26

Him or

преди 5 години

Zdravnata kasa e opasna za vasheto zdrave...spete da plastate zdravni vnoski...i ste ste zdravi vsichki....

25

НОРА

преди 5 години

До GEORGI NIKOLOVУПРАВЛЯВАЩИТЕ ТОВА И ЧАКАТ ДА ИЗБЯГАМЕ. Я, ПО-ДОБРЕ СЕ ВЪРНИ ТУК, А ДА ИЗМЕТЕМ ***

24

НОРА

преди 5 години

А, ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ!? ПРЕМАХНЕТЕ ГИ - ОСИГУРОВКИТЕ - И БЕЗ ТОВА ОТ ТЯХ, ОЧЕВИДНО, СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ САМО ***. ЩЕ ИЗДЪРЖАМЕ НЗОК И МЗ, ЗА ДА ВКАРВАТ РЕКЕТ ЗА ОЩЕ....

23

DiesIrae

преди 5 години

Много просто решение -Да се премахне здравното осигуряване и да се правят направо здравни застраховки.Да за дребни лечения като хрема и грип ще ни излиза по скъпо, но за скъпи лечения няма да има варианти - няма го в списъка и тн. - изплащат ти колкото е нужно и толкова.Хиляда пъти по добре и искат не искат - ще е с индивидуални партиди.Като добавен бонус - които досега не се е осигурявал, няма да си направи и застраховка - съответно няма да има кои да плати лечението и няма да ги лекуват!

22

Анонимен

преди 5 години

Не НЗОК ни застрашава живота, а герб. Кой създава правилата герб

21

GEORGI NIKOLOV

преди 5 години

Dragi synarodnici,edin syvet.Bqgaite ot tazi dyrjava,koqto ubiva vseki den mashitr roditeli,deca,mechti i shansove zanormalen jivot.Az izbqgah predi 4 godini,trudno e,mychno mi e,no sami vijdate v kakva Jungla jiveempojelavam ma tezi OT nzok da izpadnat v tazi bezishodica i da nqmat vyzmojnost da si kupqt nujnitemedicamentiHUBAVO e Che vse oshte ima hora koito se nadyhvat da protestirat,dano da se sluchi neshto.Az opitah i za men lichno nqmashe poveche smisyl.Izrudi i bezchovechni hora...By

20

разтревожена

преди 5 години

6Съпругът ми се нуждае от смяна на аортна клапа.През март постъпи в столична болница,започна лечение с диуретици,тъй като се оказа,че е натрупал течност в организма,поради това,че клапата не функционира добре.Изписаха го със съвет,да продължи лечението в къщи с медикаменти. Вчера разбрах,че ще трябва да доплащаме-непосилно за нас,както и за толкова много хора. Това е геноцит към народа ни! И двамата сме здравни работници. Даваме всичко от себе си за здравето на хората,пълно здравно осигуряване .

19

анонимен

преди 5 години

Като искате такива реформи,първо ни изравнете по заплати със запада и тогава искайте да си плащаме консумативи и мед.изделия,ясно!С тези мижави мин. заплати кой може да си позволи жизнено важна операция?Държавата да се намеси и да изиска от бизнеса да плаща достойни заплати,каквито плащат в Европа,нали сме европейци?

18

реалист

преди 5 години

Докато краденето чрез санирането и пътищата е по - важно от живота и здравето ни, така ще бъде. Бог да ни пази.

17

Анонимен

преди 5 години

Без човешка доброта и душевно благородство животът на всички е застрашен.От 1989 година на много неща ни учихте , но ние нищо не научихме от вашата фалшива демокрация идва реда на наказателното право.

16

Анонимен

преди 5 години

Живота ни го застрашават Путин и Тръмп, не НЗОК.

15

Българин

преди 5 години

Тотално сбъркана здравна реформа! Не може да искаш да изравниш по заплащане едно съсловие-лекарското и дентисткото със Запада, когато 2/3 от българският народ по доходи е в Африка! Според мен тяхния празник вече трябва да бъде когато е денят на ТЪРГОВЦИТЕ.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/04/10/novi-ceni-na-nzok-niamash-hiliadi-da-doplatish-umirash.373118

14

Nzok

преди 5 години

НЗОК е най-големия *** в цялата ни повече от 1300г история. Това е не спекулация а статистика.Не ни ли омръзна да гледаме онкоболни без пари за операции и лекарства, снимки на деца по касите в супермаркетите и кампании по радиото за животоспасяващо лечение, което НЗОК не предлага и след това да слушаме за поредния корупционен скандал отнел реално парите насочени към спасяване на живота на българските деца..Ще се събудим ли от тази будна кома в която живеем?

13

Анонимен

преди 5 години

Здравеопазването е социална, а не търговска дейност! Така трябва да бъде, но някой преди години реши, че като лекар може да снане богат за сметка на пациента и неговото здраве. Този някой, министър, вече не е нито лекар, нито министър, нито е сред нас, нито е богат там горе! Но и след него не се намери един поне, който да поправи тази нехуманна грешка!

12

естествено

преди 5 години

Щом бай поставя финансист за министър на здравеопазване,а племенник -вуйчовото за финансов минисър-целта е дранье.Това е толкоз просто и логично.

11

Анонимен

преди 5 години

Мога да свикна с моите страдания , но не мога да свикна със страданията и болките ,които причинявате от злоба и алчност и тук и сега трябва да се приложи суровата власт на закона за всички търговци на човешко здраве!

10

Анонимен

преди 5 години

мухобоико ти си срам и позор за страната време е да те изметем

9

Анонимен

преди 5 години

Държавата законно иска да убие бедните.

8

Анонимен

преди 5 години

Целта май е да се приватизират болниците и здравната каса, така де всичко да е частно и тогава жална ви майка.

7

Анонимен

преди 5 години

В МЗ се хрантутят само чиновници!!!САМО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ВСИЧКИ, КОИТО РЕШАВАТЕ СЪДБИТЕ НА ХОРАТА, ЧЕ И ВИЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ! БОГ БАВИ , НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!