347

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 379И кой е поредния път който краварите наритват Русия? Виетнам ли или може би Ангола?Фактите обаче са други и във Виетнам и в Ангола след намесата на руснаците ,,най страшната армия на света'' се прибира в краварника с подвита опашка.

346

Анонимен

преди 6 години

100% успеваемост на американските удари! Нито една свалена ракета от "безаналоговите" противовъздушни системи на руснаците в Сирия! Също така Путин каза, че при евентуално нападение от страна на американците, ще контраатакува американските кораби и бази в Сирия! Е за пореден път лъсна истината кой от кого го е страх. Всъщност къде е Путин? Нещо е притихнал? Къда се другите анимационни герои Лавров и Захарова? Притихнаха рязко!

345

Башар Асад

преди 6 години

До МунчоМунчо ,от Ислямска държава няма нужда руснаците да ме спасяват ! Срещу Ислямска държава се бори цял свят ,така че могат да ми помогнат както САЩ така и други държави ! Да но аз не поканих САЩ в Сирия да ме защитава от нападатели , а поканих Русия ! В случая американците са нападатели , а руснаците не посмяха да ме защитят ! СТРАХЛИВЦИ ! ДА СИ ВДИГАТ БАЗИТЕ И ДА СЕ МАХАТ ОТ СИРИЯ !

344

Анонимен

преди 6 години

Абе,само да питам,защо след като тия руснаци за нищо не стават краварите и Англия не бомбардират лабораторията в Русия в която уж бил произведен ,,Новичок'' нали я знаят къде е?

343

Мунчо

преди 6 години

До Башар АсадБашарчо, много въпроси задаваш, а отговорът е един и много ***: виж една карта от преди 3 години, колко територия ти беше останала и колко е сега. И ще си отговориш на гламавите въпроси

342

Анонимен

преди 6 години

Затапи ли ви Тръмпито *** зaгубени? Американците сритаха русията, за кой ли път.

341

война като война

преди 6 години

Това не е като по мирно време руски изтребители да прелитат над кораби на НАТО и да демонстрират " величието " на руската червена армия !Е сега в този момент руските самолети трябваше да се вдигнат и да ударят " нашественика " ! ПАЛЯЧОВЦИ , на големи мъже се правят ,но когато дойде време да се доказват , никакви ги няма , крият се като мишки !

340

Анонимен

преди 6 години

Унижението за Русия в Сирия продължава.

339

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 356Това не са мои черно бели схеми а изказване на председателят на Комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ генерал Джоузеф Дънфорд. Ама казваш на него да не му вярваме,а? А и освен това Русия няма договор със Сирия да защитава територията и от външен агресор,Русия е там за други работи.Прочети още на: https://dnes.bg/world/2018/04/14/celta-na-udarite-v-damask-da-otslabiat-siriiskata-mashina.373565

338

Анонимен

преди 6 години

Путин: Птички няма да прехвръкват над Сирия. Ракетите са друго нещо :))))))))))))))))))))

337

никаква фантазия

преди 6 години

Този филм за химическото оръжие вече сме го гледали по повод разрушаването на Ирак

336

Анонимен

преди 6 години

Толкова жалка и беззащитна Русия....

335

Анонимен

преди 6 години

Русия избра Позора , и ще получи и позора и войната..

334

Башар Асад

преди 6 години

Много съжалявам ,че платих на руснаците да ми защитават режима ,та чак дори им разреших бази да построят в Сирия !Като усетят че Америка ме напада , руската " мечка " се крие в бърлогата си и не смее да излезе от там ! Абе руски пияндета и страхливци за какъв х....... довлякохте тези самолети ,кораби и подводници в Сирия бе , нали да ме защитавате ?!

333

Анонимен

преди 6 години

От руската *** се чува само квичене. Както винаги. Много са велики, ама само на приказки.

332

хм

преди 6 години

А бе,те и англичаните употребиха Новичок срещу руски и собствени граждани, та сега да чакаме ли 100 ракети срещу Англия

331

Медузов

преди 6 години

Алу някои си мислят че могат да се прихванат всички ракети. Това показва само защо сащ ги е страх. Ще хванат на ким ракети ама друг път

330

Анонимен

преди 6 години

Вече никой не може да каже кой крив и кой прав. Аз предлагам ние като народ да си гледаме нашата страна, и да оставим ,, великите сили,, да си играят на такива. В това състояния на тотално изкривяване на фактите от всички страни само си чешем езиците без реално да знаем какво става.. Гнусно е но най лошото е че големите нации водят света в тази посока и тук включвам и Америка и Русия и всички останали. Пол. рейтинг и нац интереси тотално доминират наф морала

329

Анонимен

преди 6 години

Асад продължава да прочиства територията на суверенна Сирия от терористите подкрепяни от САЩ, Англия, Франция и Израел!Изстреляните ракети от САЩ, Англия, Франция и Израел срещу суверенна Сирия, погазващи цялото международно право, без резолюция на ООН, няма как да помогната на поражението на терористите в Сирия!Иначе чакам следващия клип на " белите каски на шорош как пръскат с маркучи", като доказателство срещу Асад в използването на хим. оръжие!

328

ок

преди 6 години

Този провал няма да му го простят на Тръмп в САЩ.