41

нЕДОВОЛЕН

преди 4 години

аМИ НИЛКОЙ НЕ ВИДЯХ ДА ПИ-Е ЗА ПОКРОВИТЕЛЯТ МУ АРХИМАНДРИТА НЕГОВО ВИСОКО ПРЕПОДОБИЕ АГЕНТ СТЕФАН АНГЕЛОВ (КАСИЯН)-И ЦЪРКВАТА НА БОГАТИТЕ

40

123

преди 6 години

*** и *** скапан, заебал е животните и се е направил на ударен. Тоя ако не е някой червен ***, те па на. За разстрел си е направо.

39

Анонимен

преди 6 години

KPETEHИ Днешни!!!!!

38

Един от Северозапада

преди 6 години

Готов е! Бойко направо да си го взима за финансов министър.

37

Анонимен

преди 6 години

Държавата с един коняр не може да се справи,та какво остава за изпечените айДуци,който всекидневно обират народа!

36

Анонимен

преди 6 години

Ако беше на запад до сега да е следствен! Ама то у Милиционерия 'нема проблами'!

35

иванов

преди 6 години

на мен пък ми омръзна да чета и слушам как някакви пишман природозащитници реват като вдовици....в света хиляди фермери отглеждат животни създадени от тях ..*** КОКОШКИ ПИЛЕТА КРАВИ ТЕЛЕТА ОВЦИ АГНЕТА КОЗИ ..ДОРИ ОХЛЮВИ КОНЕТЕ СЪЩО ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ЖИВОТНИ *** С МИЛИОНИ ВСЕКИ ДЕН НО ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ХОРА НЕ СА БОЖИИ СЪЗДАДЕНИ СА ОТ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕК СЛУШАЙТЕ МЕ СЕГА ПИШМАН ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ВЪРВЕТЕ ДА СПАСЯВАТЕ ДИВОТО ТОЕСТ БОЖИЕТО ВЪЛЦИ ЧАКАЛИ ЛИСИЦИ ЕЛЕНИ СЪРНИ ЗАЙЦИ МУФЛОНИ СЛОНОВЕ ЛЕВОВЕ И

34

дядомраз

преди 6 години

Селски човек като мен дето не разбира но ще кажа. Струва ми се,че журналиста съди,а би следвало просто да информира. Заглавието е грозно господин журналист!

33

дядомраз

преди 6 години

Горките кончета но..... така ако милеехме и за ближния Раят вече щеше да е на земята.

32

Анализатор

преди 6 години

Трай коньо за зелена трева,хаха,тез коне много ша има да траят

31

Анонимен

преди 6 години

Историята където овчара вика за вълци ;)

30

Анонимен

преди 6 години

Омръзна ми да слушам приказки на психопати като този. Един път завинаги трябва да се сложи край на простотията по тези земи. И то радикално.

29

Асан

преди 6 години

Като доде при мен у затворо че му отпора един конски ** да му доде акъла как са гледат коне.

28

есперкт

преди 6 години

Държавен фонд Земеделие да публикува всички данни за такива проекти за отглеждане на животни и като не се наема да си изпълнява задълженията по контролиране, дали не са измрели животните, поне природозащитниците да могат да проверят, кой как се гаври с животните, за да прибере някоя спукана евросубсидия.

27

Анонимен

преди 6 години

Само такива каубой-бизнесмени-демократи-европейци са останали да спасяват България. И немогат разберат горките, защо са тъй неблагодарни простите Българите. От дивите плажове ни направиха мини-голф игрища... от планинските райони - хотели и казина... молове и Макдоналдси ни построиха... възможност да мием чиний в чужбина ни осигуриха... дариха ни поп-фолк индустрия... внасят ни зеленчуци от Мароко... можем да си купуваме айфони на лизинг...а мат'ряла нито им влиза в положението нито оценява.

26

Анонимен

преди 6 години

До 5 бона подкуп прибирали данъчните, хванати от ГДБОП18:372Дами и Господа, живеем в държавата на абсурдите.Краде се, убийства, официален рекет .Погледнете колко негативни новини,ако не е някоя кифла да се изтакова ,страничен наблюдател остава с впечатление,че е на състезание по пре е цакване .А сега тоя *** , един от многото, тръгна да се оплаква .Абе бостан,махай се ,на *** ,дал на 100 човека работа????Махай се,изчезни , нали знаеш, извън границите на твойта блато до НУЛА

25

WTF

преди 6 години

"Това", а не "този", не е човек... Изпитвам отвращение. Жалко е, че има такива, които не просто не допринасят за обществото или най-малкото не му пречат, а му вредят. Полза от такива хора освен за тях няма никой.

24

Анонимен

преди 6 години

***- ***- яk бoй за тоя

23

Незнам

преди 6 години

А, какво стана с щъркелите ? Много бързо изчезнаха из между статиите.

22

Анонимен

преди 6 години

тия коне много брадясали бе