19

Bg izmet

преди 6 години

Гаврата сас дете от какъвто и произход да е то е варварска постъпка.тези *** са късметлии че милиция и сьд ще са милостиви кьм тях.иначе линч.

18

Анонимен

преди 6 години

ЗАКОНИ ИМА НО СЪДИИТЕ ГО ИГРАЯТ НА ОНЧЕ БОНЧЕ КОГАТО РАЗДАВАТ ПРИСЪДИТЕ!!!!ТУК ПРИСЪДАТА Е ДОБРА ДОСТА ДОБРА СПРЯМО ДЕЯНИЕТО ИМ!!!А ЕДИН ДЕТО БРУТАЛНО ПРЕБИ И ИЗНАСИЛИ МОМИЧЕ ПОЛУЧИ ЕДВАМ 4 ГОДИНИ!!!И ТЕЗИ СА С ЧИСТИ ДОСИЕТА!!!ЯВНО СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ВЪВ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ВЕДНЪЖ ДОЖИВОТНА А ДРУГИЯ ПЪТ ЗА СЪЩОТО НЕЩО УСЛОВНА :D

17

Е.Димитрова

преди 6 години

За посегателство над дете само смъртна присъда !!!

16

Ще има ползи

преди 6 години

Никога вече няма да имат проблеми с дефекацията. Затуй ше се погрижи нашият добре обучен и интелигентен екип от затвора,

15

Анонимен

преди 6 години

Татеосян....тук ми мирише на армянски геноцид

14

vlady

преди 6 години

Имат нужда да поживеят в общежитие Кремиковци Хилтън - има хубава ограда, далеч по-добра от граничната тараба и е пълно с истински левскари.

13

Анонимен

преди 6 години

Малееее... двете хубавици ги чакат страхотни практики за пасивни ***!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Ах на батьо "котетата".Гарантирам ви че поне единият от тези двамката ще се самоубие в затвора.А другият ако оцелее ще се "изпуска" до края на живота си.

11

suncho82

преди 6 години

браво за присъдата,но и майката е за бой и за затвор. да оставиш детето си на комшията да му бърше *** е пълна простотия и граничи с идиотизма. веднъж се опитах да говоря с нея по скайп. започнах разговор на религиозна тематика и тя ме блокира.за съжаление заради такива смотани родители страдат децата. това е истината.

10

Льольо

преди 6 години

малко им е

9

annybody

преди 6 години

След три години - една изящна присъдка!

8

Пепо

преди 6 години

Дали е малко или много наложеното наказание-съдът е решил вече. Интересно до кога ще има различни измервания за дадено наказание? Да припомним колко години получи за убийството на мъжа си Анита Мейзер, и колко е наказанието сега ( не умаловажавам деянията на двамата детегледача,но все пак в първия случай имаме отнет човешки живот!)

7

Алекс

преди 6 години

А майката? Кой нормален родител зарязва детето си на познат от бара и заминава на майната си? Че няма работа само за тази принцеса в България. Само тя е майка, други няма и те не работят. Във всяка нормална държава родителят носи пълна отговорност за това кога, как и къде му е детето. И тази щеше да е първа в затвора. Да го беше оставила на кучетата да й го гледат, а после да се чуди, какво стана. Кой нормален родител си мята детенцето на "приятел" и си вее полите по широия свят, егати ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Погелавам на посрещачите в затвора незабравими ромонтични нощи, а на новодошлите - липса на вазелин

5

Бай Иван

преди 6 години

Тея двамата *** за 6 години ,трябва да ги направят госпожици ;) !!!

4

Загорел Пандизчия

преди 6 години

В затвора Патрик Първев ще си промени името на Патрисия Пъргавата

3

Един от Льонеберя

преди 6 години

Малко е 6 години за такова нещо, но се надявам да станат вървежни булки в панделата за това време.

2

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето на нацията.

1

АНТИ

преди 6 години

Тези са строителите на модерна България.Ду-*** да ви е яко !