54

Калеко Алеко

преди 6 години

... Зоната на отговорност на рушките "ПВО" ... Явно путин е постъпил безотговорно към своя приятел Асад, след като е позволил сирийската столица да бъде ударена ... Нали Уж рушките С-200 и С-400, бяха обезопасили въздушното пространство на цялата подвластна на Асад сирийска територия ... А какво стана с ответния удар който беше обещал Вова или той просто предпочете да евакуира рушките военни. Още един такъв удар и цялата рушка пасмина ще се изнесе от Сирия ... !!!

53

Анонимен

преди 6 години

До бай ТошоТези страни "джуджета" се гавраят с фалиралата руска *** както си искат. И какво ще направи Русия? Нищо. Русия има правото само да гледа.

52

бай Тошо

преди 6 години

Тез страни джуджета САЩ, Англия и Франция могат да бъдат пометени с един замах от световните военни сили Русия и Китай. Напоследък си го просят и предизвикват..

51

Анонимен

преди 6 години

Добре че са мъдри хора Лавров и Путин...а рижавия каубой изглежда като ***

50

Вовка

преди 6 години

Сърдит съм ви!Вие лош хора!

49

Така е

преди 6 години

До Анонимен 64 Руснаците пожалиха Запада като не посмяха да гъкнат.Путин все още мълчи.

48

Анонимен

преди 6 години

"Принципно и двете страни в един конфликт носят вина!" Това да не е бой между ученици?Когато те нападат, за да те ограбят, и ти се защитаваш, каква вина носиш?Изораха една държава, унищожиха един народ! На път са да подпалят целия свят!Войната е зло, от което безумно печелят една шепа наглеци! И най-тъжното е, че няма протести срещу тази война. Света мълчи хипнотизиран.Оглушителна, смъртоносна тишина...

47

Анонимен

преди 6 години

Вие пък все с тази "победа" на руснаците през 2та СВ, толкова неща са се променили оттогава в световен мащаб. Самото падане на Желязната завеса и рухването на СССР е колосална загуба за Русия. Както се казва, най-добре се смее който се смее последен! Германия сега къде е, а къде е Русия? - на опашката. Без останалите Велики сили, Русия не можеше да победи сама Хитлер. Дали са най-много жертви, няма спор. Ама обикновено умните и напреднали нации се доказват, като дадат възможно най-малко жертви в една война. Пък след "победата" Сталин е изтрепал в лагери горе-долу още толкова противници на режи

46

рубашка

преди 6 години

До 63. Абсолютни глуппости си написал.Това за гнилия капитализъм е толкова изтъркана плоча от миналия век. А западът си остава най-привлекателното място - що не ходят в Масква или Новгород, бе тарикат, като е толкова лош Западът?

45

Анонимен

преди 6 години

Веднага поръчка за 100 ракети. Работа за американския народ, печалби за оръжейната олигархия. Хем изхвърляш ***, хем икономиката се подобрява. А Сирия - това е военен полигон и всеки има право да хвърля.

44

Анонимен

преди 6 години

На Русия не може да се разчита. На с ни продадоха на запада през 1989 г. в Малта за 2 млрд. долара. Предадоха Сърбия, предадоха Гърция като се съюзиха със заклетия враг на Православието Турция. В момента предават Сирия. Русия Империя от предатели, обвиняваща предадените, че са я предали. Само българските русофилски бетонно-комунистически глави не са способни да проумеят простата истина, че на Русия не може да се разчита. Гледайте Сирия и плачете, сами сме, нама съюзници, няма Русия ...

43

Анонимен

преди 6 години

моля да се заключат главните действащи лица в психиатрия

42

Анонимен

преди 6 години

САЩ, Англия и Франция за пореден път показаха, че са готови да водят война за да има мир и демокрация по света!Агресорът и демонът на света е Путин!

41

българин

преди 6 години

Западните агресори за пореден път доказаха своята демагогия.Не се засрамиха от инвазията си във Виетнам, не се засрамиха и от войната в Персийския залив, а сега най-безсрамно атакуват суверенна Сирия,използувайки фалшиви доводи!Истината е, че винаги са се стремяли към световна хегемония, а и много оръжия са натрупали, които трябва да използуват, иначе няма да получат нови милиарди за нови производства!Тези държави спекулират с понятията мир, демокрация, независимост и равнопоставеност!

40

Анонимен

преди 6 години

Руснаците пак пожалиха краварите и тахното "положение" не казвам достойнство! Сега ще трябва да си ходят от Сирия, явно това енсделката. А ни се размина трта световна! Не е зле!

39

Анонимен

преди 6 години

Колко смешници пишат тук, явно млади и не разбиращи!Хитлер по съшия начин подцени СССР и гризна здраво дръвчето. Урока за 70 години се забрави.Разликата между Руснаците и Американците с тези от Запада е, че руснака издържа, корав е, обединява се като един и всеки посегнал ще усети това което разбраха немците през ВСВ. Разкапания Запад, Англия, Феанция и Германия се тресат от разпад и морални кризи, превзети от исляма, педофилия и наркомания.Жалкото е, че може да се повтори всичко!Колко ще умрат?

38

Анонимен

преди 6 години

Jertvi niama, tova e dobre...A Turcia kak se radva...Kradat neft bez pari, kakto ukraincite ot russkia petrol, i se radvat...No ...Vsichko se plashta.

37

ТАКА....

преди 6 години

"..Никой НЕ МОЖЕ да ОБИЖДА Владимир Путин...".А Владимир Путин може да обижда РБългария( и Президента й!!) съобщавайки на митинг с Ердоган в Турция,че му е "омръзнало от тези българи!..."( когато направи предложение на Ердоган за Газпром сътрудничество)-ехидно и коварно!Може да се ОБИЖДА Президента на 3.03.18 г.от "ДУХОВНОТО" лице +КИРИЛ, което е ПОКАНЕНО,а се държи като ВОЕНЕН началник пред новобранци: НЕЧУВАНО!Ние сме ЕВРОПЕЙСКА РБългария!( вероятно затова.)А те- не са и никога няма да бъдат

36

Анонимен

преди 6 години

Ефектът е налице! Русия е опразнила военноморската база в Тартус още в четвъртък. В момента съединение на ВМФ на САЩ се насочва натам за да заеме съоръженията.

35

Анонимен

преди 6 години

Всички проблеми на Сирия идват от еврейската алчност и глад за чуждото.на арабите петрола им изяде главите .Асад не им даде коридор за газо и нефтопроводи и сега има проблем.тази *** трябва да бъде зверски изклана.