни при този процес.

107

Анонимен

преди 6 години

Всъщност кой какво печели от този удар? Петролът поскъпна - печели Русия. Оръжия за стотици милиони долари ще се произведат от корпорациите. Печели Путин и Тръмп, губят всички данакоплатци, включително и тролещите тук. Театър на силите за сигурност по света, които сами си измислят проблеми за да оправдаят съществуването си. Рекетьори на световноо ниво! СИК, ВИС, СССР, САЩ, абревиатури, абревиатури...

106

Анонимен

преди 6 години

Удар! 100 ракети! е и кво? Големи яйца...

105

Анонимен

преди 6 години

Бутафория....Оскар за главна роля получава Тръмпи, за поддържаща роля Оскар за Путин.

104

Анонимен

преди 6 години

На магистралата вчера 6, Днес 2 загинали.В Сирия-0 след удари на на най великите технологични сили;)Изводите да си правят тези които още могат да мислят.

103

елон мъск

преди 6 години

чичо дони изстрелва и той като мен. към космоса. спейс екс маафакас. театърче батенца... нали знаете кой ше опере пешкира. ПСВ и ВСВ помните ли ги. третата да подсказвам ли къде ще е пак и че бело кестерме нема да остане на плоската земя.

102

Анонимен

преди 6 години

Според последните справки - Американците, Великобритания и Франция са изстрели 107 ракети 71 от които са свалени - особено срещу Авиобазите които се защитават от Сирийските Панцир----------------- Свалили са дръжки. Как тогава имало 110 попадения, както твърдят сирийските военни?

101

Шоп

преди 6 години

До БобиРуските ПВО защитава само 60км около базите Таурус и Лактакия-------------------Че какъв съюзник са руснаците тогава? За какъвчлен имат две бази в Сирия, когато някой идва отвънка, бомби Дамаск и те се правят на разсеяни? Вие такъв съюзник ли искате да имаме, като ***?

100

дк

преди 6 години

на кого да вярвамеедните казват че са прихванати 70 ракети а другите че са поразили целите и ударите са успешнитова като цветан цветано и пеевскикой при кого е ходил и4 тъй не разбрахмевсички политици са лъжци

99

Ganii

преди 6 години

Аве рашо нали щеше да сваля ракетите :)

98

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Професор ТюхчефВойната е последното средство в арсенала на Англия Франция и САЩ да запазят статуквото!Може ли човек да приеме промяната на положението си , от господар да стане зависим роб на азиатците!?!?!И това е тяхна демонстрация ,че ще използват войната !Но това няма да смени тяхната съдба,а и ние сме вътре в този казан!Времето работи за азиатците ,защото те работят за него!

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94Инфузория, силният може да се въздържи да удари с мощния си юмрук! Слабият прави фойерверки, при които само бенгальото струва над $300 млн. Ами самолетите, корабите, горивото, заплатите и т.н. за което се сетиш! Съсипници, разсипници, клоуни! Тежко ни, а и на цяла Европа, ако Русия "бабахнет" със своята чудовищна мощ!

96

шматка

преди 6 години

Казах ви аз че ще стрелят по стари обори и артилерийски полигони ама разбирачите тука ....Тези ракети дори без бойни глави щяха по случайност да убият поне 20 човека.В полето няма никой

95

наблюдател

преди 6 години

На магистрала Тракия загинаха повече хора отколкото при изстрелването на близо 110 ракети по цели в Сирия! Факт. 3

94

Осведомен

преди 6 години

Вече имаме подробности за ударите и резултатите от това. Срещу Сирия са изстреляни 103 крилати ракети и ракети въздух - земя. Загинали са 3-*** цивилни. Това е станало при ПТП. Има и известен брой повредени сгради. Известни са и някои финансови параметри на операцията. Около 250 милиона долара.

93

Анонимен

преди 6 години

Защо Рашка стои безучастна ? Защото е слабааа и мизерна !

92

Джуджи

преди 6 години

Мноо съм бесен! Като изтрезнея и изляза от зад дивана почвам да наказвам западняци

91

Боби

преди 6 години

До Анонимен 84 88Сирия има 40 Панцир ЗАРК2 дивизона БУК-М1,2множество КУБ и ОСА-АКМНяколко С-125 и С-200Кто цяло е малко но изглежда се справят