367

WW 3

преди 6 години

Играта с огъня отдавна е известно до къде може да доведе ! В случая нещата са на ръба на ядрена световна война в която всички знаем че няма да има победители ! Просто човечеството приключва !!! Ситуацията е много по опасна от така наречената ,,Кубинска криза...! Единственото което ни дели от това да няма УТРЕ е здравия разум и преговорите иначе ... ----------------------------------------------------- ...

366

До 395

преди 6 години

Тази нощ за пореден път Русия спаси света.

365

Анонимен

преди 6 години

Тази нощ за пореден път запада направи смешна Русия.

364

Анонимен

преди 6 години

До Владимир ПутинЕ ти само това знаеш ,през мирно време без видими причини изтребителите ти да прелитат над кораби на НАТО и да демонстрират колко сте " велики "!Ама когато нещата станат сериозни ,криете се като мишки !

363

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ХИМИЧЕСКА АТАКА ОРГАНИЗИРАНА ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ САЩ, МАКАРОНЧО, ТЕРЕЗКА ЗА ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО СЪС "СКРИПАЛ" ЩОТО МНОГО СЕ ИЗЛОЖИХА ТАМ. ГОТОВИ СА ДА УНИЩОЖАТ СВЕТА НО ДА НЕ СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА ВИНОВНИ. МНОГО УМНИ ХОРА БРЕЙ. ДА НЕ ИМ ПРИПОМНЯМЕ КОЛОНИАЛНОТО ИМ РОБСТВО ПО СВЕТА ЩО НАРОД Е ЗАГИНАЛ ОСОБЕНО НА АНГЛИЧАНИТЕ КОИТО 1000 ГОДИНИ СА МАРОДЕРСТВАЛИ В ИНДИЯ. И ВИЕ ПЛЕЩИТЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ДЕМОКРАЦИЯ.

362

Владимир Путин

преди 6 години

Няма да оставя това без наказание ! Когато настанат мирни времена ,моите изтребители пак ще прелита над корабите на НАТО и ще ги " хвърлят в паника " !

361

Анонимен

преди 6 години

До ОТГОВОРНещо по смислено не можа ли да измислиш бе?Каква е разликата дали ще избият 100 или 200 души наведнъж на собствена територия или ще тръшнат двама в сърцето на Англия без никой да ги усети?( да приемем че това е дело на Русия) Е има разлика и то голяма,във втория случай унижението за Англия и САЩ е пълно защото не се знае какво друго е вкарано от руснаците в тия държави за да бъде използвано когато наистина му дойде времето.

360

Напъни жалки

преди 6 години

Русофилите станаха за смях , но те са свикнали големите да ги мачкат и бият.Каде ви е вожда , онзи смелия фастък.

359

сигурна самоотбрана

преди 6 години

Когато в района има лъвове най-сигурната самоотбрана за една мечка е да се скрие в бърлогата си и да не си показва носа на вън ! Така направи и руската " мечка " " БРАВО НА РУСКАТА МЕЧКА " !" МОЛОДЕЦ РУССКИЙ МЕДВЕДЬ " !

358

Анонимен

преди 6 години

Генералния щаб на Сирия е заявил, че по територията на Сирия са изстреляни 110 ракети от военните агресори САЩ, Англия, Франция, в нарушение на всички международни договори, без резолюция на ООН, само с резолюция от " белите какски на шорош, показващи как пръскат с маркучи"!12 незаконно изстреляни американски ракети към авиобазата Джумейр са били прихванати и свалени! Други насочени към цивилни учреждения или военни обекти също са прихванати и свалени, други са отклонени към безлюдни райони!

357

Анонимен

преди 6 години

Много прцизен удар! Всички изтреляни ракети от американците и техните съюзниците са поразили зададените цели! Руското ПВО отново се доказа, като абсолютно неефективно!

356

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина! Браво на тръмп!

355

ОТГОВОР

преди 6 години

До АнонименАбе,само да питам,защо след като тия руснаци за нищо не стават краварите и Англия не бомбардират лабораторията в Русия в която уж бил произведен ,,Новичок'' нали я знаят къде е?КОГАТО С "НОВИЧОК" РУСНАЦИТЕ ИЗБИЯТ МАСА ОТ ХОРА НАПРИМЕР 100 ИЛИ 200 ДУШИ НА ВЕДНЪЖ , ТОГАВА " КРАВАРИТЕ " ЩЕ ПОКАЖАТ НА РУСКИТЕ ДИВАЦИ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА ! РУСКАТА " МЕЧКА" И ТОГАВА НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА СИ ПОКАЖЕ НОСА ИЗВЪН БЪРЛОГАТА ! ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ - РУСНАЦИТЕ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ !

354

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 379Да де няма свалени ракети от руснаците свалени са от сирийците със руски ракети разработени през 60-те и 70-те години.100% успеваемост,100 ракети и резултат,съборени 2 празни хамбара,3 жертви и десетина бабички с уплах.А,да и един старец който се задавил от смях.

353

Анонимен

преди 6 години

Ако джуджето не разбере това предупреждение на запада,последиците за Русия няма да закъснеят.Русия е знаела за тази военна операция на запада,но е вярвала,че до нея няма да се стигне.Все пак,изтеглянето на руски части от определени терени в Сирия,говори,че в последния момент,е задействал механизмът за самозащита на руснаците.

352

ОТГОВАРЯМ

преди 6 години

До АнонименАбе,само да питам,защо след като тия руснаци за нищо не стават краварите и Англия не бомбардират лабораторията в Русия в която уж бил произведен ,,Новичок'' нали я знаят къде е?КОГАТО С "НОВИЧОК" РУСНАЦИТЕ ИЗИЯТ МАСА ОТ ХОРА НАПРИМЕР 100 ИЛИ 200 ДУШИ НА ВЕДНЪЖ , ТОГАВА " КРАВАРИТЕ " ЩЕ ПОКАЖАТ НА РУСКИТЕ ДИВАЦИ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА ! РУСКАТА " МЕЧКА" И ТОГАВА НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА СИ ПОКАЖЕ НОСА ИЗВЪН БЪРЛОГАТА ! ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ - РУСНАЦИТЕ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ !

351

агресори

преди 6 години

Единствената държава в света която използва атомна бомба срещу мирни жители е Америка,после и фосфор и уби хиляди деца по света.Путин няма нужда да ги изпепелява тази *** просто Русия,Китай,Бразилия,Иран,Северна Корея и т.н трябва да чукнат долара и Америка фалира.

350

Анонимен

преди 6 години

До 380Мунчо ,от Ислямска държава няма нужда руснаците да ме спасяват !.Няма никаква "ислямска държава" и това го знаят и децета. Има едни платени наемници, които изпълнавят поръчката - "всяване на страх сред европейските офце". А "страхът" рано или късно ще накара "жертвите на страха", да поискат "спасение" ... и то с радост ще дойде под формата на "здравата ръка" на т.н. Нов (стар) ред, но с нови средства - електронно-банковият концлагер!Със света, какъвто го знаем отдавна е свършено !

349

Анонимен

преди 6 години

Сирийското ПВО, разработка от 60-те на 20 век са свалили всичките 12 американски ракети " Томасоц" насочени към авиобазата Думейр, разположена на изток от Дамаск!инфо: независими медии

348

Мунчо

преди 6 години

Лани Тръмп прати 60 томахавки и Башар превзе Дейр-ес-Зор, Хомс и Източна Гута. Сега тримата - Тръмп, Макарон и бабето пратиха 110 томахавки - да се готвят Идлиб и Рака