32

Анонимен

преди 6 години

Никъде в публикуваните документи няма доноси, писани от нея. Как е успяла да замине е друг въпрос. Родителите й са били безпартийни.

31

Българин

преди 6 години

"Полезни ***" е казал отдавна Ленин за такива като Юлето.

30

Боли ме

преди 6 години

Не искам да защитавам никой, но *** и Истината са неграмотни, а плюят. Тази жена е била образована, поназнайвала език. Та освен връзките е имала и нещо в главата. Сигурен съм, че говори и пише по-правилно от 95% от форумните разбирачи.

29

Snorky

преди 6 години

До Истината:Нямам какво да добавя.

28

по нашенски

преди 6 години

Тая се е взела на голямо,и я начукаха!Показаха и кой командва парада!

27

Виготура

преди 6 години

То по времето на соца така се заминаваше да учиш в чужбина. Тая е или от комунистическата номенклатура, или е била сътрудник на ДС. Друга версия няма.

26

@@@

преди 6 години

До ИСТИНАТА 26:Много сте прав!Поздравления!Преди 10.11.1989 г.,докато такива като нас-градски пущиняци и селски задръстеняци строяха реалният социализъм,партийните другарки и другари си построиха домашният комунизъм?!?!?!Коли,вили,апартаменти и всички други предимства,привилегии и облаги,за което може да се сети човек?!?!?!И не само за тях си,а и за синове,дъщери,внуци,че и правнуци?!?!?!Лошото е,че и сега е същото,че и по-лошо от преди?!?!?!

25

ИСТИНАТА

преди 6 години

Хахаха, общо взето винаги по нашите прокълнати земи е било така: едни са годили на ален фес по света и да пият кпучино на шанзелизе, а другите са блъскали като алтави за да градят 'светлото комунисти4еско бъдеще' и за кефа на първата група и да могат децата на номенклатурата да маат шакалади киндер и корекомски яйца и да у4ат мамини сладки с парите на народа по скъпарски университети в ина4е 'прогнилата капиталисти4еска' Европа. То за това хората избягаха от тая ко4ина, озлобени и обидени!!!

24

Със сигурност

преди 6 години

колективно.сборно и отговорно е била от ЦРУ,ФБР,КГБ,ДС,МИ5,МИ6,а защо не и от Секуритате???

23

Тра-ла-ла

преди 6 години

Както е казано в най-мъдрата Книга - Библията - няма нищо тайно, което да не стане явно, и няма нищо скрито, което да не се открие...

22

Handel

преди 6 години

Тия отркриха топлата вода. Всеки който е достатъчно възрастен за да помни комунистическото време, знаеше че българин не може да работи на подобно място без да се съгласи да сътрудничи на Държавна Сигурност, а чрез нея - и на КГБ.

21

Професор

преди 6 години

Хахахахааа , Чоптодорова също твърдеше , че не е откраднала ?!?!

20

Анонимен

преди 6 години

Абе извинете за тъпия въпрос но коя е въпросната госпожа и защо ни занимават с нея? В смисъл в момента с какво се занимава и защо Дойче Веле и компания се интересуват от нея?

19

Анонимен

преди 6 години

Много е просто! Дайте материалите на следствените органи в държавата където е гражданка Франция/Швейцария и те от там нанатък ще поемат разследването! За подобен тип дейност на запад няма давност! Това да не ние българската прокуратура!

18

ex

преди 6 години

Тая е снайперистка и я даваха в Бесни страшни пенсии:)))

17

Анонимен

преди 6 години

Да бе ,да! Га яде комунистическите кифтаци-ни рива.....

16

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 6 години

И да добавя, че публичното обявяване на агенти на Външно разузнаване е предателство към тях и към държавата, но това не е нищо ново за нас, нали.Да сте чули МИ5 да обявява някъде агентите си, аз не?

15

Анонимен

преди 6 години

В кое разузнаване няма такива, бе?!Аааа, сетих се! В сегашното бг!

14

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 6 години

Стига глупости, всяка държава, ако иска да е държава има външно разузнаване. Няма нищо лошо да си бил част от тази организация, дори е гордост, независимо дали е поделение на ДС или МИ5.

13

Моите уважения към

преди 6 години

Ю.Кръстева( може би сме прибл. връстници) и зная МНОГО ДОБРЕ годините 1966- 1971 и всичко преди около 80 г.:1.Кръстева да отговори ПО КАКЪВ НАЧИН "получи стипендия на френското правителство"??? Нещо НЕЧУВАНО и НЕВЪЗМОЖНО( може би само за Л.Живкова възможно) Създавате впечатление в младите,че ТОГАВА е било както СЕГА!??? 1965-1971; само АКО се разхождаш с ЧУЖДЕНЕц по улицата, след теб ще има "опашки', ще започнат да те "ухажват" млади, симп. мъже ( ченгета), ако не те извикат откровено да обясниш