36

ПРОСТО КАТО БОБ!

преди 6 години

52-ГОДИНИ НА ЩЕДРАТА ИЗДРЪЖКАТА НА КГБ/дс В ПАРИЖ ...ЗА СЛУХТЕНЕ, ПИСАНЕ НА ДОНОСИ , ОРГАНИЗИРАНЕ НА САБОТАЖИ И ЯВОЧНИ КВАРТИРИ ВЪВ ФРАНЦИЯ!!ТАКА СЕ ЖИВЕЕ ....ЦЯЛ ЖИВОТ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ЗАТОВА РЕВАТ ЗА БАЙ ТОШО И РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МУФТАТА Е БИЛА ГОООООООООООЛЕМАААААААААА......!

35

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

" РАБОТИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ"....АМА СНАСЯЛА НА КГБ /дс...МР.ЪС.НАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!!!!КОГО ЛЪЖЕТЕ ,БЕ СМЕШНИЦИ??!!!!МИСЛИТЕ ЛИ ..ЧЕ НЕКОЙ ВИ ВЕРВА , ИЗОБЩО...!!!???????????????ПРОДАЖНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Кога тази комисия ще бъде най-после закрита? Никаква полза от нея. Годишният й бюджет е 5 милиона лева- грешни пари. Юлия е работила за България и трябва да бъде наградена. В онези времена за да работиш за родината си не само трябваше да искаш, но и да можеш, а доста хора не можеха да направят това поради мързел и интелектуална импотентност. Това не им пречи обаче днес да говорят против ДС, България и тоталитаризма.

33

анонимен

преди 6 години

То разузнаване и контраразузнаване не се прави с информация получена 99% от вестниците и интернет ами с агентура. Тъй че г-жа Кръстева е стойностен човек видно от биографията й, и само можем да се гордеем, че е работила в полза на България. А като осветяваме такива хора не знам каква полза ни носи, дали ставаме така по-демократични или .... Ако продължаваме в този дух, жална им майка на българските специални служби как ще си решават задачите без агентура, което трябва да тяхното основно оръжие

32

Анонимен

преди 6 години

От една джендъристка какво може да се очаква. Тя е луда и това обяснява всичко.

31

bolbov

преди 6 години

Искам да ви съобщя,това,което знаете сами.Гордост и лична радост беше за всеки,ангажиран по един или друг начин в системата на ДА. Всички ние се мотивирахме от факта,че по този начин участваме в защитата на нашата Родина Народна Република България.Имаше хора,които по личен мотив доносникче еха за други с цел лична изгода.Не бъркайте тези негодници с нас,които работихме за своята социалистическа Родина.

30

:))

преди 6 години

Абре каква бе поговорката за избиждане а очите, пък изписали веждите? :)) Та така някой прави супер реклама на писателката и книгите и ли с този материал по-горе?

29

Анонимен

преди 6 години

До ЧЕСТСлужила е на родината, колкото Борисов и всички преди него "девмократи" отбор доносчици и предатели.

28

ЧЕСТ

преди 6 години

Служила е на РОДИНАТА трябва да се гордее не е родотстъпник

27

Естествено

преди 6 години

Естествено. Мрaсниtцата радикална феминистка и джендъристка Юлия Кръстева естествено е била сътрудник на ДС. Маiната й на тая отрeпка.

26

тнт

преди 6 години

Т.нар."Комисия по досиетата" отдавна има престижната репутация на използвана тоалетна хартия. От толкова престараване да си оправдаят заплатите стана така,че на човек му се иска да изровят отнякъде, че е работил като агент-разузнавач в чужда държава и в интерес на родината си.

25

Анонимен

преди 6 години

Радвам се че съм родо-отстъпник защото няма с какво да се гордея че съм българин! Не сме народ а зган! Представете си колко хора са били обречени заради подобни изверги като тази на пръв поглед еродирана "бабка"!

24

Бай Иван

преди 6 години

Интересно ми е ,някога ще започнат ли да оповестяват хора-наши граждани , работили за ЧУЖДИ служби ,защото това е много по-лошо според мен и малкото нормално мислещи хора, останали на тази територия ;) !!!

23

Ала-Бала

преди 6 години

Господин Цветанов какъв е бил в Седми отдел на ДС?

22

дб

преди 6 години

тцтцтц може ли такива продажници горе да има сега!!кого обслужва това??егаси държавата да си издава сътрудниците!!! после *** ставай сътрудник! по-добре да ползваме под наем сътрудници! хем няма да ги издадем след време!!

21

Анонимен

преди 6 години

Комисията по досиетата е една изтривалка, с която гербаджиите се отриват отзад, щом усетят голяма нужда.Това е инструмент за рекетиране и омаскаряване на лица, които отказват да им служат.Това е положението.Това е безполезен орган и най-добре е да се закопае, че мног омирише.

20

Анонимен

преди 6 години

Как пък всички доносници уж едно време мислили за доброто на българия бягат все по чужбина?Стойте си тука бе!То живота ни е скапан точно заради вечните ченгесари като вас от които няма оттърване!Едно време сте ни тровили живота и продължавате да го тровите!

19

Ala_Bala

преди 6 години

Вече май стана гордост да си бил сътрудник на ДС. Като гледам много от сегашни политици не биха ги ангажирали за Сътрудници на Пъртво, по понятни причини, но не биха се поколебали да ги поканят за доношцичи на Шесто!

18

Анонимен

преди 6 години

Имам основания да и вярвам.На 49 години съм.

17

Анонимен

преди 6 години

Работела е за родината не е била доносник като някои тук в бг. Я ги попитайте онези слушалките колко народ са прецакали! Имаше един у махалата който доносничеше за всички и всичко. Една вечер му хвърлихме одеалото и стана красавец. От тази вечер стана друг човек. Така ги превъзпитавахме слушалките с одеалото и неокастрено дърво.