29

Анонимен

преди 6 години

Има ли сюнетизирани комшии тука?

28

Анонимен

преди 6 години

Е що така бе, САЩ посяха там демокрацията и държавата цъфти и просперира и даже има свобода на словото / вече може да си казват здравей по улиците/. Защо бягат тези хора от хубавото .

27

Анонимен

преди 6 години

А в БГ и без тва няма жени.....То па щото мъже има.....

26

Анонимен

преди 6 години

Тия "бежанци" защо бягат от "демократизирания и освободен" Афганистан?

25

Анонимен

преди 6 години

Не ни плашете защото те ще дойдат но на границата ни ги чака само як кютек и грабеж.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 26ВСИЧКИ!!!!!!!!

23

Некъф

преди 6 години

Да ги спрат, а не да се правят на ударени и лекичко да ги пускат защото знаят. че ще мигрират на запад.

22

Анонимен

преди 6 години

"Турция в момента е 80 млн души и расте с над 1 млн. души на година. Недай си Боже да стане някоя криза там и да влязат примерно 2-3 млн. турци бежанци в България при 6.5 млн. население в момента тук. "Избирай...Турци или афганистанци, сирийци, идилци, кюрди...???Колко турци познаваш, които просят и живеят на държавни издръжки и раждат като зайци???

21

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да ги събират в лагери и да ги транспортират обратно в Афганистан.Те турците между другото добре са се уредили.Взимат си готините бежанци да си ги таковат или да ги ползват за домашни прислужници а грозотиите и мъжките *** ги пращат на социал при леля им Меркел.Умно,умно.А в БГ и без тва няма жени..

20

Факт!

преди 6 години

До ПрофесорПрофесоре що не вземеш да напуснеш държавата България като не ти харесва така квато е вместо да даваш *** идеи.

19

Професор

преди 6 години

До НаблюдателТурците са работлив народ. Ако приемем 2 милиона турски бежанци страната ще дръпне напред. За няколко години ще се асимилират сред българите.

18

наблюдател

преди 6 години

Турция в момента е 80 млн души и расте с над 1 млн. души на година. Недай си Боже да стане някоя криза там и да влязат примерно 2-3 млн. турци бежанци в България при 6.5 млн. население в момента тук. А, ние като съседна държава сме длъжни да ги приемем в извънредна ситуация. Така, че има и по-лош сценарий за нас.

17

До Факт

преди 6 години

"Да ходят в Америка тогава!И в Англия нали са им били колония!"Ааа америка обича да влиза само непоканен на всякъде... Тя не обича гости!!! Не го ли разбра...

16

Анонимен

преди 6 години

"Демокрацията в Афганистан е вече на 17 години. Демократите от Афганистан отиват при диктатора Ердоган."А диктатора Ердоган да ги прати при демократичните европейци... Данооо! Амин!

15

Факт!

преди 6 години

До АнонименДа ходят в Америка тогава!И в Англия нали са им били колония!

14

Анонимен

преди 6 години

"Мюсюлманите нямат място в Европа. Европа е християнска. Мюсюлманите да ходят при богатите си мюсюлмански братя от Саудитска Арабия и Турция, те да ги приемат."А християните ко дирят в тяхните земи????Америка кога ще спре да ги бомби?Америка да ги бомби, запада да си затвори очите и те да си стоят там при тези условия... ДРУГО?

13

Boko bo

преди 6 години

Точно от Афганистан и Пакистан са най-опасните. Те идват от феодално-робовладелческо у-во с краен ислямски оттенък. Крайно опасни са. За тях човешкият живот и особенно този на жените е нищо. За тях само талибански мерки и нищо друго. Те правят и мизериите на Кале, Кьолн, Брюксел и много други. Те са наистина са човешки подобия

12

Анонимен

преди 6 години

Оня ден америка пак е хвърлила бомба в Авганистан, сумати цивилни са умряли... Запада защо си затваря очите... Те и тези за това бягат...Щом запада си затваря очите, те да одат там да им ги отварят...

11

Факт!

преди 6 години

Тия с ограда не се спират трябват минни полета бодлива тел и стрелба с автоматично оръжие от упор.Тия не са хора!

10

"-"

преди 6 години

Вълна от бежанци от Афганистан заплашва Турция---------------Как е възможно "неблагодарните" афганистанци да бягат от демократичен Афганистан!Стотици милиарди $$$ бяха "инвестирани" в демократизирането на Афганистан, както между впрочем в Ирак, Либия, Сирия, а те всички бягат...Явно, краварската демокрация здраво куца...