96

Анонимен

преди 6 години

ДоFallschirmspringer 91 "ДС в НРБ,мързелива,глупава,с мирис на пот и вкиснало":Александър Андреев.

95

Анонимен

преди 6 години

Това означава,че Юлия Кръстева е двойнствена личност.Тя,като психолог би трябвало ,да знае за раздвояването,като психологична категория.

94

Анонимен

преди 6 години

Дайте досиетата на Френските служби! Те ще проверят най-добре!

93

hh

преди 6 години

До Fallschirmspringerот комунисти бързо станаха капиталисти, сега едно говорят, а съвсем друго правят, синовете и дъщерите им учат и работят в загнилия капитализъм, а не във Москва, безсрамници, без срам, нагли, лицемери, опоскаха най-сладкото от приватизацията-плно безочие

92

x

преди 6 години

На млади години работих в "Балкантурист" и следвах задочно.Година преди дипломирането ми предложиха, докато все още съм работник да подам документи за да стана партиен член и да стана сътрудник на ДС.Аз си направих оглушки,бях си намерил хубава работа като инженер, напуснах и поех по друг път в професията и живота.По това време двама мои колеги приеха предложението на ченгето и днес са крупни бизнесмени получили огромни имоти от приватизация,а аз съм собственик на скромна фирмичка.Та така де...

91

фабрика за лъжи

преди 6 години

Комисията по досиетата се саморазкри като фабрика за лъжи.

90

Fallschirmspringer

преди 6 години

Тя трябва да се гордее ,че е била вербувана към българските специални служби.Там не вербуваха сиви и безлични мишки, а хора с висок интелект и гражданска позиция.Службите бяха перфектни структури за събиране и анализ на информация .Сега чак след като се случи дадено събитие започава едни закъсняло суетене и обяснения как всички са изненадани,ами като няма аналитици и инфо ще са изненадани.Ръководителите на службите не тичаха по медиите да се правят на медиини звезди и да дават интервюта

89

bolbov

преди 6 години

Юлия Кръстева не може да бъде доносник защото тя е истински комунист,а за такива хора моралните устои са въпрос на живот и смъртвите. Дребните седесарски мишки не разбират това и си правят волни съчинения на тема шпионаж.По онова време комунисти имаше в Пекин Ханой Хавана Париж Рим даже и ГЕРМАНИЯ. .Предатели Москва София Варшава Прага.

88

Анонимен

преди 6 години

Народът работеше,за да живее добре върхушката.Такива като нея,и Иван Зографски,отидоха по западните държави да перат червените пари,правейки се на такива,каквито не са.Международна Комунистическа ***.Всичките те са били не само с досиета,били са двойни,тройни и четворни шпиони,продавали са всичко,което може да се продаде.

87

СатаНАТО™

преди 6 години

Освен това парижката интелигенция тогава е била бетер руската при Сталин.Всички са били крайни левичари, троцкисти и маоисти. Оттам е излязъл Пол Пот.

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 83Защо не посочите годината, уважаеми ?

85

До 83

преди 6 години

Ти си бил прекалено благонадежден и верен, сигурно. Знаем на коя Партия, единствената по онова време...

84

Радост вкъщи

преди 6 години

Досието ти може да не прилича на теб, но ти приличаш на него!

83

Анонимен

преди 6 години

До 69Що бе? Нито съм бил комунист, нито агент, пък ходих на екскурзии до Виена, до Париж и Долината на Лоара, Египет и с кораба "Несебър" обиколих средиземноморието.Нито са ме спирали, нито са ме разпитвали, винаги ми даваха паспорт.

82

А стига бе!

преди 6 години

Бабо Юлке, никой, който е живял в родната действителност по онова време не ти вЕрва. Че си заминала за Франция просто защото си умна, бедна и красива?! Айде нема нужда! Затова скрий се при постмодернизма си или както там му викате и се снишавай, докато бурята те отмине. И помни, че на този свят нищо скрито не остава скрито...

81

Анонимен

преди 6 години

ЮЛИЯ КРЪСТЕВА Е СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА.ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИЯТА ИЗГЛЕЖДАТ ТВЪРДЕ ЖАЛКИ И ДРЕБНИ.ВСИЧКИ ТЕ СА БЛ,ИЗАЛИ КОМУНИСТ. ЗА,ДНИЦИ!

80

с Аромат на ТикВочок

преди 6 години

С висока степен на достоверност може да подтвърди завишена вероятност че истинността за тази новина е разработена в лаборатория "БанкяВичок" от ГейДаАNаL Бъдя Бъдя и Гьобелисиран от джафката Цуцулик чрез законодателния Ваги-оргън Цеца от Вишинската градина.явно мацето е проявило полит амбиции за оглавяване наБГ - партия и респективно да бъде нашият нов Министър Председател.. . . . . .затова е цялата шумбюгъ.и заоти не са публукували разкритието още когато е била свързана с Литературен вестник?

79

Случаят Владимир

преди 6 години

Костов: Г-жа Кръстева сигурно знае за него, защото е интелектуалец( мисля,че беше журналист,но имаше и военен чин или под.И на външен вид фин човек.А на възрастните от БКП,ДС- много познат случай).Един ден съобщават по медиите ( около1980,не помня точната година),че В.Костов,командирован във Франция е ИЗБЯГАЛ.Става говорител в Свободна Европа.Докато идва 1989г.И В.Костов се върна в България.( прави му чест, че не се присламчи към днешното БСП!!(защото бягството е било"легенда"),"изчезна":дали е

78

ИСТИНАТА

преди 6 години

Хайде стига се е правила на интересна тая баби4ка! Навремето както и сега в абсурдистана винаги е имало двоен аршин. Тая е била от номенклатурата и са я пратили с народни пари да се у4и в ина4е прогнилата капиталисти4еска Европа и то4ка по въпроса. По същият на4ин разните му там прибилижени около власта ходеха със служебния самолет да си пазаруват и да ударят по едно капи4ино на Шанзелизе. От другата страна блееха на празни ясли със големи обещания барабите дето ба4каха да строят комунизъма!!!!!

77

Анонимен

преди 6 години

Юлия Кръстева няма полезен ход.Каквото и да казва е без значение.Пред фактите и боговете мълчат.