21

О,времена.О,нрави.

преди 6 години

При духовно напредналите хора,материалното е на 2ро,3то,4то ........място.Имам в предвид,вярващите,не религиозните.А сега най-интересното.-Знаете ли,коя институция в България,е най-богатата ? Българската Православна Църква ...????..?? Не знам как БПЦ е станала най големият собственик на имоти в България,но зная как сектите отнеха имотите на вярващите в тях.Просто им открадваш вярата,и надеждата в утрешният ден.Без достъп до духовното.

20

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно в днешно време каква роля играе църквата? В миналото е била великата инквизиция. А в днешното събира грешниците! Имам няколко жени във входа които станаха набожни от както навършиха 45 години. До преди това трошеха бастуни на ляво и на дясно без подбор.Та тези вече са в първите редици на набожните. Палят свещи молят се и падат на колене въпреки че тази поза им е професионалната. Вярващият не ходи по църкви и не целува ръце на простосмъртни попове! Бог е в душата и сърцето му

19

Анонимен

преди 6 години

Само забележете какви *** защитават Църквата, по-долу се е облекчил някой си незнаен *** 36. Подобни *** не се нуждаят от коментар. Христос Возкресе! А такива да вървят по дяволите при лукавия си господар.

18

36

преди 6 години

Само забележете какви *** хулят Църквата, по-долу се е облекчил някой си незнаен *** Архангел Псувнаил. Подобни *** не се нуждаят от коментар. Христос Возкресе! А такива да вървят по дяволите при лукавия си господар.

17

До Гадорян

преди 6 години

Ами те християните са "малко стадо", няма как по тесния път да вървят много хора. Та "утехата" на такива като тебе си е празна утеха. Христос возкресе! А такива като тебе ги втресе.

16

Анонимен

преди 6 години

(още) Цитираните думи на Т. Теодосиев са от: https://conservative.bg/teodosii-teodosiev/

15

Анонимен

преди 6 години

Отново ще накарам написалия в # 1 ''Хората полека полека започват да се осъзнават и да вярват в науката, а не на приказка от преди 2000 години.'' да се замисли с ето тези думи на Т. Теодосиев:"Има Бог и няма никакъв конфликт между науката и Него. Арогантността на онзи, който е сигурен, че няма Бог е съпоставим само с арогантността на мравката с фасетъчно зрение, която не вижда човеците и смята, че не може да има нищо извън нея и няма творец на света, в който тя лази.''.( следва)

14

Бог да ви благослови

преди 6 години

и ние ставаме във всичко повече от победители чрез Този който ни е възлюбил любовта победи любовта на Бог

13

Анонимен

преди 6 години

Ще попитам написалия в # 1 ''Хората полека полека започват да се осъзнават и да вярват в науката, а не на приказка от преди 2000 години.'' далиТеодосий Теодосиев, Златният физик на България - ако се съди по ето тази статия:'' https://pravoslavie.bg/Интервю/физикът-теодосий-теодосиев-човек-тря/'' , дали вярва в Науката или ''на приказка от преди 2000 години''? Прочие, Христос воскресе!

12

Анонимен

преди 6 години

Нашият шев не е тиква , а ластун - тиквата е отвъд гори океанолейски .

11

Анонимен

преди 6 години

Телетата едно време са се кланяли на Тангра.После на Христос.А днес на Боко-тиквата.*** *** народ.

10

ГАДОРЯН

преди 6 години

Все по малко хора ходят на църква. Което е чудесно. Хахаха

9

Анонимен

преди 6 години

Политиците и духовниците не се интерисуват от ежедневието на индивида или семейството , което в недалечното минало се считаше за основна клетка на обществото . Или сте наивници , или утописти , или хвърляте прах в очите на хората . Две хилядолетия са твърде малък период от време за да ви дойде умът в главата . Ако е все така - Второ Пришествие няма да има .

8

Анонимен

преди 6 години

Я не ме занимвайте с религиозни глупости. А църквата да вземе да плаща данъци най-после.

7

УМЕН

преди 6 години

Фирмата наречена "Църква и Религия" ООД явно го е закъсала яко. Криза е. Пари нема, действайте.

6

Анонимен

преди 6 години

Дедо попе, явно шефът ти с Ролекс-а иска да си купи Брайтлинг или Филип Патек. Не участвай в тоя позорен търг. Както и ние отказваме да избираме между БПЦ сборище на гейове и католическата сборище на гейове-педофили.

5

10 те Божи Заповеди

преди 6 години

Кривославните сектанти са идолопоклонници и Богохулници,те отхвърлят Библията и е стъпкват..Четете *** : 10 те Божи заповеди= Да нямаш други Богове освен мене !! ==не си прави кумир и НИКАКВО ИЗОБРАЖЕНИЕ на онова що е ГОРЕ на НЕБЕТО и долу на земята и що е във водата под земята==Не им се кланяй и не им служи защото аз съм твоя БОГ,твоя ГОСПОД РАВНИТЕЛ който за греха на бащи наказвам до трета ,четвърта рода децата дето ме мразят..Престанете с вашите рисунки икони и църкви ЕРЕТИЦИ

4

Архангел Псувнаил

преди 6 години

Отче, твърде неосъзнат сте умствено, и духовно и незапознат исторически за да давате така щедро акъл и да плещите фарисейски средновековни мантри и дивотии. Ще ви скрия топката за две минути с интелектиална мощ и познания и бързичко ще ви разколебая от вярата ви както и от фанатичната ви привързаност към бабешките фантасмагории.

3

Идолопоклонничество

преди 6 години

Еретизъм,езичнечество,Богохулство и ИДОЛОПОКЛОННИЧЕСТВО е най чиста форма и вид--КРИВОСЛАВИЕ

2

Анонимен

преди 6 години

Смъртта е НЕЗИБЕЖНА и живота няма как да я победи.Никой не е възкръснал освен живеия който не е умирал.Вяпрвания в Дядо Коледа и Възкресението показват че човечествотое още на стадий развитие Каменна еера.