74

Гошо

преди 6 години

До Сега как Няма да отговори.Ще чака Иран.Ще запалят цялото пространство Израел _Сирия -Иран -Коалицията.Тогава е възможен отговор.А това ще означвава смао едно.Трета световна вокна

73

Калеко Алеко

преди 6 години

Така стана и когато комшулуците свалиха прехваленото Су-24, което Уж беше нанесло тежки психически поражения на моряците от Доналд Кук ... Товарищ путин известно време се цупеше и правеше на ощипана мома, а после сгъна платната и взе че се прегърна с Ердоган ... !!!

72

Сега как

преди 6 години

Сега как ще отговори Русия за да защити имиджа си в самата Русия. Ами най-вероятно ще нападне я Грузия, там те няма да срещнат съпротива. И "Великият" Руски народ ще продължи да боготвори Путин Обединителя-

71

Матрьошките

преди 6 години

Платените Джуджета Матрьошко в България, се напъват, но коментарийте в сайта отговарят на коментари на хора с умствени способности на Джуджета !!!

70

Джуджетата

преди 6 години

Руската икономика е Джудже, Руската военна мощ е равна на тази на Джудже, Русия е страна управлявана от Джудже !!!

69

АНОНИМЕН

преди 6 години

ДО 67 РУСНАКА НЕ ИСКА АМЕРИКА И ЗАПАДНА ЕВРОПА ЗА СЪЮЗНИЦИ. ТЯ СИ ИМА И ТО ДОСТА СИЛНИ СЪЮЗНИЦИ ЗА РАЗЛИКА ОТ АМЕРИКА. ЗА КАКЪВ ПОЗОР ГОВОРИШ БЕ ***. МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ. ТУК Е НЕОБХОДИМО РАЗУМ. И ТОЙ ГО ПРОЯВИ. АКО РУСНАКА БЕШЕ ОТГОВОРИЛА ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ПЛЮЕШ, ЧЕ ИСКАТ ДА ПОДПАЛЯТ СВЕТА И ДА ЗАГИНЕМ. ПАК ЩЕШЕ СПОРЕД ТЕБ РУСНАКА ДА Е ВИНОВЕН. ДОСТА ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ СА В СЪЮЗ С РУСИЯ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА СЪЮЗНИЧЕСТВОТО. НИКОЙ НЕ ПОДКРЕПЯ АГРЕСИЯТА НА САЩ ПО СВЕТА ЗАЩОТО ВСЕКИ Е ЗАСТРАШЕН.

68

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоА Най новите ,,ютии ,, на САЩ и А нглия няма ли да се присъединят към атаките или са още в ремонт ?

67

Анонимен

преди 6 години

До Калеко Алеко И ще остане демократичната пасмина ,борците за демокрация- ислямистите и канибалите .Да ама не !

66

Какво следва

преди 6 години

Сега Путин ще подготви нова анимация да покаже новите, ама най-новите Руски ракети ще видите в анимационен филм.Защото кой ще иска да купува Руско оръжие вече като то е негодно.Бедния Путин здраво го шамаросаха.

65

Калеко Алеко

преди 6 години

Време е да идва Адмирал Кузнецов в сирийските териториални моди, ще покрие с димна завеса цяла Сирия и в пушилката рушките военни ще се изнесат по терлички, като мишлета от територията на Сирия ... !!!

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен62 И затова оръжие ,боеприпаси за главорезите и канибалите на ИДИЛ от демократичните държави ,че и от България. Да не остане назад . И сега Абу Бакр ал Багдади -Шимон Елиът- си отдъхва в Израел .

63

Малшанс

преди 6 години

Руснаците щяха да осигурят пълен чадър на Русия, но тази гад Тръмп атакува петък срещу събота -- а тогава руските специалисти са под влияние на петъчния запой и изстреляните Руски ракети не са били насочени адекватно.Малшанс !!!

62

Анонимен

преди 6 години

Русия се опозозори , сега никой няма да иска да бъде съюзник на Русия..Русия избра позора и ще получи и позора и войната.

61

Анонимен

преди 6 години

Русия е изненадана и не знае,как да реагира,защото твърде дълго,западът я бе оставил,да прави каквото си иска в конфликтните райони,създадени повечето от Москва.

60

анонимен

преди 6 години

ЕЙ КАЛЕКО . ЗА РАЗЛИКА ОТ ТРЪМП ПУТИР ИМА РАЗУМ. ТОЙ НЕ ДЕЙСТВА СПОРЕД ЕМОЦИЯТА ЗА ДЕНЯ. ПУТИН НЕ ИСКА УНИЩОЖЕНИЕ НА СВЕТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТИЯ *** ОТ ЕВРОПА И ОНОВА РИЖО ПЛАШИЛО ОТ САЩ. ЯВНО НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ АКО РУСИЯ ЗАПОЧНЕ ДА ОТГОВАРЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА НАЦЯЛО. РАЗУМ ТРЯБВА А НЕ ПЕРЧЕНЕ. А ПЪК И РУСНАКА Е МНОТО ПОТАЕН И ТАКТИЧЕН ЧОВЕК. МОЖЕ И ДА ИМ ГО НАЧУКА ТОГАВА КОГАТО НЕ ГО ОЧАКВАТ НАЙ-МАЛКО. ЩЕ ГЛЕДАМЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ Е ПО УМЕН

59

Какво Стана

преди 6 години

Отбраната на Сирия оборудвана с Руски оръжия не можа да свали нито една ракета.Това ще приземи Путин, да се съобразява с факта, че могат да шантажират и плашат колкото си искат, но по-добре е да си седнат на задните части и да не предприемат нищо.

58

Анонимен

преди 6 години

Православните са добрите.

57

Анонимен

преди 6 години

Русия възпира шансовете за мир в Сирия,дори подкражда военните действия там,от самото начало на конфрикта.Цета е,да се насочат мигрантите към ЕС и да го дестабилизират,както и продължаване похода на диктатора Путин,към имидж на военна мощ,величие и ненаказуем произвол в света,с употреба на сила,от страна на Русия.

56

арх.Михаил

преди 6 години

По-умният изчаква. Русия ще удари силно по американските ислямски марионетки. Тогава Чичо Сам ще гледа.

55

Калеко Алеко

преди 6 години

раССия "реагира" на удара, като евакуира военните си от горещата зона на ударите ... много стратегически и далновиден ход от страна на товарищ путин ... !!!