34

Анонимен

преди 6 години

Мразя евреи

33

За статистиката

преди 6 години

Влюбения Вагнер пак се появи...

32

Анонимен

преди 6 години

Бас ловя, че от снощната вероломна атака има по-малко жертви от нашата автомобилна война вчера!

31

Бат нейко

преди 6 години

Путин се оказа гаден предател , писна ни вече от безаналоговите им военни глупхости Пиздец както го нарекоха вагнеровците !

30

Гост+

преди 6 години

Още хиляди, милиони ще намразят западните лицемери заради днешната брутална агресия срещу Сирия една вече разорена от войната с ислямистите държава. Всички страдания и жертви в Сирия са причинени явно или подмолно от Запада преди, а продължават безмилостно и сега. Русия ще победи в Сирия и без война с Запада, защото правото и справедливостта са на нейна страна. Защото тя единствена в света се осмели да окаже подкрепа и помощ на тази беззащитна страна и на този изстрадал народ. Позор за агресорите, позор за брутални милитаристични империи, които се опитват да налагат волята си над света

29

Анонимен

преди 6 години

Путин обиден !!!....типично за всеки ислямски терорист !

28

Анонимен

преди 6 години

Още хиляди, милиони ще намразят западните лицемери заради днешната брутална агресия срещу Сирия една вече разорена от войната с ислямистите държава. Всички страдания и жертви в Сирия са причинени явно или подмолно от Запада преди, а продължават безмилостно и сега. Русия ще победи в Сирия и без война с Запада, защото правото и справедливостта са на нейна страна. Защото тя единствена в света се осмели да окаже подкрепа и помощ на тази беззащитна страна и на този изстрадал народ.

27

Анонимен

преди 6 години

Ако коалицията беше ударила руските бази после нямаше да могат да си съберат парчетата от морето и на територията на Сирия и Кипър. И затова избраха безопасния подход - нанесоха ударите за да могат да кажат, че са стреляли, но не удариха нищо, което да си заслужава. Използваха бавни ракети, които се свалят с картечница. Стига да ти влязат в обхват де ;)Една английска ракета струва над 3 милиона. 1 американска - с модернизациите е над 2. Мирише на договорка между страните. Всеки спасява имидж.

26

От

преди 6 години

Захарова пак е незадоволена. Джуджи не ставаш

25

Анонимен

преди 6 години

Спирайте ушанките за запада :)))))Русия е унизена отново....

24

Анонимен

преди 6 години

Интересно къде е отговорността на руското ПВО..... ?!?!?Накали са се от страх руските ракетчици.

23

Анонимен

преди 6 години

Русия ще отговори на удъра. Путин готви ново мулти-филмче. Ха хаааа.....

22

Анонимен

преди 6 години

Големите се целят всеки в съюзниците си. Профилактично. Бог да пази България от т. нар. прозападно верую. То е за профилактиране.

21

Анонимен

преди 6 години

Russia e voenno djudje.. ;)

20

Наблюдател

преди 6 години

Много елементарно мислещи има тук в този сайт... Разумът считат за слабост! Колко дребни душици!

19

Анонимен

преди 6 години

Няма да е за завиждане туризмът, примерно казано, във франция и англия месеци наред.

18

дядо Пижо

преди 6 години

На мен не ми пука. И с двата крака съм в гроба, но ми е слешно как *** с жълто на устата се радват на агресията на изчадията адови. ПУ! Войници не сте били а сте големи военолюбци.

17

Анонимен

преди 6 години

Американците стават смешни с техните постановки за химически оръжия. Но не може да се отрече, че от 20 години им минава този номер.Все химически атаки им се привиждат и после излеят 1000 бомби и изтрепят 1 млн население. Миротворци, та се късат!

16

Активист на БКП

преди 6 години

Я да видим кой ? Краварският Рижко, английската алкохоличка и френската жертва на дъртата педофилка !!! Тия нападнаха Сирия...

15

Анонимен

преди 6 години

Сатан*истите пак си подбраха приятна за тях дата - петък 13-ти. Нали вярват във всякакви небивалици и знамения.