19

Анонимен

преди 6 години

До ДЪРЖАВНА СИГОРНОСТ...........а също така нямаше да има и толкова неграмотни, ЗАЩОТО ГРАМОТНИТЕ ГИ ИЗБИХТЕ !

18

хюго бос

преди 6 години

Какво гнусно комунистическо шицемерие- застанала през 2014 пред студентите и лъжеше, че била дисидентка...Да не говорим колко грозно беше,че не иска да говори на български. Разбирате ли, хора, защо тя и Цветан Тодоров се правиха на французи и крият, че са българи и не идват тук, не ускат да ги всързваст с България- били са гнусни доносници и ги е било срам, да не се разбере. Ожидени били на България. А те били сътрудници и се крият, да не ги усетим...Гнус!

17

Анонимен

преди 6 години

германците си скриха всички агенти от щазиа шефа на щази си живееше не обезпокояван в берлин и си обикаляше по светасамо народ който няма мозък може да позволи да се изваждат наяве сътрудници на службите- с подлогарчета дето за нищо не стават е бъкано в държавата нинемогат да се реализират на запад поради некадърност и ги ползват у нас за надзиратели и управници - а те пусто са безкрайно алчни и биха продали и майка сиа като тая жена немогат да бъдат - нямат мозък

16

Анонимен

преди 6 години

До Офицер от запасаРАЗУЗНАВАНЕ Е ЕДНО, ДА СЪСИПВАШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ С ДОНОСИ Е ДРУГО ! ГАДОСТ !

15

Исти

преди 6 години

В онова тъмно време имаше Държавна сигурност толкова,колкото имаше и светло бъдеще. Тяхното не беше "Държавна" а Партийна сигурност,работеща най-вече за Съветския съюз и в далеч по-малко- за България. Нямам нищо против онези,които са работили за България- проблемът е с другите 95%,които работели за СССР и част от тях дори са превербувани в тайните му служби. Юлия пък не е работила за никого,както личи в документите- не е получила даже стотинка за свършена работа което означава,че е права!

14

Анонимен

преди 6 години

живее във френската столица и е омъжена за френски комунист от богато семейство..............отишла да учи там със стипендия......... В ОНЕЗИ ВРЕМЕНА ????????????

13

Хюго Бос до 9

преди 6 години

Нещо си се объркал- сама се е натискала, по убеждения. Тя е част от цялата плеяда френски идеолози на западния култ. марксизъм и леви идеи, убедена маоисдтка. Писала хвалби за Мао. И е вербувана 5 г. слрд заминавасбето си, когато не е имало натиск за сътрудничество. И все пак как се става преводач наЮрий Гагарин и шефа на френската компартия, ако не си проветен и верен на партията и на КГБ, дори. КГБ не позволмяваха ба никого да припари до Гагарин, камо- ли да си преводач.

12

Циник

преди 6 години

Най-долните лeкeта в историята ни бяха доносниците на ДС! Седят на маса с теб - усмихват ти се , и ти забиват нож в гърба.Троловете от Позитано 20 сега се мъчат да ги изкарат герои , и никой не се възмущава,че от лeкeта - доносници изведнъж ги изкарват национални герои! Тежко е наследството от вече 70 години комунизъм.Четете ги тези унуките под мен - разузнавачка била...Отврат!

11

Офицер от запаса

преди 6 години

ТУРЦИЯ, ГЪРЦИЯ И САЩ ЗАЩО НЕ СИ ПУБЛИКУВАТ ШПИОНИТЕ, които са работили у нас, взривява и са пътнически влакове и са убивайки малки деца, заедно с майките им???Тази комисия работи за враговете на България, срещу националните интереси на нашата държава!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Тази комисия вади само досиета на сътрудници на Първо Главно, а на Шесто Главно не. Да не би защото техните отрочета сега "управляват" територията?

9

Офицер от запаса

преди 6 години

Всяка уважаваща себе си и своите граждани държава има разузнавателна служба - в САЩ са даже няколко (ЦРУ, АНС, военното разузнаване), в Русия е СВР (преди КГБ), в Турция е МИТ, в Гърция е ***. У нас тази служба се казваше ПГУ на ДС и служеше на България. СЕГА КАК ИСКАТЕ ДЪРЖАВАТА ДА ВИ ПАЗИ, като си разкриваме всички агенти??? Кой ще работи днес за България, като знае, че утре и него ще го предадат??? Тази безумна комисия трябва да бъде закрита веднага! Турция, Гърция и САЩ ЗАЩО НЕ СИ ПУБЛИКУВАТ

8

Бета

преди 6 години

Няма ли да се престане да се чернят Истински Българи работили за България?Нека не забравяме, че историята не се пише само от управляващата върхушка в определен исторически период. Нима сега не е същото? Вече няма ДС, но има ДАНС. Или "обърнал се Илия- все в тия".Не очерняйте и без това незавидния имидж на България, няма да спечелите нищо от това!!!

7

ДЪРЖАВНА СИГОРНОСТ

преди 6 години

ИМЕТО ЯСНО ГОВОРИ.....АКО НЕ БЕШЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЯМАШЕ ДА ИМА КОМПЮТЪР ПРАВЕЦ КАТО СЕГА В ДЕМОКРАЦИЯТА НЯМАШЕ ДА ИМА НАД 6-7 МОДЕЛА БЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗОРИ НЕФТОХИМ НАЙ ГОЛЕМИЯ НА БЪЛКАНИТЕ ДЪРЖАВЕН ЗАВОД ЗА АВТОМОБИЛНИ ГУМИ ВИДА .БАЛКАНЧЕ ВЕЛОСИПЕД И МОТОР БАЛКАН МОТОР В ИСПАНИЯ ОЩЕ ПРОИЗВЕЖДАТ БАЛКАНЧЕТА .СПИСАКЪТ Е МНОГО ДЪЛАК КАК УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ И СЕГА СЕ МЪЧИТЕ ДА МАНИПОЛИРАТЕ....НЯМА НИТО ЕДИН ЗАВОД НЯМА ИКОНОМИКА ФАКТ НЯМА НАРОД НЯМА РАБОТА.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе какво ни занимавате с тази женица, която била снасяла информация?!?Тя е бита карта, но вие само с такива се занимавате.Дайте как Цвъки снася на ЦРУ. Това вече ще е новина.Двамата с Боко висяха три месеца в САЩ преди време, за да ги обучат добре да служат на американските интереси.Половината ключови фигури в държавното управление в момента са вързани "на каишка" към чужди разузнавания и снасят ли снасят... На първо място са турските и американски агенти. Дайте нещо за тях.

5

Жибор

преди 6 години

Някой червенотиквеник й е наредил да се подпише за да я пуснат зад граница,тя го е направила и им е духнала под опашките.

4

Пешко

преди 6 години

Жалко, че и Цветан Тодоров е бил - много ми харесва като автор

3

Циник

преди 6 години

Дъртата мумия...през 66 е подписвала всичко...с ръце и крака...само и само да издрапа до Франция.Кой наивник би повярвал , че през 1966 тази - ей така ще спечели стипендия и ще тръгне като пич - зад желязната завеса. Да публикуват колко живота е стъжнила - та да се уреди тя.Та поне морално - предадените от нея да са компенсирани.Рептили като нея , и днес *** в креслата в Берлин и Брюксел - затова Европа е на тоя хал!

2

Българин

преди 6 години

И какво от това?Работила за България,а не като сегашните на Скрипал и ФАЩ и ге.йовете.....

1

ПЪРВО ГЛАВНО

преди 6 години

Това е чест за всеки БЪЛГАРИН да е работил там. Дано да е вярно