12

vpn

преди 6 години

Сритаха Mypзилкитe по *** и те изгрухтяха в преизподнята.

11

Патриот

преди 6 години

Няма да се свърши, ясно ли ви е бе!!!!!Ако се налага и кървав народен преврат ще направим и руския трикольор издигнем високо!!!Свиквайте вече, че България ще е Руска република и територия!

10

Додо

преди 6 години

Бойко М. Борисов показа с люлеещата се негова позиция по случая Скрипал на НАТО, а и на света, че България не е нищо друго, освен троянски кон на Путин в НАТО! Който е приятел с всички, не е приятел на никой - стара американска поговорка! Трябваше или да депортира руските шпиони, позиращи за дипломати, или да заяви, че България е на страната на Русия и не вярва на англичаните! И двете биха били принципни позиции! Но той - хем боли, хем сърби!

9

До анонимен 7

преди 6 години

И Русия не ни е питала искаме ли да ни освобождава. Що другите да питат

8

Адам Смит

преди 6 години

До Анонимен 7, тогава защо не си пуснеш паролата за пощата във форума тука, а.

7

Анонимен

преди 6 години

Киберзащита??? вЕрвате ли си??? На днешно време няма непробиваема система, дори тази без никаква мрежова свързаност. Последната се превзема с високоточни ракети :)

6

Анонимен

преди 6 години

Боже, още една банда натрапници от скапаното НАТО ще трябва да хрантутим тука!...От ккакъв зор са ни притрябвали и тези ***, в добавка на трите бази на САЩ и още куп всякакив полу легални или легални организации, които смучат сокове от тялото на България.Някой изобщо пита ли България и българите дали искаме да ни се натрисат тези тука или се отнасят с нас като с роби и поробена територия - правят си скаквото си искат, понеже са си сложили на власт натегачи предатели?

5

ТHE Патриот

преди 6 години

нато мато там да го няма!

4

04.04.1949 г.

преди 6 години

ЧРД НАТО!

3

Тихият фронт

преди 6 години

Либералите и тиквите винаги са част от нещо, защото сами не могат да направят нищо понеже са нефелни а ЕС се певърна във бардак, врагът е вътри и ги коли и убива те чаката Путин да ги хакне Путин туй прави по цял ден седи и хаква избори. В Е се води тиха война от разпръснати партизански клетки наричани за по-благозвучно бежанци.

2

Анонимен

преди 6 години

БГ е част от ЕС поднася бира на немците, а Тиквата е вечно на колене пред Меркел Партнираме си здраво и сме солидарни със трагичната съдба на немците, а през туй време пандизчиите избяха от затвора въоръжени до зъби.

1

Мозъчен тръст

преди 6 години

България ще е част от почистващия персонал на центъра.