40

николай василев

преди 6 години

Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия Р Е Ш И : установява и обявява принадлежност към органите по чл. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на: ............................................ ................................................ ................................................. Три имена Румяна Лъчезарова Станче

39

ПЪРВАНАТА

преди 6 години

До ОО7МИЛАТА ТЯ ВИЖТЕ И ЛИЦЕТО, КАКВА НЕВИННОСТ-КАКВО БЕЗОЧИЕ

38

Българин

преди 6 години

Физиците Алън Сокал и Жан Брикмон в книгата си "Интелектуални мошеничества" (1997) изобличиха директно научните недоумения и дивотии на, както е написано тук, "световно известният философ" Юлия Кръстева! Но кой да чете?

37

Компетентен

преди 6 години

До Анонимен 35Права или привилегии? Кое е по-точно.

36

Анонимен

преди 6 години

До КьорсуфраПиши на Кирилица бе ***!

35

Анонимен

преди 6 години

*** идеологията е създадена от една феминистка. Използва непознаването на принципите, залегнали в създаването на обществото, за да го руши. Основната насока на *** идеологията е насочена СРЕЩУ мъжете. Феминизма не е борба за равенство, а борба за права. Феминистките водят скрита и не толкова скрита война срещу света с цел лично облагодетелстване. Чуете ли за феминистка, бягайте - пълна липса на морал и справедливост не ви трябва. Ако не можете да бягате - удряйте докато мърда.

34

Анонимен

преди 6 години

До ОО7А чувал ли си имената на говорившия Михалев и професорката Николчина? Щото аз - не. А познавам стотина интелектуалци от висока проба. Някои от тях бяха набеждавани, че са работили за ДС. Да работиш за сигурността на държавата е нещо, съвсем различно от това да клепаш, да доносничиш! Като правило, доносниците сега най-много псуват ДС. Мога да дам примери, от които на някои ще им почервенеят ушите!

33

Иза

преди 6 години

До АнонименСлед като е световна величина, трябва добродушно да не говорим за нея, а само за други? Коя е нейната индулгенция, че има щипка шарлатанство и малоазиятско излъчване? Тя е част от тези интелектуалки-морализаторки, които говорят за свободно мислене, а иначе са женички комбинатвни и безпардонни. Във Франция е била критикувана за използването на научни и математически термини, които не познавала за да бъде лингвист, семиотик, философ, психоаналитик... Du baratin, du baratin!

32

ds

преди 6 години

Голяма работа

31

Анонимен

преди 6 години

Откога да си доказан агент на ДС е омаскаряване бре ?! И к'ва е тая 'интелигенция' доносничела за българи ?! Пфу !

30

ОО7

преди 6 години

По-големи глупости отдавна не бях чувал.

29

Анонимен

преди 6 години

Тази, заедно с нейното гуру Дарида са в основата на ***-идеологията, така че не се учудвам, че е доносничала на ДС. Джендъризма е неокомунизъм.

28

Анонимен

преди 6 години

Нормалните хора нямаме досиета, а тези Бог ще ги съди. Впрочем те вече са осъдени от Божието правосъдие-тежко им.

27

:)

преди 6 години

Който има досие и е бил доносник да му мисли. Честните хора НЯМАМЕ и не ни пука.

26

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТАЗИ КОМИСИЯ Е БЕЗПРИСТРАСТНА, КОГАТО ПУБЛИКУВАТ ДОСИЕТО "БУДА", ДОСИЕТО "ИВАН" и други подобни.

25

НЕНУЖНИ

преди 6 години

КОМИСИ4ЯТА ЗА ШАНТАЖ СТРУВА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ 60 МИЛИОНА НА ГОДИНА.А НЯМАЛО ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И МАЙКИТЕ.Да се публикуват всички досиета - те не са секретни. Така всеки ще може да си прави заключението, а смукалата на още една група *** ще бъдат отлепени от бюджета.

24

До: рубладжийски...

преди 6 години

Забравил си агент Буда - бате ти Боко......ама май не е случайно...

23

Анонимен

преди 6 години

До рубладжийски партииПлонди, нали си знаещ - глу,пав си много.Кажи да ти сменят листчето, че това вече омръзна.Вече две седмици ни предлагаш този текст по пет пъти на ден.

22

ПЕНКО

преди 6 години

ЛИТЕРАТУРЕН КРИТИК ...ПРОФЕСОР !!! ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ПРОФЕСОРЧЕТАТА И ПРОФЕСОРЧИНКИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПОВЕЧЕ ОТ АРМИЯТА НИ !!! КАКВО ДОПРИНЕСОХА ТЕ.ТЕ. ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НИ ??? ПРОИЗВЕДОХА ЖУРНАЛЕТА-ЖУРТАГЪЗ САМО ЗА ПАРИ-ПРОДАЖНИЦИ ! ПРОИЗВЕДОХА "ЮРИСТИ" -МАФИОЗИ ЗА ВСИЧКИ НИВА !!! НАШИТЕ "ПРОФЕСОРИ" ПРОИЗВЕЖДАТ ПЛЯКА !!! ДА И АЗ СЪМ ПРОИЗВОДНО,НО ОТ ДРУГА ЕПОХА!!! УЧАСТВАХ В ПРОФЕСУРА И ЗНАМ , ЧЕ У НАС ЗВАНИЕТО СЕ ДАВА ЗА НЕПОТРЕБЕН *** ...И МЪНИ

21

Батьо

преди 6 години

Този след песента "Кукла" само с глупости се занимава. Че какви партньори са ни англичаните на нас бе, мушморок? Ами че нали си биха сами шута от ЕС - Брекзит? 11 държави не изгониха руски дипломати - примерно Австрия. Значи не е баш всички "така", пък ние "иначе". Да си припомним също, че навремето Чърчил ни продаде на Сталин (конференцията в Ялта), а след това бомбардира София.Много хубаво направи Борисов. Среден пръст за Англия. Пък и футбол вече не могат да играят.