79

да ама не

преди 6 години

Има приложени писма до близките й /откраднати от пощата й/ ,но няма доклади до водещия й офицер от ДС -т.е. някой се е похвалил че е вербувал "агент" за да расте служебно и вероятно да си издейства някоя командировка до Париж ,но всъщност не е направил нищо.

78

Анонимен

преди 6 години

До сланиноваКои документи? Видяхте ли някъде нещо написано от нея или отбелязано в отчетите, че е донасяла устно? Знаете ли дали в момента някой не ви разработва вас и дали нямате направено досие?

77

сланинова

преди 6 години

милата тя не била сабина, а тези документи откъде се взеха-безсрамницца

76

ПЪРВАНАТА

преди 6 години

ами тя много добра /сабинка/ била, работила без пари за цоциалистическо добро

75

Умен гущер

преди 6 години

Мр/ъсна доносничка има наглостта и да отрича.

74

хюго бос до 75

преди 6 години

Такова ви е нивото на вас, ***. Просто, гнусно, неадекватно....Толкова си можете.Такива сте си- нечистоплътни, безпринципни и е логично да се защитавате. Касто не можеш да ме обориш, минавамш на лични обиди. Не знам как се нарича човек, който защитава един агент на ДС? Ти кажи.

73

Анонимен

преди 6 години

Ще съди ли Уикипедия, се чудя? Нали заплаши със съд всеки, който разпротранявал, че е била сътрудник на ДС. Днес погледнах и уикипефия веднага са актуалузьирали инфгото й с изнесеното от Комисията.

72

хюго бос до 72

преди 6 години

Моя грешака- давала е устни справки. Написах го по инерция- нали това са правили сътрудниците на ДС...

71

Анонимен

преди 6 години

До Хюго Бос до 71Къде видя, че е писала справки? Погледна ли публикуваните документи или просто си приказваме за спорта?

70

Хюго Бос до 71

преди 6 години

Ами, ето и ти пишеш колко трудно е или за обикновените хора да се доберат до Гагарин, а другарката е била избрана -може би от КГБ, щото те решаваха кой да доближава ГАгарин- да му е преводач. Не виждам как мога да се гордея с една сътрудничка на ДС, писала справки за една камара хора и която лъга, че била дисидент. И Гоце е бил агент..

69

Истината!

преди 6 години

До Хюго Бос до 44Гордей се че една Бълагарка е била толкова близо до детето на Планетата- Бях дете когаот ме тъпчеха пред Руското посолство и с огромни услия успях да се примъкна под балкона където батко Юрий Гагарин се показа и така се усмихна, че ако руснаците завладеятземите европейски до Ламанша, ше ида да донеса лодки за да минат оттатък и се здрависат с нормалните хора.

68

Анонимен

преди 6 години

френски комунист от богато семейство?

67

Анонимен

преди 6 години

До Хюго Бос до 44Това, че не е обикновена лелка от блока с ролките на главата и кафето в ръката по цял ден, е ясно.

66

Хюго Бос до 44

преди 6 години

Да, де, не е била. То така се става преводач на Юрий Гагарин и шефа на френската компартия? То така се ходи свободно във Франция да развиваш дисертации, докато другите до София не можеха да отидат? ВЕреайте си,че е била обикновена жена, разработвана ей така. ВЕрвайте й, че е била дисидент, както мажеше пред студентите в СУ преди 4 г. Женицата знае какво е вършила и я срам- затова се крие и не иска да идва тук, прави се на французойка и не иска да говори български.

65

Анонимен

преди 6 години

Еми кат немогат да я напълнят с олово като Петър Христов минава се на втори вариант - досие на ДС! Такива досиета имаха почти всички от онова време ,а не като сега във фейса да издирваш затворници ,а те да се окажат в килията . Бойко ще е на власт поне 12 -15 години .Добре че са евро -атланическите другари да му крият фалшивите избори.

64

да я пазим

преди 6 години

атаката срещу жената е защото някой е усетил че я готвят за новият Премиер на България.До сега си траеха. Това означава че на Бойко и Цецо са им преброени суджуците които им се полагат за обратното гълтане

63

Анонимен

преди 6 години

Какво е писала "Сабина" освен писма до близки и картички? Коите ДС е грижливо отворило и запазило?

62

Анонимен

преди 6 години

ЮЛИЯ КРЪСТЕВА Е КОЛОС, СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА.И НЯКАКВИ ДРЕБНИ *** ЛАЯТ СРЕЩУ НЕЯ.

61

Анонимен

преди 6 години

А КОГА ЩЕ ПУБЛИКУВАТ ДЕЛОТО "БУДА" ?

60

Киро Кюмюря

преди 6 години

Пълен Taшак! Глупости на търкалета... И къде мушмуроците от eбаHaта комисия видяха, че е агент!