94

Факти, брат !

преди 5 години

Когато турците свалиха руски боен самолет какво направи Путин ? Нищо !Когато турците убиха руския посланик в Анкара какво направи Путин ? Ами пак нищо ! Когато американците затриха руската частна армия " Вагнер " от 600 души какво направи Путин ?А какво направи когато американците бомбардираха оня ден Сирия ? НИЩО!!! Моля Ви уважаеми русофили - не ми го хвалете повече тоя Путин !!!

93

Русия е сама

преди 5 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

92

Питър

преди 5 години

До Хан КрумДостатъчно е да спрат титаниевите и други сплави, които се използват в самолетостроенето, както и такива дреболии като ракетни двигатели, за да спрат тока на НАСА и Боинг... А Европа е далеч по-лесна. Просто им врътват кранчето на газа и стой та гледай. Неслучайно западнярите предприемат *** кампания точно сега. Но май не си дават сметка, че зимата при тях идва отново след няма и 6 месеца

91

Анонимен

преди 5 години

Плашиха, ама не посмяха! Щото цялата коалиция се страхува от Путин. 100 ракети. Е, и? В туитър ще пишем колко сме велики! Абе смешници. При това уплашени.

90

Хан Крум

преди 6 години

А, леле - сега вече американците ще го отнесат здраво. Рашките ще спрат износа за Америка на автомобили, на електроника, на стоки на леката и тежка промишленост, високи технологии, газ, петрол, самолети и хеликоптери и ще забранят на американците дето вече чакат на опашки пред руските посолства за жителство в русия, да получават такова. Ще гладуват чини ми се американците за дето бръкнаха в гъ.за на джуд.жето със наполе.оновски комплекс. Наистина твърд отговор на рашките. Пази се Америка.

89

Майна

преди 6 години

Това пияно джудже докога ще размахва пръст, цял свят видя как мужиците подкрепят терориста Башар Асад, въпрос на време западният цивилизационен свят да срине режима в Дамаск, остава въпроса какво ще правим с плешивият гном и нашити русофили

88

до абе

преди 6 години

Добре е, че Путин си наляга парцалите, иначе ще стане страшно.Само не разбрах американците предупредили ли са руснаците преди удара?

87

пенко

преди 6 години

Като обяд от три ястия : Първо -таратор -"УАДА" по съмнения ; Второ - супа " Скрипал" по съмнения ; Трето - АМЕРТЕЛЕШКО "Думба-Лумба" по съмнения ... " ДЕСЕРТ ...ДЕЕЕ.СЕРТ ...ДЖЕТДЪРКООТИЦИ...-ОФ-ОФ - АМАН ЗАМАН " !!!!

86

Анонимен

преди 6 години

До 84. Свободният свят? Доста наивни приказки. В Сащ никога не е имало свобода. Доста се навъдихте подобни русофоби с промити мозъци. Бомбардировката на Сирия миналата нощ бе извършена ПРЕДИ да дадат възможност на Орг. за забрана на хим. оръжия да проучи на място дали е имало хим. атака или не. Помнете това!

85

оскар

преди 6 години

До Анонимен Идват олигарси, според законите на Елцин са си вложили парите в САЩ. У нас много руски имоти по черноморието има. Не идват голтаци, както българите - берачи на Запад.

84

Анонимен

преди 6 години

До криста84 Хмм,като им затегнат още санкциите,ще видим,как ще ръмжат руските ***.

83

Анонимен

преди 6 години

До Робин Худ 86 Сорос имаше най-много офиси в Москва и твоите диваци от Евразия налапаха доста негови пари.

82

Анонимен

преди 6 години

До българин45 Ти не си българин,а руски ***,или дървена ,"червена" глава.Русия е заплаха за мира в света.Никой не бяга в Русия,а всички,дори и ируснаците се натискат да живеят на запад.Последната дума ще бъде на свободния свят,на развитите демокрации,живеещи на запад от нас.

81

Абе

преди 6 години

Путин не е ***, ще си наляга парцалите, защото ако нещо се опита да направи реално ще яде пердах.Единственото което може да плаши е с атомно оръжие, ама за да го използваш трябва да имаш годни ракети -- а оказва се, че и те не са много надеждни. Така, че му остава само да плаши !!!Виж тука сътрудниците на ДС като шкембето Каракачанов ще представят друга картина ама ДС е известно, че е подчинена на КГБ.Та срам, че имаме такъв продажен военен министър

80

криста

преди 6 години

Отговорът на въпроса какво следва ще разберем като последва. И нали наистина не мислят поддръжниците на Запада, че Русия само ръмжи и се страхува ?

79

Анонимен

преди 6 години

Русия възпрепятстваше шансовете за мир в Сирия през цярото време,като подкрепяше диктатори и терористични организации,които се борят срещу запада.СЛедващата операция на запада няма да е толкова "ограничена".

78

Русия е понесла

преди 6 години

Имало е престрелка и сражения между Руски воннослужещи в Иран и поддържаните от Сащ кюрдски формирования в Сирия.Резултата -- тежки човешки загуби за Руснаците.

77

Гошо

преди 6 години

До Леле Отговорът значи погребение за човечеството

76

Има ход

преди 6 години

Путин има ход !!!Сега ще изиграе един заплашителен танц тип "Маорска хака" и всички много ще се изплашат ама много. Защото Путин като се съблече полуголи татуира ще представлява страшна смразяваща гледка.

75

Леле

преди 6 години

Неудобно положение за Путин. Плашеше, шантажираше и сега е негов ред да направи нещо -- може би единственото нещо което може да направи е да отрови някои неудобен Руснак в чужбина !!!