48

Анонимен

преди 6 години

Начетох се на глупави русофилски коментари.Русия е регионална военна сила със слаба икономика и нищо повече.

47

ПОПИТАЛИ

преди 6 години

"""" велеколепната""" тройка - КАКВО ВИ ПРЕЧИ РУСИЯ? - ПРЕЧИ НИ ЗАЩОТО ПРОСТО Я ИМА.

46

Шоп

преди 6 години

На Асад му дават да разбере, че *** не е ефективен съюзник. Макар че той това много добре го знае, но няма вече полезен ход. Просто е до лактите в кръв и няма място за отстъпление. Продаде страната си на Путин и я съсипа заради руския газов интерес.

45

Шоп

преди 6 години

Когато Тръмп нарече Асад "животно, което убива деца с газ", той фактически го постави извън закона. Законът, това са САЩ и Запада. Тръмп завоалирано каза на руснаците: "Търпението ми се изчерпа, ще смачкам тази гнида, не се намесвайте ако ви е мил рейтинга". Както виждате руснаците се правят, че не ги засяга. Ракетите не били минавали през зоната на Тартус и Хмеймим.... Толкова за *** като съюзник. Кой разбрал - разбрал.

44

Шоп

преди 6 години

До Голям просИнтересно защо не насочиха високоточните си ракети към обекти в Северна Корея.----------------Защото сега е ред на Асад.

43

Анонимен

преди 6 години

ООН да си мести седалището в Москва.

42

ТеооГеоо

преди 6 години

Войната трябва да се пренесе на териториите на наглосаксонските и френски фекаломи!

41

ТеооГеоо

преди 6 години

Само Смърт и бедствия за народите на терористичната коалиция съставена от наглосаксонска и френска ***

40

Голям прос

преди 6 години

Присъединени сме към най-агресивния алианс в момента. Отвратителни агресори. Интересно защо не насочиха високоточните си ракети към обекти в Северна Корея. Явно шубето е голям страх.

39

111

преди 6 години

Май предсказанията ще излязат верни. Може и да е началото на последната война... Ще започне когато никой няма да вярва че е възможно да има война. И от Сирия..

38

Пацифист

преди 6 години

Нямаме работа в НАТО!!!

37

УРАААААААААААААААААА

преди 6 години

Откъде на кдъдя Нато .Какво е това Нато с американски генерали .Нато сборище от папагали подчинени на Америка .

36

СССР и НРБ

преди 6 години

Русия ще потопи големият кораб !Минава извънаредно големият кораб .Минава изванаредно голяма мишена над ядрена подводница руска .

35

Бомбандираха ГЕРБ

преди 6 години

Нека Америка и Англия бомбандират България .Понеже видях един камион да пръска за вредители около нашата детска градина .Отровата е много силна против стоножки,мишки ,***,дървояди .Искам незабавно да испратите ракети към България отровиха децата в детската градина .Да не говорим с какви гмо и ета ги хранят искам бомбандиране над ГЕРБ .

34

Ооооооо..ооо НЕ

преди 6 години

Не на американизацията и военна сила .Америка произвежда оръжия и се чуди къде да ги използва за да оправдае това свръхпроизводство. Американската валута скача винаги когато американците атакуват .Справка Виетнам ,Афганистан,Иран и тн . Иначе американският долар пада надолу .И само Англия го стабилизира с финансови инжекции . Това е политиката на америка война и само война на чужда земя до пълно осиррране на държавите .Кога са загрижихте за децата там бе до одеве там беше ИДИЛ и са радвахт

33

Терористична Атака

преди 6 години

Така ,какво наблюдаваме в момента . Отново САЩ създава условия за празник на терористите . Не е случайно че всички атентати на терористи са в ФРАНЦИЯ .Америка и ЦРУ имат за цел да превземат СИРИЯ икономически .На тях им пречи обаче един законен глава и управляващ една страна пълна с терористиот Франция и въоръжавана от Америка ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА . Днес терористите ликуват . А Русия е предупредена защото ако стане нещо с руски войници от Америкаще остане едно блато без животни .

32

Наша Раша

преди 6 години

Руснаците си гледат интереса ,но и те са хора и кто видят ,че партньорите им прекрачват границата не се намесват;Когато "сръбския касапин" изкла 4000 хиляди предали се и вързани босненци в Сребреница, Русия позволи бонбандиране на Белград.Когато Асад избива деца с боен газ руснаците също няма да си мръднат пръста.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен28 ООН работи за Руси я и Китай в момента.Щатите затова вече не дават пари за ООН.

30

Анонимен

преди 6 години

До a30 Би могло,ако ООН не бе заприличала на руска,шпионска организация.Затова САЩ орязаха силно парите,които даваха а за ООН.

29

a

преди 6 години

До АнонименООН е измислена да пази мира и да го налага при нужда, ако не става по мирен път. Историята от Втората световна война до сега показва, че не се справя никак. Следва да се смени с нещо друго, но няма кой да го проектира и въведе. Велики и по-малко великите прилагат идеята за "геополитика" като начин да прекроят картата на света и го правят със сила и икономическа агресия. Въпреки приказките за цивилизовано решение на проблемите на човечеството като отказ от смъртно наказание и прочие.