76

Анонимен

преди 6 години

А На Бойко досието кога ще го покажат към е бил тоя селски тарикат

75

Анонимен

преди 6 години

наистина и разгонихме фамилията на комунистическата България

74

158

преди 6 години

Няма друга държава дето така грозно да освети всичките си агенти. А всяка държава има такива! Но на нас ни се втълпи, че всички са били доносници.

73

Анонимен

преди 6 години

До ПетърПетре, ама ти не знаеш какво означава държава, та задаваш подобни въпроси?

72

Петър

преди 6 години

КАКВО СТАВА? КЪДЕ ДРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА? РАЗГЛАСЯВАТ ТАЙНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НИКОЙ НЕ ВЗИМА МЕРКИ!!! УТРЕ КОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА НАШЕТО РАЗУЗНАВАНЕ ЩОМ САМИ СИ ИЗДАВАМЕ АГЕНТИТЕ?!!!

71

Оле

преди 6 години

Ние сме единствената държава, която доброволно огласява имената на своите агенти и разузнавачи...

70

ppetkova

преди 6 години

До opetkov,ти колко души познаваш,които са учили или работили на запад,но са били принудени със заплахи да станат агенти?Посочи поне един човек,но с истински имена!От всезнайковци като теб в момента никой не иска да работи за България,след като пак такива като теб прОдадоха всичките ни служители на "братята" американци.Безумци!

69

1

преди 6 години

Напишете ми едно име, от сегашните ''политици''което да не е било агент на дс,естествено,твърдението ми се отнася ,за родените,преди 1971година.

68

Анонимен

преди 6 години

Всички изявени "демократи" - седесари, десебари, дай-българи, безенесари, патриоти, ендесевари, герб-ерасти и прочие - от последните 29 години са същите като тая Юлия. Няма изключения!

67

Анонимен

преди 6 години

Браво на жената,работила е в полза на България!

66

Анонимен

преди 6 години

на времето дме имали агенти - повечето от тях хора с мозъксегани управляват банкянски кратуни дето стават само за куриери на началниците сититлите дето ги има не са и дадени от ДС нито жт КГБами тогава да набедим всичките университети за филиали на ДСможе и да не е най-свястната - ама съм сигурен че я плюят неудачниците и некадърниците

65

Анонимен

преди 6 години

ЧОВЕК СЛУЖИЛ НА РОДИНАТА СИ ! ПОКЛОН И УВАЖЕНИЕ !

64

1966 г.НРБ.

преди 6 години

Многодобре си спомням атмосферата.НИКОЙ НИКОГА не може да замине да СЛЕДВА в западна "***" капиталистическа държава,а какво остава да СПЕЧЕЛИ СТИПЕНДИЯ там!Невъзможно е самото кандидатстване.Представяте,като че беше НОРМАЛНО? да се пътува и кандидатства в чужбина!Ако искаш да бъдещ заклеймен като "ВРАГ на НАРОДА",преследван с всички от семейството ти до 9-т0 коляно..Такива случаи имаше само за деца,близки на ДС и висши партийци, които АВТОМАТИЧНО се обвързват да "работят" за соц.НРБ по "разр

63

бг

преди 6 години

Най-вероятно са намерили начин да я изнудват -някой неин близък е бил тормозен или заплашван и тя е капитулирала пред ченгетата.Никой високоинтелигентен човек няма да се съгласи да служи добоволно на *** които убиваха хората заради един виц и преследваха невинните им близки.Просто е разбрала че с тези зверове няма полезен ход.Друг е въпросът дали наистина им е сътрудничела. Да сътрудничи на човеконенавистническата пасмина е обида за хучанността.

62

Fallschirmspringer

преди 6 години

Браво,адмирации.Работила е за своята Родина.Правителства и строеве може да има всякакви ,но земята ,на която човек се ражда е една,за нея човек си жертва и живота

61

Анонимен

преди 6 години

Ся: има два варианта. Първият-гордеела се ,че е служила на държавата и на закона. *** тоя вариант издиша, ако беше така 1989 или 1990г. щеше да обяви на благодарния народ тази своя благородна мисъл.Нъцки-мълчи като плъх в брашно цели 29 години демокрация. Явно нещо не е за показване. Вторият-вършела е мерзки услуги на сатанинския режим срещу заплащане и приятелите и Ентелектуалци ще я овъргалят с катран и пера..Че и маоистка се писала по едно време-явно е била и по китайска линия...

60

Напалм Детов

преди 6 години

Браво на Проф. Кръстева. Надявам се е служила на народната република по убеждение.А за днешните ***... дървета много... въже има за всички.

59

opetkov

преди 6 години

До Американ Не те знам колко си американ, но изглежда не си живял по времето на т.н. соц. Всеки, който по някаква причина излизаше на запад индивидуално, беше шантажиран и беше правен насилствен опит да бъде вербуван. Само най-смелите и тези които не мислеха за кариерите си може би са отказали. Аз лично не познавам такива. Въпросната Юлия сигурно са я шантажирали чрез семейството и, така че не съдете строго без да знаете подробностите. Поне е сигурно, че не е донасяла за съседите си.

58

Smej

преди 6 години

Кога ще научим и за сътрудничествата на Стефан Цанев, Радой Ралин,Валери Петров и т н. Всички са били на подпис в ДС. Но като ги пускат по лъжичка на година излиза, че може би имало и свестни. Хайде стига с този маскарад. Проверете творчессите съюзи по списък и ще разберете какви са нашите творци.

57

Урантий

преди 6 години

Смениха се лицата,но репресивният апарат не беше сменен.Същите доносници,и същите квартални,продължават да ходят по къщите на хората и да заплашват с терор.Тая не е цвете за мирисане,също както Иван Зографски и още много други,които са избягали да перат крадените червени пари.Питайте и бащата на Илия Павлов за тази най-добре,на едно въже са скачали заедно.А и не само,заедно с още много други ,,успели'' българи зад граница по времето на комунизма.