20

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 3 години

До Анонимен 13И Д И О Т

19

Анонимен

преди 3 години

Поставили са и задача да се внедри успешно в западните интелектуални кръгове и да снася за тях. Тя е и агент за влияние. А за Китай са и поставили задача да се прави на маоистка, за да получава сведения от първа ръка за китайския "ревизионизъм".Предавала е най-съкровените мисли на най-близките си хора, които са и имали доверие....Бок--к!

18

Анонимен

преди 3 години

Засега отрича, както всеки агент с отворено досие в България. Но скоро ще каже, че е било чест и достойнство да работи за ДС и родината си и няма от какво да се срамува. Така правеха и правят всички агенти.

17

Анонимен

преди 3 години

И ний сме дали нещо на света. И на вси французи книги да четат. Книги от качествени хора от ДС. Дали сме най-добрите си интелектуалци да работят за България и Франция.

16

Анонимен

преди 3 години

До BurzumЕЙ ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ - КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ - В СОЦИАЛИЗъМА АКО НЕ СИ ЧЛЕН НА БСП /да не говорим ДС/ ЗНАЧИ СИ ПРОТИВ ТЯХ. И нямаш НИКАКВИ права. ***, не се ли свършихте вече.

15

Анонимен

преди 3 години

Че т тая е написала повече доноси, отколкото книги.И парите от ДС са повече от хонорарите и.....

14

Анонимен

преди 3 години

не че не е била - не си спомня, ха ха или не иска да си спомни!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6:Абсолютно сте прав!Преди 10 ноември 1989 г., всички се редяха на опашка пред ДС и НМ,кой за агент,кой за информатор,кой за отрядник,за щатен,за нещатен,само и само да е с нас,които тогава бяхме на власт?!Не можех да си затворя вратите на дома или службата от такива навлеци?!След 10 ноември,всички до един се оказаха света вода ненапита?!Ни лук яли,ни лук мирисали?!Едни репресирани,други депресирани,трети стресирани,и НЕВИННИ,но АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!!!Иначе,нищо лично,говоря по-принцип!

12

Анонимен

преди 3 години

в ДС не са взимали *** като днешните мушмороци дето са готови да изближат всеки задник за една филия с мас

11

Анонимен

преди 3 години

незнам на кого е накривила шапката тая жена но по тая логика всички западни университети дето са и давали титлите са филиали на ДСнещастните плювачи дето са ставали само за миячи на чини се върнаха в българия и взеха да ни дават акъл и да плюят по команда от определени западни централи дето са доказани дезинформаториспомням си кандидата за президент строс кан- обвиниха го че нападнал камериерка дето си беше направо като булдазер и с един удар ще го нокаутира- после оказа че бил набеден

10

50

преди 3 години

Страхливците,глупавите и необразованите, и некадърните не ги вземаха в ДС!

9

Burzum

преди 3 години

Е те всички по първи хора са били агенти.....това е било задължително за да имаш кариера.....а мишлетата си църквата демокрация....ако веднага бяха отворени досиетата сега щяхме да сме като Полша,Чехия,Словакия ...четири пъти по богати и нямаше да се мразим толкова....

8

Жалко...

преди 3 години

Била си. Жалко за хората, които са ти вярвали... От тук на татък до края ти няма да спиш спокойно.

7

Анонимен

преди 3 години

Левичарка и маоистка изпратена от ДС във Франция за да се вмъкне във френския левичарски интелектуален елит.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако още 10 години същуствуваше ДС след 1989г. всичките ни лидери, министри, депутати и пр. запазени марки ,още щаха да чакат на опашка пред ДС за да и станат агенти.

5

Леле

преди 3 години

това е един от редките "умни" ходове на Борисов, тя може да си говори колкото си иска как това не е верно но във всичките си книги една дума против СССР не е казала, та Борисов най-вероятно разкри части от тази тайна, която сигурно и ЦРУ знаят де, вероятно за да размаха малкото което има срещу Путин, че да си възвърне малко независимост и свобода на действия

4

Леле

преди 3 години

Тя и Дерида са едни от основоположниците на пост-модернизма и един от хората заради които имаме джендър идеологии в днешно време. Забавно, че е българка но нищо чудно тъй като това е руска психологическа атомна бомба пусната срещу запада.

3

БОБЧО

преди 3 години

МУМИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА 3!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Личи, че е клепарка....кой ходеше преди 10 ноември на специализация във Франция? мене що не ме пратиха...

1

водач на МПС

преди 3 години

Това е отколешна тактика на комунистите. Пишат някого за сътрудник - било към ВКР, било към КДС... За да му забранят да пътува по чужбина чрез такъв формален повод.